niye kararıyor ki benim dudağımdaki piercingler 3 tl sahte ama yine de kararmıyor tenle alakalı nasıl oluyor??
titanyum denedim mi canım o kararmaz herhalde??
bn bephanthen sürüyorum temizlerken ve kararma görmedim.. kolye takınca da kararıyo mu? tenle alakayı çözemedm.. renkli hızlmalar al kararmaz sanırım..
peki takip cikartirken aci hissediyormusun arkasi toplu hizmalardanmi kullaniyorsun benimde karariyor ama takiyorum zarari olurmu acaba:26:...:26:
ben antibakteriyel jelle suyu karıştırıyorum ve pamukla siliyorum hem burnumu hem hızmamı...
aaa senındemı oyle canım.tatlım bı zaraı yok ama cok kotu duruyor ya.mor mor duruyo delık.acım yok hıc.toplu hızma kullanıyorum ben.senınde demekkı gumuse karsı alerjın var.ten yapıyo cunku
sürekli takıp çıkardığın için kararıyor olablr mi suyla temasndan dolayı
ben cok fazla degistirmiyorum hizmami ayni hizmayi kim bilir kac ay taktim o yuzden olabilir yada aldigim hizmalar gumus olmayadabilir emin degilim...benimde sorunum yaklasik 3-4 senedir kullaniyorum hizma arkasi toplu olanlardan ama takip cikarirken hala aci hissediyorum ve zorlaniyorum...
benımde bı sure once oyle oluyodu ama tatlım suda var benım taktıgım bazı hızmaların top tarafları cok ve gırıs yerlerı cok kalın.senın oylemı.mumkun oldukca ınce olanları takmaya calıs dıgerlerı burnu cok zorluyo ıyı bılırım o durumu
galiba dedigin gibi kalin o yuzden cekince burnumuda cekiyorum yanibakim o zaman incelerden ama bu seferde surekli dusmesin :26:
nerden bulabılırım bu jelı canım ben.
hayır hayır dusmez canım.cunku bende kalın kullanmıstım ve dedıgın gıbı burnumu cekıyorum cıkarırken.hem ınceler cok kolay cıkıyo.
alışveriş merkezlerinin marketlerinde falan bulunur.protex yada aktivex