-
- Konu Sahibi Benbenmesela
Zencefil yasak degilse harika bisi ben kisin bol bol cayini demliyrm zencefil rendeleyip sonra elma rendeliyrm bazen tarcin karanfil bole bir cay yapiyrm direnci artirio hasta olmuosunHerkese iyi akşamlar bana geçmiş olsun. Salgın mıdır, üşütme midir nedir şifayı kaptım arkadaşlar.
Derdime bir çözüm lütfen. Geçtiğimiz yıl itibariyle ağır bir tedavi gördüğüm için doktorum grip vs olursan hemen ilaca yönelme vucuduna cok yüklendik, önce çayla çorbayla iyileşmeye çalış demişti. Sıkıntı mandalina portakal fln bana yasak...
Boğazımda bir toz bulutu yutkunamıyorum gözlerimi zor açıyorum, ateş vs yok. Yakında bir davet vereceğiz acil iyileşmem gerek çok koşturuyorum bu sıra.
Bildiğiniz enerji veren hızlıca beni iyileştirecek bir anneanne babanne ilacı var mıdır?
İnanın ekran görüntüsünü aldım bu kış lazım olur kesin. Allah hepimize sağlık versin, canım burnumda resmen... çok teşekkür ederimgecmis olsun.
benim ogluma hicbir ilac,cay vs. tesir etmemisti gecen kis,cok hastaydi o zaman tavsiye uzerine sogan suyunu denedim ve gercekten geciverdi hastaligi.
1-2 sogani bir kavanoza yemeklik gibi dograyin,icine en az 4 kasik zeytinyagi ekleyin ve 2 kasikta seker - sekeri de zeytinyagini da istege gore arttirabilirsiniz-
kavanozun kapagini kapatip calkalayin ve en az 2 saat oda sicakliginda bekletin bu karisimi.
sogan suyunu saliyor,zeytinyagi ve sekerle karisinca icilebilir bi hal aliyor..
ben gunde 3-4 kasik verdim ogluma,sizde isteginize gore icin.
balgam bogaz agrisi,tikanik burun ne var ne yok aciyor,gercekten icinizi disinizi temizler.
Zencefil yasak degilse harika bisi ben kisin bol bol cayini demliyrm zencefil rendeleyip sonra elma rendeliyrm bazen tarcin karanfil bole bir cay yapiyrm direnci artirio hasta olmuosun
Bir de bogaz icin nobet sekeri emiorlar aktarlarda var ben denemdim ama faranjite iyi geliyormus.zencefili de hayatiniza dahil edin ama iyilesmek icin degil ama hasta olmamak da direnc artirmakta cok faydali zaten antioksidan
Bebeklere yapıyolar onu doğru ya... teşekkürlerArkadaş vicks demiş boğazın için. Gece yatarken vicksi ayaklarının altına da sür çorap giyip öyle yat o da çok işe yarıyor. Geçmiş olsun :)
ateBir kere çok hastaydim bir iş için bir eve gitmiştim kadın bana hemen zencefilli bir çay yaptı.
İçine her ne koyduysa kezzap gibi.
girtlagimi deldi midemi bulandirdi.
Bardağın yarısını icebildim. Daha oracıkta ter atmaya başladı vücudum.
Ertesi gün çok çok daha iyiydim sonrada iyilestim zaten
Kesin burda da zencefilli bir tarif veren olur. Hafife alma yap iç
geçmiş olsun. .
Şeker de yasak:) bal şekerlendiğinde bana zararlı olabilir bilemedim onu yine de teşekkürlerŞekerlenmiş bal diyorum.
Ay ben onu içemiyorum keşke içebilsem ama o kelle paçanın kokusu ıyyyyy yine de çok teşekkür ederim size deBol sarımsaklı sirkeli ve limonlu kelle paça ye.
Bizzat doktor tavsiyesidir.
Ay ben onu içemiyorum keşke içebilsem ama o kelle paçanın kokusu ıyyyyy yine de çok teşekkür ederim size deBol sarımsaklı sirkeli ve limonlu kelle paça ye.