Hızlıca iyileştiren bir formül bilen var mı?

Zencefil yasak degilse harika bisi ben kisin bol bol cayini demliyrm zencefil rendeleyip sonra elma rendeliyrm bazen tarcin karanfil bole bir cay yapiyrm direnci artirio hasta olmuosun

Bir de bogaz icin nobet sekeri emiorlar aktarlarda var ben denemdim ama faranjite iyi geliyormus.zencefili de hayatiniza dahil edin ama iyilesmek icin degil ama hasta olmamak da direnc artirmakta cok faydali zaten antioksidan

Arkadaş vicks demiş boğazın için. Gece yatarken vicksi ayaklarının altına da sür çorap giyip öyle yat o da çok işe yarıyor. Geçmiş olsun :)

Bir kere çok hastaydim bir iş için bir eve gitmiştim kadın bana hemen zencefilli bir çay yaptı.
İçine her ne koyduysa kezzap gibi.
girtlagimi deldi midemi bulandirdi.
Bardağın yarısını icebildim. Daha oracıkta ter atmaya başladı vücudum.
Ertesi gün çok çok daha iyiydim sonrada iyilestim zaten

Kesin burda da zencefilli bir tarif veren olur. Hafife alma yap iç
geçmiş olsun. .

Çok geçmiş olsun. ..bal ile zencefil boğaza çok iyi gelir mikrop öldürür. ..karbonatli şu ile gargara yapın sık sık. ..bir de evet tavuk ve bol soğan biber kırmızı biber hepsi beraber haşlanır bol bol içilir. ...Harika bir tedavi edici ...süreci hızlandırır. ..geçmiş olsun tekrar. ..

İnanın ekran görüntüsünü aldım bu kış lazım olur kesin. Allah hepimize sağlık versin, canım burnumda resmen... çok teşekkür ederim

Zencefil yasak degilse harika bisi ben kisin bol bol cayini demliyrm zencefil rendeleyip sonra elma rendeliyrm bazen tarcin karanfil bole bir cay yapiyrm direnci artirio hasta olmuosun

Bir de bogaz icin nobet sekeri emiorlar aktarlarda var ben denemdim ama faranjite iyi geliyormus.zencefili de hayatiniza dahil edin ama iyilesmek icin degil ama hasta olmamak da direnc artirmakta cok faydali zaten antioksidan

İlaç içemediğim için zencefili eksik etmeyeyim ben o zaman tarif için teşekkürler

Ne zencefilmiş hakikaten ne tarifler geldi... çok teşekkürler artık zencefil kalp ben

ate

BIR su bardagi sicak su, 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi tarcin 2 tatli kasigi seker. Bunu karisitirip ic biseyin kalmaz.

Su kaynat geniş bir kaba koy, içine vicks at.
Sonra kaba eğil, basınada havlu kapat. Ağzından burnundan nefes al bolbol ama yanma ha dikkat et.
Boğazını burnunu açar, yumusatır. Biraz sümüklü bir eylem ama güzel oluyor
Boğazında dikenli teller karıncalar var gibi olduysa farenjit laneti zaten, keyfini bekleyeceksin gecmesi için. Cok rahatsız ederse boğaz pastili al birkaç dakika rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…