Saç Uzatma Yöntemleri Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Hızlı saç uzatma teknikleri ile saçlarınızın daha hızlı uzamasını sağlayabilirsiniz. Saçları yavaş uzayan kişiler, hızlı saç uzatan maske ve yöntemleri kullanarak saçlarını daha hızlı uzatabilirler. Saçların hızlı uzaması için saç derisi ve saç tellerinin sağlıklı olması gerekir.

Sağlıklı saç yapısı ile saçlarınız daha hızlı uzayacak ve istediğiniz uzunluğa kısa sürede ulaşacaksınız. Saç yapınıza göre uygun bir maske ile düzenli olarak saçlarınızı beslemeli, nemlendirmelisiniz. Saçlarınızı yıpratacak ve kırılmasına neden olacak yanlış uygulamaları öğrenerek bunlardan uzak durmalısınız. Isı vererek saç şekillendiren aletler ve yanlış saç bakım uygulamaları yıpratıcı etkilerin başında gelir.

• Sağlıklı ve uzun saçlar için şampuan ve saç kremi kullanımını bilmeniz gerekmektedir. Şampuan saç diplerine, saç kremi ise saçların uçlarına uygulanmalıdır.
  • Hızlı saç uzatmak istiyorsanız saçlarınızın kırıklarını devamlı aldırmalısınız. Kırılan saçlar uçlarda kopmalar yaşadığı için sağlıklı şekilde uzayamaz.
  • Saçlarınızın hızlı şekilde uzamasını istiyorsanız saçlarınızı besleyen bitkisel yağlardan faydalanmalısınız. Bitkisel yağlarla saç bakımı yapmak saçların hızlı uzamasını sağlar.
  • Saçlarınızın hızlıca uzaması için ısıyla şekil veren saç şekillendiricileri bir müddet kullanmamalısınız. Jöle ve sprey kullanımı da saç diplerinize temas etmeyecek şekilde uygulamanız gerekmektedir.
  • Saç köklerine masaj yapmak saç derisini uyarır ve saçların hızlı büyümesini sağlar.
  • Saçlarınızın daha hızlı büyümesi için protein bakımından zengin et, süt ve yumurta gibi besinler kullanmaya özen göstermelisiniz.

Saç Uzatan Turp Maskesi
  • Orta boy turp
  • Yumurta sarısı
Orta boyda bir turpu rendeleyin ve su dolu ufak bir tencere içinde kaynatın. Ardından yumurta sarısını ilave edip karıştırın. Karışım ılıdıktan sonra saçlarınıza sürüp bone ile saçlarınızı kapatın ve 1 saat kadar bekletin. Sürenin sonunda saçlarınızı yıkayıp temizleyebilirsiniz. Haftada 3 gün düzenli olarak tekrarladığınızda saçlarınızın daha hızlı uzamasını sağlayacaktır.

Doğal Saç Uzatma Maskesi
  • 1 şişe badem yağı
  • 1 litre su
  • 1 avuç sinameki
Badem yağını saçlarınıza sürün ve 2 saat kadar bekletin. Ardından saçlarınızı yıkayıp badem yağından arındırın. Saçlarınızı yıkamaya koyulmadan önce 1 litre suyu ocakta kaynamaya bırakın. Su kaynadıktan sonra sinameki ilave edip ılıması için bir süre bekletin. Karışım ılıdıktan sonra süzdürün ve süzdüğünüz suyu saçlarınıza söküp 10 dakika bekletin. Sonrasında tekrardan saçlarınızı yıkayıp temizleyin. Haftada 2 kere bu uygulamayı tekrarladığınızda kısa zaman içinde istediğiniz saç uzunluğuna kolayca erişebileceksiniz.

ben de sizin bu güzel tariflerinize bir ilave yapmak isterim,

SAÇ TELLERİNİZİ KALINLAŞTIRMAK İÇİN ÖNERİLERİM:

1- Saçınıza bakım olarak hint yağı kullanın, tam bir hacim yapan bakımdır. İster banyo öncesi ister sonrası, isterseniz banyoda avucunuzda şampuana katın, saçta 1-2 dakıka bekletin. Hint yağını sakın rafine yağ almayın.
2- Hindistan cevizi yağını kullanın, hem yumuşaklık hem hacım aynı anda verir. Ikısınınde kullanımı aynı. H.cevizi yağı da tortusuz olsun, rengi beyaza yakın olsun.
3- keratin yükleyin, keratin saç teli çevresinde bir koruma tabası oluştururken, aynı zamanda da hacim yapar, bu da ince telli saçlrda işe yarar. Keratin alırken kesinlikle katkısız keratin olmalı kimyasal keratin olmaz.
4- Banyodan sonra sprey şeklinde gliserine bire iki oranında su katın saçınıza püskürtün. Gliserin de bitkisel olandan olacak.
5- Saçınıza elden geldiği kadar az fön çekin. işlemleri azaltın.
6 Saç derisini canlandırmak için, çamterebentin, sarımsak, badem ve ısırgan tohumu yağlarını karışım yapıp kullanın. Bakın saçlarınız 3 kat nasıl hacımlı olacak. Bu tavsiyeleri yapıp da saçı hızlı uzamayan ve saçı hacim yapmayan olmaz. Mutlaka farkını kısa sürede hisseder.
7- Entele otunu kaynatıp suyu ile saçınıza bakım yapın. Bunu kullanması çok hassas ama cok cok faydalı ve hızlıca saç uzatır.

bende yanik saclarimdan dolayi saclarimi kestirdim kiriklarimi aldirdim %90 kiriklarim gitti tabi 2 kez kestirdim. sunu söyleyeyim herturlu yöntemi kullaniyorum. suan basladim oncelikle 10 adet yasmin dogum kontrol hapi 2 adet zdrovit c vitamini ile 3 kasik badem yagi 1 kasik susam yagi ve 1 cay kasigi e vitaminini full repair sampuanima kattim. ayrica hd yag ve dax supergro sürüyorum saçlarına 3 gunde bir hergun yikamiyorum saclarimi ama sunuda soyleyeyim 1 haftada yaglanan saclara sahibim kuru ciltliyim o yuzden yikamadan once saclarimi yaglandiriyorum. bunlari uygulayarak 3 ayda nasil uzadigini size resimle gostericem. maske sac kremi isidan koruyucu losyon ve spreylerde aldim. duzlestiriciden uzak duruyorum cunku birde saçların elektriklenmesini kabarmasini onleyen serum aldim oda ise yariyor bu sayede duzlestirici kullanmiyorum ama kuruturken tarakla fon ceker gibi sac kurutma makinesini uzaktan tutarak kurutuyorum boylece daha duz oluyor kabarmiyor . Turp suyunu 1 kez denedim cok teferruatlı ama 1 cm uzattigina sahit oldum. saclarima masaj yaparak uyguluyorum hc yagini ve dax supergroyu. reklam yapmak istemem ama kullandigim urunler bunlar. saclarimi nemli tutmaya calisip nem takviyesi yaparak yumusak kalmasini sağlıyorum. ayrica gunluk sac bakim yagida kullanıyorum. suan 2 haftada 2 cm uzadi sacim hazirana kdar uygulayacagim sacim sari 3 ayda ne kadar uzadigini diplerden gelen siyah renkle gosteririm öpüyorum sizi

ben bu kuru bemiks ampulle duzenli kullandim bundan 2 yil once 2 ayda sac doktum saclarim normal hizinda uzadi. ama saclarimida bir o kadar doktu bende ise yaramamisti

Hızlı saç uzatma çok sabır isteyen bir iş ama ben çaresini buldum ve artık bakımla çok yorulmuyorum, haftada bir iki defa yatarken saç diplerime masaj yapıyorum ve saç diplerini ısıtıyorum sonra da biraz sıcakta beklettiğim ''keratin dip bakım yağı'' kullanıyorum. Sabah kalkınca organik yumuşak bir şampuanlada yıkıyorum. Saçlarım nasıl da hızlı uzuyor ve nasıl güçlendi anlatamam. Biraz da düzenli uygu ve düzenli beslenmeye dikkat etmeye başladım çok faydası oldu.

Canım ben de bu bakımı Liquid Keratin Şampuanıyla beraber kullanıyorum daha da etkisini arttırıyor diyebilirim. Hem şampuan hem keratin dip bakım bence muteşem bir set oluyor.

Arkadaşlar, saçım oryalden fena halde yandı, varsa bir çaresini bilen acil ardıma ihtiyacım var, saçımı kestirmek istemiyorum. Ya da saçımı kestirince nasıl hızlı uzatırım? Lütfen yardım?

Maleseefff kestirmekten başka hiiç bi çarri yok canim

Arkadaşlar, saçım oryalden fena halde yandı, varsa bir çaresini bilen acil ardıma ihtiyacım var, saçımı kestirmek istemiyorum. Ya da saçımı kestirince nasıl hızlı uzatırım? Lütfen yardım?

ogx beauty mor sampuani kullaniyorum suan sönük saclarimi hem canlardirdi hacimlendirdi hemde yumusacik yapti uzatma islemide gayet basarili oldu 1 aylik kullanimda simdionu bitirdim revox aldim onu kullaniyorum hangisinden memnun kalirsam.ömür boyu o sampuani kullanicagim. yves rocker diyebi. marka vardi adini yanlis yazmis olabilirim onun yaglarini ve serumlarini kullanin hatta sac maskeleri bir mucize gibi saci yumuşatıyor kesinlikle kullanin ben buldugum ilk magazasina girip bi maskesini alacagim . birde soguk suyla yikayin saclari oda cok iyi gelecek sicak su saci basitlestiriyor.

Hızlı saç uzatmak için neler yapılabilir?

Hızlı saç uzatmak için neler yapılabilir? Kısa bir sürede saçlarımızı uzatmak hepimizin hayali. Geçmişten süregelen deneyimler neticesinde hızlı saç uzatmak aslında sanıldığa kadar imkansız değildir. Denenmiş ve sonuç alınmış yöntemlerle saçımızın uzama hızına müdahale edebiliriz. Evet hızlı saç uzatmak için neler yapılabilir? Öncelikle bu kürler devamlılık süresi kadar sonuç vermektedir.
Sinameki kürü ile saç uzatma:
bir tutam sinameki 1 adet bemiks ampül 1 tatlı kaşığı zeytin yağı Su
Küçük bir cezveye suyun kaynamasına yakın sinamekileri atıyoruz ve üç dakika kadar kaynatıyoruz. Karışım ılıyınca süzüyoruz ve içine 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağını ve bemiksi karıştırıyoruz. Ampül şeklinde olan bemiksi şırınga yardımı ile çekebilirsiniz. Karışımı saçlarımıza masaj yaparak sürüyoruz 2 saat kadar bekledikten sonra ılık su ile yıkıyoruz. Bu karışım saç tipine göre değişmekle birlikte saçların haftada ortalama 1 cm uzamasını sağlıyor.
Not: Kürü haftada 1 defa uygulayın, iki ay olunca iki hafta ara vermeniz tavsiye edilir. Beklenmeyen bir yan etki ile karşılaşırsanız kürü bırakın . Doktorunuza danışmadan uygulamayınız!
Doğum kontrol hapı ile saç uzatma: 1 paket doğum kontrol hapı 1 kutu şampuan
Doğum kontrol haplarının tamamını ezerek şampuanın içine karıştırıyoruz bu karışım 2 gün bekletildikten sonra uygulamaya geçilecek. Bekleyen kürü nemli saçlarımıza sürerek 5-10 dakika bekletiyoruz ardından ılık su ile arındırıyoruz. Bu karışımı hafta da 3 kez uygulayabilirsiniz. Saçları haftada 1-1.5 cm uzattığı tecrübe ile sabittir.
Not: Şampuanı yüzünüze, vücudunuza temas ettirmeyin. Doğum kontrol hapları aynı zamanda hormon düzenleyici etkiye sahip oldukları için temas eden bölgelerde kıllanma yaşanabilir. Doktorunuza danışmadan kullanmayınız!
Mayonez kürü ile saç uzatma:
1 kase mayonez 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Mayonez ve zeytinyağını karıştırıp saç dipleri başta olmak üzere saçlarımıza iyice yediriyoruz. Poşet ya da bone yardımı ile saçlarımızı topluyoruz. 4-5 saat beklettikten sonra ılık su ile duruluyoruz. Bu karışım saçların beslenmesine yardımcı olduğu gibi saçlara ipeksi bir dokunuş kazandırıyor.
Not: Yumurta kokusundan rahatsız olanların saç kremi kullanmaları önerilir. Yumurta alerjisi olanlar kürü uygulanadan doktorlarına danışsınlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…