Ergenlik dönemimden sonra ani bi biçimde 1 senede 20 kilo vererek 68 kilodan 48 kiloya düştüm. Bu önce hoşuma gitmişti ama vücudum çok çirkinleşti Kalçam sarkıyor özellikle Çok şekilsiz Sıkılaşmam için ne yapmamı önerirsiniz
Kollarım çok güçsüz Zor geliyor şınav bi de en problemli bölgem kalçam olduğundan Bugün "Squat" diye bişey keşfettim çok zorlayıcı ama ona başladım İnşallah işe yarar
Ergenlik dönemimden sonra ani bi biçimde 1 senede 20 kilo vererek 68 kilodan 48 kiloya düştüm. Bu önce hoşuma gitmişti ama vücudum çok çirkinleşti Kalçam sarkıyor özellikle Çok şekilsiz Sıkılaşmam için ne yapmamı önerirsiniz
Tek bölge değil, bütün vücut çalış, tek bölge çalışırsan, vücudun biçimsiz şekilde sıkılaşır. Bir bölge sıkı bir bölge sarkık olur. Pilateste yapabilirsin, nette birçok program var. Full body workout diye ararsan bir sürü video çıkar, Jillian Michaels gibi ünlü antrenörlerinde programları var, forumda onlarla ilgili açılan konular var onları da yapabilirsin. Şınavı başlangıçta dizlerinin üzerinde durarak yapabilirsin. Ben direkt normal şınavla başlamıştım. 1 taneyi zor çekiyordum, şu an 15 tane çekebiliyorum, şu sıralar düzenli şınav yapmadığım için ne kadar yapıyorum bilmiyorum ama, uyguladığım egzersizlerdeki şınavları yapabiliyorum. Sen de alışırsın yavaş yavaş.
Jillianda her level 10 gün yapılıyor. Toplamda 30 gün.
Benim de vücudumun bazı bölgelerinde sarkmalar başladı. Özellikle kalçalarımda ve karın bölgemde. videoları izledim. Vakit bulursam başlıcam düzenli yapmaya. Çok teşekkürler.
Kollarım çok güçsüz Zor geliyor şınav bi de en problemli bölgem kalçam olduğundan Bugün "Squat" diye bişey keşfettim çok zorlayıcı ama ona başladım İnşallah işe yarar
Kesinlikle harika bişey bu Bir aylık programı bitirmek üzereyim Popom hem kalktı hem küçücük oldu :) harika yaa Bacaklarım da sıkılaştı bel bölgem de toparlandıı süpeerr
kesinlikle squat ve evde yapabilceğin birçok bacak ve kalça için hareket var burdan link verebiliyormuyum bilmiyorum o yüzden yazamadım canım onun dışındada kollarını güclendirmek için ağırlık kaldırmanı öneririm (not squat karın kaslarınıda çalıştırıyor)