Aysegullerden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 1.840 1.463 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Aysegullerden #41 Unus .!.: Bizi banlandırmak için Ne de güzel olurum ben banlanınca Genişletmek için tıkla... Evet hele de riskli durjm bende varsa daha da güzel olırsun
Unus .!.: Bizi banlandırmak için Ne de güzel olurum ben banlanınca Genişletmek için tıkla... Evet hele de riskli durjm bende varsa daha da güzel olırsun
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 55.493 212.702 52 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Aysegullerden #42 aysegul588 .!.: Tamam açmıcam lütfen banlamayın sadece sordum Genişletmek için tıkla... Ama sizi sitenin admini Kazen bey ikaz etmiş değil mi? Buna rağmen hala aynı konuyu açmaya devam ediyorsanız banlanmanız şart olmuş. Cinsel rahatsızlık Yok konu açmaya devam et test yaptırmama gerek yok mu www.kadinlarkulubu.com
aysegul588 .!.: Tamam açmıcam lütfen banlamayın sadece sordum Genişletmek için tıkla... Ama sizi sitenin admini Kazen bey ikaz etmiş değil mi? Buna rağmen hala aynı konuyu açmaya devam ediyorsanız banlanmanız şart olmuş. Cinsel rahatsızlık Yok konu açmaya devam et test yaptırmama gerek yok mu www.kadinlarkulubu.com