- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
ne testi isterler ki buna ağzımda neye bakabilirler kan testi falan mı yaparlar ilişkiye girmedim sürüntü alamazlar ordan cünküYani yine test ver ama bir anda herşeye takıntı yapmak zor bir durum umarım iyilesirsin.
hpv bulaşır mı pekiHiv cinsel ilişki veya kan yoluyla bulasir. Öpüşmekle bulaştığını duymadim.
aylardır antidepresan kullanıyorum takıntı için öncesinde de depresyon için kullandım bi en az 5 çeşit antidepresan kullanmışımdır 2019dan beri bide üstüne fibromiyalji teşhisi aldım dulester 30 mg kullanıyorjm hicbi işe yaramıyor desem yeridirHerhangi bir belirti olmadan geçen yılki mesele aklına geliyorlarsa kaygıların için bir psikiyatri uzmanı ile görüşme makul olur.
teşekkür ederimmTakıntı yapmışsın rahat ol hiv 9 ayda tam etki verir ve seni yataklara düşürür yani onu ele gitsin kafandan hpv ise ağzında dilinde siğil yoksa dert edecegin bişi değil cinsel birliktelik olmadıysa zaten rahat ol sirke ve su ile günlük ağzını carkala
Belki de başka bir uzmanla çalışman gerekir terapi desteği de ihtiyaç olabilir.aylardır antidepresan kullanıyorum takıntı için öncesinde de depresyon için kullandım bi en az 5 çeşit antidepresan kullanmışımdır 2019dan beri bide üstüne fibromiyalji teşhisi aldım dulester 30 mg kullanıyorjm hicbi işe yaramıyor desem yeridir
Düşük ihtimalle belki.hpv bulaşır mı peki
9 ay demişsin ya her yerde 10 sene bile kuluçkada beklicsği falan yazıyor cok korktum randevu da bulamadim bi türlüTakıntı yapmışsın rahat ol hiv 9 ayda tam etki verir ve seni yataklara düşürür yani onu ele gitsin kafandan hpv ise ağzında dilinde siğil yoksa dert edecegin bişi değil cinsel birliktelik olmadıysa zaten rahat ol sirke ve su ile günlük ağzını carkala
aşı yaptıramam param yokhpv aşısı yaptırın. yaş ilerledikçe aşının etkisi azalıyor. sz tam aşıya uygun yaştasınız. Cinsel korunmayı öğrenin.
Ya cok yazık kızlarımıza. Ulkede okullarda doğru düzgün cinsel eğitim yok ki. Toplumsal ahlak ve tabular yüzünden. Herşeyi gogledan öğreniyoz
böyle bir lüksün yok canım. cinsellik yaşıyoran o parayı gerekirse çalışıp kazan ve aşını ol. sonra sayfa köşelerinde ağlama böyle olur mu şöyle olur mu diyeaşı yaptıramam param yok
Öpüşerek hiv bulasi imkansız hpv içinde 3 Fox gardasil yaptır. Ayrıca bboyle hastalik düşünerek hayat mı geçer ? Hpv zaten 10 kadından 8 inde var bağışıklığını güçlü tuttuğun sürece bulassa bile savaşır cinsel ilişki yasamadiysan da mutlaka gardasil ol kendini korumaya al ileriki dönemde evleneceğin adamdan bile bende takmıştım senin yaşındayken kendime zehir etmiştim bir ara hayatı gittim hiv için kan verdim hatta test oldum ki ben öyle farklı kişilerle ilişki yaşayan biri değilim hayatımdaki tek insandı hastaneyefe özele iş için yaptırıyorum dedim negatifi aldım konuyu kapadım sizde öyle yapın devletle niye uğraşıyorsunuz gidin özele 300-400 ver yaptır kafan rahatlasin madem böyle hergun dusunmektense9 ay demişsin ya her yerde 10 sene bile kuluçkada beklicsği falan yazıyor cok korktum randevu da bulamadim bi türlü
hpv aşısı 400 lira mı kiÖpüşerek hiv bulasi imkansız hpv içinde 3 Fox gardasil yaptır. Ayrıca bboyle hastalik düşünerek hayat mı geçer ? Hpv zaten 10 kadından 8 inde var bağışıklığını güçlü tuttuğun sürece bulassa bile savaşır cinsel ilişki yasamadiysan da mutlaka gardasil ol kendini korumaya al ileriki dönemde evleneceğin adamdan bile bende takmıştım senin yaşındayken kendime zehir etmiştim bir ara hayatı gittim hiv için kan verdim hatta test oldum ki ben öyle farklı kişilerle ilişki yaşayan biri değilim hayatımdaki tek insandı hastaneyefe özele iş için yaptırıyorum dedim negatifi aldım konuyu kapadım sizde öyle yapın devletle niye uğraşıyorsunuz gidin özele 300-400 ver yaptır kafan rahatlasin madem böyle hergun dusunmektense
aşısı 2000 küsürhpv aşısı 400 lira mı ki
Her doz 700 TL sanırım 3 doz olman lazımhpv aşısı 400 lira mı ki