arkadaşlar 10 ay önce aşılama yaptırdım.hergün yapılan östrojen iğnesi rahimimde polip e neden oldu.27 temmuzda histeroskopi yöntemi ile polip alındı.şu anda 17 gün geçmesine rağmen günde 3-4 kez külot arasını kirleten siyah çamurumsu akıntılarım hala gelmeye devam ediyor.bu normal mi?bilgisi olan yada bu operasyonu geçirenler sizlerde böyle siyah çamurumsu akıntılar geldi mi?lütfen cevap verin...
sevgili rojda siyah çamurumsu akıntılarım bitti çok şükür. şimdi ise regl oldum.doktorum operasyon gününü ilk adet günüymüş gibi sayacaksın demişti.ama bende senin gibi siyahlardan 1-2 gün sonra adet oldum.adet değil mi yoksa anormal bir kanama diye düşünmeye başlamışken seninde hemen sonra adet olduğunu duymak yüreğimi ferahlattı.paylaşımın için teşekkürederim.sonra polip in tekrar etti mi şimdi onu merak ediyorum.
bu işlem genel anestezi ile oluyor.benim anestezi,operasyon sonra da ayılma falan toplam 1 saat 20 dakika tutmuştu.hayırdır sizde de mi polip var?
evet bende de polip var ama 7mm doktor lokal yapabilirim dedi. Çok acı çekiliyor mu?
arkadaşlar ameliyatı oldum ohhh artık herşey bitti dedim siyah çamurumsu akıntılarımdan kurtuldum dedim ama ameliyattan sonra daha kötü oldum(doktorsonuçlarımda polipi bulamadık ama kazıdık kazımaların sonucunda da kronik endometrit çıktı demez mi adetten sonra yine gel dedi ve hala siyah çamurumsu akıntılarım devam ediyor (((çok ama çok yoruldum artık.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?