• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopik Polip Eksizyonu Olan Var mı?

yasev

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
384
39
318
Konya
arkadaşlar 10 ay önce aşılama yaptırdım.hergün yapılan östrojen iğnesi rahimimde polip e neden oldu.27 temmuzda histeroskopi yöntemi ile polip alındı.şu anda 17 gün geçmesine rağmen günde 3-4 kez külot arasını kirleten siyah çamurumsu akıntılarım hala gelmeye devam ediyor.bu normal mi?bilgisi olan yada bu operasyonu geçirenler sizlerde böyle siyah çamurumsu akıntılar geldi mi?lütfen cevap verin...

arkadaşlar 10 ay önce aşılama yaptırdım.hergün yapılan östrojen iğnesi rahimimde polip e neden oldu.27 temmuzda histeroskopi yöntemi ile polip alındı.şu anda 17 gün geçmesine rağmen günde 3-4 kez külot arasını kirleten siyah çamurumsu akıntılarım hala gelmeye devam ediyor.bu normal mi?bilgisi olan yada bu operasyonu geçirenler sizlerde böyle siyah çamurumsu akıntılar geldi mi?lütfen cevap verin...

merhaba
bende polip aldırdım 20 gün sürmüştü benim ki son günler dediğin gibi çamurumsu akıntılardı.sonra geçti.ayaklarını üşütme
geçmiş olsun

cevapladığın için çok teşekkürederim...benimde umarım geçer 20 güne...yordu artık beni bu akıntılar:(((

benim kanamam durdu 1-2 gün geçti regl oldum bide 1 ay nerdeyse pedle dolaştım.çok kötüydü

sevgili rojda siyah çamurumsu akıntılarım bitti çok şükür. şimdi ise regl oldum.doktorum operasyon gününü ilk adet günüymüş gibi sayacaksın demişti.ama bende senin gibi siyahlardan 1-2 gün sonra adet oldum.adet değil mi yoksa anormal bir kanama diye düşünmeye başlamışken seninde hemen sonra adet olduğunu duymak yüreğimi ferahlattı.paylaşımın için teşekkürederim.sonra polip in tekrar etti mi şimdi onu merak ediyorum.

sevgili rojda siyah çamurumsu akıntılarım bitti çok şükür. şimdi ise regl oldum.doktorum operasyon gününü ilk adet günüymüş gibi sayacaksın demişti.ama bende senin gibi siyahlardan 1-2 gün sonra adet oldum.adet değil mi yoksa anormal bir kanama diye düşünmeye başlamışken seninde hemen sonra adet olduğunu duymak yüreğimi ferahlattı.paylaşımın için teşekkürederim.sonra polip in tekrar etti mi şimdi onu merak ediyorum.

Bu işlem ne kadar sürüyor? Genel anestezi mi yoksa lokal mi rahat? Beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz?

bu işlem genel anestezi ile oluyor.benim anestezi,operasyon sonra da ayılma falan toplam 1 saat 20 dakika tutmuştu.hayırdır sizde de mi polip var?

arkadaşlar bir doktor polip dediyse hemen inanmayın bikaç doktora daha gidin.. banada ver dendi kürtaj ile alıncaı söylendi tarih verildi.. başka bir doktora gittim hiçbir şeyin yok tertemiz neyi alacakmış merak ettim dedi.. bir doktorla kalmayın bence hatta bikaç doktorla.. bana neler dendi yok rahim şöyle yok polip var.. para tuzağı :(((

bende pko var doktora gitmiştim ofis HSG yaptı orada rahim girişinde polip gördü 1 cm boyunda ama alınmasada olur bence gebeliğe engel olmaz bu ama bir de şefe soralım dediler laparaskopiye karar verdiler laparaskopi oldum anck bu sefer de rahim duvarı kalın olduğu için polip alınmamış boşuna olmuşum amelyatı şimdi rahim duvarının incelmesi için ilaç kullandım, haftaya HSG çektiricem eğer duvar incelmişse polip ameliyatı ve sonra hayırlısı ile bebek tedavisine başlıcaz sonuç güzel olsun da ALLAHIN izniyle sıkıntılar geçer inşallah

arkadaşlar ameliyatı oldum ohhh artık herşey bitti dedim siyah çamurumsu akıntılarımdan kurtuldum dedim ama ameliyattan sonra daha kötü oldum:((doktorsonuçlarımda polipi bulamadık ama kazıdık kazımaların sonucunda da kronik endometrit çıktı demez mi adetten sonra yine gel dedi ve hala siyah çamurumsu akıntılarım devam ediyor:((((çok ama çok yoruldum artık.........

arkadaşlar ameliyatı oldum ohhh artık herşey bitti dedim siyah çamurumsu akıntılarımdan kurtuldum dedim ama ameliyattan sonra daha kötü oldum:((doktorsonuçlarımda polipi bulamadık ama kazıdık kazımaların sonucunda da kronik endometrit çıktı demez mi adetten sonra yine gel dedi ve hala siyah çamurumsu akıntılarım devam ediyor:((((çok ama çok yoruldum artık.........

cnm geçmiş olsun bence bu konuda başka bir uzmanada görün

Arkadaşlar merhaba öncelikle şu aralar çok kötüyüm pisikolojim çok bozuldu.
24 yaşındayım ve 3 senelik evliyim ve korumasız 3. ayımıza girdik.Henüz hamile kalamadım.
2 aydır adet öncesi lekelenmem oluyor kahverengi.Daha önceleride adetten 1-2 gün önceden oluyordu.
Ancak şimdi 5-4 gün öncesinde olmaya başladı.Çok aşırı şekilde olmasada rahatsız edici oluyor.
Bu ay tekrarlayınca lekelenme günümde doktora gittim.doktor ultrasyonla alttan muayane etti.
rahim ağzımda yara var ancak gebeliğe engel değil dedi.bu sene 2. ayda dondurma işlemi yapılmıştı.
Ancak geçmemiş yaram.Doktor renkli ultrasyonda bakınca endometrıal polyp gördüm dedi.bundan oluyo senin lekelenmen dedi.
Hamile kalmana engel değil kesinlikle dedi stres yapmayın yeter dedi.Bana folik asit verdi.Ama internetten araştırınca tedirgin oldum.Kısırlığa yol açabiliyormuş.Çok korkuyorum benim durumumu yaşayan varsa lütfen bana anlatsın.Çarşamba günü başka bir doktora gidicem.

sevgili kardeşim öncelikle sakin ol.ben bu kanamaları 6 aydır çekiyorum.ameliyat oluyorum polip aldırıyorum ama yine yine devam ediyor kanamalarım...şimdi de doğum kontrol hapı nedeni ile rahim dökülmesi yaşıyorum...yine siyah lekelerle yaşıyorum.....neyse polip oluşma nedeni östrojen hormonunun fazla çalışmasından.gitttiğin doktor bişiy bilmiyomuş.haklısın.en azından sana doğum kontrol hapı vermeliydi.1-2 ay hormonların dengelensin diye....ayrıca polipten salgılanan bir şey spermlerin ölmesine neden olduğu için kısrlığada neden oluyor.mutlaka yaranı bir kez daha dondurt.smeer ve kültür yaptır.hormon değerlerine baktır.zaten gittiğin doktor işinin ehli ise bunları mutlaka isteyecektir.ve hemen almıyolar öyle polipi adet bitiminden sonra hemen gel diyolar bir kezde o zaman bakıyolar polip belki adet kanaması ile atılmıştır diye.neyse geçmiş olsun çok takma taktıkça artar kanamaların.gelişmelerden mutlaka haberdar et.bu arada renkli ultrason dediğin nedir sonucu rahimi daha net mi görüyo bu alet?

Back