- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben histeroskopi yaptırmadım ama özel tüp bebek merkezinde yapılması iyi olur dediler. 2000 tl demişlerdi şubat 2016 da hala aynıdır büyük ihtimalle.Merhabalar ben üç bebek kaybettim ve hem bizden hemde bebegımızden genetik incelemelerimizi aldık yapılmadık bi histeroskopimiz kaldı sorum su histeroskoyi ücreti ve nasıl ne sureclerle yaptırdınız bana yardımcı olursanız sevinirim
Tesekkurler ya bizim üçüncü düşük genetik bütün arastırmalarım yapıldı en son bebege bakıldı cıkmadı bişey en son rahim filmi kaldı sizinde dediğinz gibi rahim filmine bakılıp ona göre histeroskoyi oneririm dedi bizde tüp bebek bölümü riskli gebelik uzanına gidiyorz özel bir hastanede inşallah kötü bir süprizle karsılasmayızben histeroskopi yaptırmadım ama özel tüp bebek merkezinde yapılması iyi olur dediler. 2000 tl demişlerdi şubat 2016 da hala aynıdır büyük ihtimalle.
rahim filmi çektirdiyseniz bir sorun görünmüyorsa deneme amaçlı yapılıyor acaba kaçan ufak birşey var mı diye. ben 2 düşük 1 dış gebelik sonucu gitmiştim özeldeki fiyatlar pahalı geldi . devlet hastanesine gittim. orada histeroskopi gerekli görülmedi rahim filmi ve ultrason da bir problem olsaydı görünürdü dediler. tüp bebek yaptırdım yine devlet eğitim araştırma hastanesinde şimdilik bir sorun görünmüyor.
bazı özel merkezlerde fiyatlar daha düşük olabiliyor. ben tanınmış tüp bebek merkezinden almıştım fiyatı devlette ücretsiz yapılıyor
özel hastaneler bu konuda nedense hemen yapalım edelim diyorlar. rahim filmi çekinirken anestesisiz C kollu cihaza sahip olan bir yerde çekim yaptırın işlem 2 dk sürmüyor bile soyun giyin çekil raporu al 10 dk toplam. diğer aletler eski tip oluyor ameliyat olur gibi anestezi altında işlem görüyorsunuz ve ağrılı oluyor.Tesekkurler ya bizim üçüncü düşük genetik bütün arastırmalarım yapıldı en son bebege bakıldı cıkmadı bişey en son rahim filmi kaldı sizinde dediğinz gibi rahim filmine bakılıp ona göre histeroskoyi oneririm dedi bizde tüp bebek bölümü riskli gebelik uzanına gidiyorz özel bir hastanede inşallah kötü bir süprizle karsılasmayız
Yok bize ilk rahim filmi önerdiler ama kesin sonuc veririmi kararsızımözel hastaneler bu konuda nedense hemen yapalım edelim diyorlar. rahim filmi çekinirken anestesisiz C kollu cihaza sahip olan bir yerde çekim yaptırın işlem 2 dk sürmüyor bile soyun giyin çekil raporu al 10 dk toplam. diğer aletler eski tip oluyor ameliyat olur gibi anestezi altında işlem görüyorsunuz ve ağrılı oluyor.
Tesekkurler medikal parkdam tiksindim resmen özlleikle göztepedekinden bize cok yakın ama oraya bir daha adım atmak istemiyorum allahım dusurmesin gecmıs olsun polipmi vardı sizde ben emseye gidiyorum ama doktorum bana rahim filmi onerdi bir arkadas yaptırmıs 3 defa ama rahım fılmınde belli olmamıs bana önerisi histeroskopi direk yaptır diyor aynı seylerı yasammısız bakılmadık bi rahmım kaldı benım kafam cok karısıkBende göztepe medikalde tüp bebek tedavisi sırasında yaptırdım.2000tl gibiydi,2015 kasım aralık ayıydı sanırım.
Tüp bebek tedavisinden önce rahim filmi çektirmiştim.ilk tüp denemesi başarısız olunca histeroskopi yapılıp ikinciyi denedik.polip vardı ve rahmime çizik atıldı.rahim filmi zor değil iyi bir merkezde yaptırırsan,fındıkzade de yaptırmıştım.filmde polip görünüyormuydu onu bilmiyorum ama.Tesekkurler medikal parkdam tiksindim resmen özlleikle göztepedekinden bize cok yakın ama oraya bir daha adım atmak istemiyorum allahım dusurmesin gecmıs olsun polipmi vardı sizde ben emseye gidiyorum ama doktorum bana rahim filmi onerdi bir arkadas yaptırmıs 3 defa ama rahım fılmınde belli olmamıs bana önerisi histeroskopi direk yaptır diyor aynı seylerı yasammısız bakılmadık bi rahmım kaldı benım kafam cok karısık
O zman direk histeroskopi yaTüp bebek tedavisinden önce rahim filmi çektirmiştim.ilk tüp denemesi başarısız olunca histeroskopi yapılıp ikinciyi denedik.polip vardı ve rahmime çizik atıldı.rahim filmi zor değil iyi bir merkezde yaptırırsan,fındıkzade de yaptırmıştım.filmde polip görünüyormuydu onu bilmiyorum ama.
Kafanı karıştırmak istemem ama yaptır derim.ben hamile kalmamı histeroskopiye bağlıyorum açıkcası.ama nasipte var tabi..O zman direk histeroskopi ya
Evet cok etkılıymıs benım dusuklerımın nedenıde bu olabılır bence ıkısınıde yaptırmayız en azından kafamızda soru işrati olmasın verdiğiniz bılgıler için cok tesekkur ederim inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız yavrunuzuKafanı karıştırmak istemem ama yaptır derim.ben hamile kalmamı histeroskopiye bağlıyorum açıkcası.ama nasipte var tabi..
Rica ederim.en kısa zamanda sizinde dileğiniz gerçekleşir umarım.sağlıkla kalınEvet cok etkılıymıs benım dusuklerımın nedenıde bu olabılır bence ıkısınıde yaptırmayız en azından kafamızda soru işrati olmasın verdiğiniz bılgıler için cok tesekkur ederim inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız yavrunuzu
O zman direk histeroskopi ya
Evet cok önemli ben bugun histeroskopi oldum küçük bir polip cıktı ve rahımde darlık varmıs onu duzelttıler bende istanbulda oldum özel bi hastahande ınsallah bır daha kotu bısey yasanmazmerhaba.. acaba histeroskopi yaptırdınız mı merak ettim..
ben ankaradayım hacettepe has. de yaptırdım bende histeroskopi özelinde araştırma hastanesi olduğundan orayı tercih ettim benimde 3 düşüğüm oldu.. rahim filmi çeklidi kanllar açıktı ama rahimde problem çıktı.. basık görünüyordu
histeroskopi ile septum (rahimde perde ) farkedildi ve o alındı.. temmuz 27 de yaptırdım bende
önemli birşey miş çünkü rahimde bozukluk olduğunda sonucu hep düşükle sonlanıyormuş.. yaptıracak olan varsa mutlaka yaptırmalı bence ..
Öncelikle korkmanıza hiç gerek yok aksine olmak daha iyi tabi uzamn bir hekim tarafından izmitte hiç bildiğim doktor yok ama ben İstanbulda yasıyorum medikana medikal park ve emseye gittim en cok memnun kaldıgım emseydi ve cok guvenırlır bır hastane doktorumuzda cok iyi yurt dışından bıle gelen oluyor isterseniz kendi hekimime sizi yonlendırebılırımBana da histeroskopi önerdiler ama hic hamile kalmadığım icin rahim zarar görür diye cok korkuyorum İzmit'te yada sakaryada onerebileceginiz doktor var mi
merhaba, ben de 9 ağustosta histeroskopi oldum. polip vardı o alındı. operasyondan sonra doktorum odama geldi ve 2.reglinde gel dedi ama ben meraklı gözlerle transferim ne zaman yapılacak deyince doktorum tamam ilk adetinde gel Lucrin iğneye başlayalım dedi. şimdi kafam çok karışık. 2.reglimi beklese miydim. beklemek daha mı faydalı olurdu. şuan lucrin iğneye başladım 14 gün boyunca iğnemi yapacağım. senin histeroskpiden sonra süreç nasıl işledi. bekledin mi yoksa benim gibi ilk reglinde mi başladın. bu arada çok az vaktin kalmış. ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aminn canım benım benım surec soyls oldu benım üçüncü düşüğüm temmuzun ortasındayıd ve kurtajla alındı genetiğe gonderıldı sonuc temız cıkınca rahıme bakılmak istendı ilk adetimden hemen üç gün sonra hsg cekıldı ve rahımde darlık gordu doktorumuz bunun neden olabılecegjnı dusundugu için ertesi gün histereskopi yaptılar sonuc agrım sıZım olmadı onu soyleyım doktorum gercekten cok ıyı cok memnunum ama kurtajdan sonraki kanama gıbı hafif kanamam oldu suan azalmıs durumda bir ay sonra gelın dedı doktorumuz bir ayın gecmesını beklıyoruz sımdılık :)merhaba, ben de 9 ağustosta histeroskopi oldum. polip vardı o alındı. operasyondan sonra doktorum odama geldi ve 2.reglinde gel dedi ama ben meraklı gözlerle transferim ne zaman yapılacak deyince doktorum tamam ilk adetinde gel Lucrin iğneye başlayalım dedi. şimdi kafam çok karışık. 2.reglimi beklese miydim. beklemek daha mı faydalı olurdu. şuan lucrin iğneye başladım 14 gün boyunca iğnemi yapacağım. senin histeroskpiden sonra süreç nasıl işledi. bekledin mi yoksa benim gibi ilk reglinde mi başladın. bu arada çok az vaktin kalmış. ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Evet cok önemli ben bugun histeroskopi oldum küçük bir polip cıktı ve rahımde darlık varmıs onu duzelttıler bende istanbulda oldum özel bi hastahande ınsallah bır daha kotu bısey yasanmaz
Amin canım inşallah tesekkuler sen de mi olacaksınçok geçmiş olsun elinay.. rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bende bu reglimi bekliyorum bakalım ne olacak ?
cmt regl günüm 3. günü dr kontrolüm var bekliyoruz baklım .. rabbim hepimizin yardımcısı olsun dermansız dert vermesinn..