Hangi şehir hastanesi acabaŞehir hastanesinde yapılacak.
Mutlaka doktorumla konusucam sağolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi şehir hastanesi acabaŞehir hastanesinde yapılacak.
Mutlaka doktorumla konusucam sağolun
Başakşehir çam sakuraHangi şehir hastanesi acaba
Hmm anladım anestezisiz sıkıntı aslinda yapmaları lazımBaşakşehir çam sakura
Deneyeceğim şansımı bakalımHmm anladım anestezisiz sıkıntı aslinda yapmaları lazım
Hangi hastanede oldunuz bende önümüzdeki ay olacağımKız saçmalama benimkide ofisti bunu yapan hangi saçma hastane acaba merak ettim anestezili yapılır bu işlem ben anestezili eğitim araştırmada oldum.
Pendik eğitim araştırma canımHangi hastanede oldunuz bende önümüzdeki ay olacağım
Merhaba bende özel pendik yüzyıl Hastanesi'nde oldumHangi hastanede oldunuz bende önümüzdeki ay olacağım
Ofis histeroskopi yazılmış bana o ne demek oluyor acabaPendik eğitim araştırma canım
Sanırım tanı amaçlı yapılacak diye biliyorum şikayetiniz neydiOfis histeroskopi yazılmış bana o ne demek oluyor acaba
Polip var alınması gerekiyor ama ofis histeroskopi diyor kağıtta alıcaklar mı sadece bakacaklar mı acaba bir gün öncesi kan vereceğim ertesi gün işlem yazıyor bende sanıyorum anesteziyle alacaklar sonradan fark ettim ofis yazıyorSanırım tanı amaçlı yapılacak diye biliyorum şikayetiniz neydi
Hangi hastanede olacaksınız acaba , polip alınır evet zaten o yüzden yapılıyor ve anesteziyle alınır çok yüksek ihtimalPolip var alınması gerekiyor ama ofis histeroskopi diyor kağıtta alıcaklar mı sadece bakacaklar mı acaba bir gün öncesi kan vereceğim ertesi gün işlem yazıyor bende sanıyorum anesteziyle alacaklar sonradan fark ettim ofis yazıyor
Dün oldum bu işlemi küçük kamera ile giriyorlar rahimde bulunan polipi alırlar genel anestezi ile oluyor. İşlem ameliyathane de yapıldı.Polip var alınması gerekiyor ama ofis histeroskopi diyor kağıtta alıcaklar mı sadece bakacaklar mı acaba bir gün öncesi kan vereceğim ertesi gün işlem yazıyor bende sanıyorum anesteziyle alacaklar sonradan fark ettim ofis yazıyor
Ofis yazıyor ama anestezi yokmuş bildiğim kadarıyla sizdede ofis mi yazıyorduDün oldum bu işlemi küçük kamera ile giriyorlar rahimde bulunan polipi alırlar genel anestezi ile oluyor. İşlem ameliyathane de yapıldı.
Bağcılar eğitim ve araştırma Hastanesi'nde olacağım ama ofis histeroskopi yazıyor anestezi yok yazıyor bazı kişiler ama bilemedimHangi hastanede olacaksınız acaba , polip alınır evet zaten o yüzden yapılıyor ve anesteziyle alınır çok yüksek ihtimal
Bana yazıli kagt vermediler doktorum rahm filmini gösterdi T rahim oldugunu bir daha düşük yaşamayaym diye rahmi genisletmek gerektini bunun da genel anestezi ile ofis histeroskopi ile olacagni söyledi. Ama polip varsa onu almak için anestezi gerekirOfis yazıyor ama anestezi yokmuş bildiğim kadarıyla sizdede ofis mi yazıyordu
Ofis histeroskopi yazıyor benim kağıtta internetten araştırdım anestezi verilmeden yapılıyormuş bende tırsıyorum azcıkBana yazıli kagt vermediler doktorum rahm filmini gösterdi T rahim oldugunu bir daha düşük yaşamayaym diye rahmi genisletmek gerektini bunun da genel anestezi ile ofis histeroskopi ile olacagni söyledi. Ama polip varsa onu almak için anestezi gerekir
benim özel hastanede oldu rahim genişletme oldugundan mi bilmiyorum da anestezi oldu. Size geceden bir şey yemeden gelin dedilerse anestezi olur ama polip alinacak bir tanidik fakültede oldu ona da anestezi yapildi yapilmasi lazim bence.Ofis histeroskopi yazıyor benim kağıtta internetten araştırdım anestezi verilmeden yapılıyormuş bende tırsıyorum azcık
Bir gün önce kan vereceğim ertesi gün işlem için gideceğim başkada bilgi verilmedi kara kara düşünüyorumbenim özel hastanede oldu rahim genişletme oldugundan mi bilmiyorum da anestezi oldu. Size geceden bir şey yemeden gelin dedilerse anestezi olur ama polip alinacak bir tanidik fakültede oldu ona da anestezi yapildi yapilmasi lazim bence.
Anestezi için tam kan sayimi istiyorlar kan verirken sorun anestezili mi olur diye.Bir gün önce kan vereceğim ertesi gün işlem için gideceğim başkada bilgi verilmedi kara kara düşünüyorum
Evet sorayım cnm ☺ tesekkür ederimAnestezi için tam kan sayimi istiyorlar kan verirken sorun anestezili mi olur diye.