- 10 Haziran 2022
- 171
- 62
- 31
Merhaba histeroskopi ameliyatı olan bir kadınım ve bu sürecimi anlatmak istiyorum. 3.5 yıllık evliyim. 1 defa düşük yaptım ve çocuğum olmuyordu. Ovulasyon testlerinde yumurtlama görüyordum ancak gebelik oluşmuyordu ve doktora başvurduk. Rabbime şükürler olsun çıkan çıkana. Doktorum benden hsg istedi onu çektik. Sonrasında da hsg de polip olduğu gözlendi ve hafif uterus düzensizliği hemen dedi polibi almak için seni histeroskopi ye alacağım. Bu arada amh değerimde 0.72. Tabi ben panik korku hüzün hepsini bir arada yaşıyorum. Elim ayağım boşaldı resmen. Ameliyat için adetle birlikte gün aldık. Gerekli tahlilleri yaptık ve ameliyat zamanı o kadar korkuyordum ki narkozla nasıl uyudum uyandım hiç bilmiyorum. Sadece çok az ağrım oldu ondan sonrada serum takıldı ve doktorumun verdiği ilaçlarla daha iyiyim. Bu ilaçlarda ağrı kesici enfeksiyon önleyici ve estrofem verdi. Korkmayın sizlerde İnşaAllah herşey iyi olacak. Histeroskopiden sonra gebe kalan çok varmış. İnşaAllah bana da sizlerede nasip olur.