histeroskopi yaptıranlar yardımmmm

lolamontes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
49
0
86
Diğer
arkadaşlar merhaba
ben histeroskopi ve laporoskopi yaptırcam yakında ama inanılmaz korkuyorum. çok mu zor benim ki tanısal amaçlı olacakmış. yarım saat falan sürer dedi doktor.
aslında anesteziden müthiş korkuyorum ben .

canım ya sorma aynısı benim başımada gelcek histeroskopi ve laporoskopi çektirmen gerekecek bu testlerden sonra dedi doktorum ne zaman git çektir der bilemiyorum ama ben çok korkuyorum anestezi yaptırmam gerekirmi dedim yok histeroskopi için gerekmez ona dayanırsın falan dedi offff kalbim durcak valla korkudan.

ben de doktor anestezi hiç istemiyorum aynı duyguları paylaşıyoruz ama bize cesaret vericek hiçbir cevap gelmemiş :)

inş. kolay geçer yaptırmak en iyisi aslında ama biraz cesaret lazım .

evet eşim ablam cesaret vermeye çalışıyorlar ama önemli olan bunları çektirmiş olan birilerinin cesaret verici sözler söylemesi.
bir de mecburum çektirmeye çünkü anne olmak istiyorum normal muayene esnasında çok rahatsın diyor doktorum bu yüzdende dayanabilirsin sen diyor ama gelde onu bana sor kalbim güm güm atıyor valla.

yok kızlaaar korkmayııııın beaa..göreceksiniz okadar stres yapıyosunuz ki boşuna vallahi..
hem şöyle düşünün BıR ADIM DAHA YAKLAŞIYOSUNUZ BEBıŞLERıNıZE..
rabbim hayırlısı ile amelyatlarınız güzel geçsin en önemliside herşey temiz çıksın..
BENDE YAPTIRDIM ANESTEZı ALICAĞINIZ ıÇıN HıııÇ BıRŞEY HıSETMıYCEKSıNıZ..rahat olun

saol cnm inş. temiz çıkar sonuçlar mecbur katlancaz bebek için :)

mrb kızlar bende ilk sizin gibi cok korkuyordum anestezide ilk defa alıyordum ondan da cok korktum.ama hiç korkulacak gibi degilmiş banada tanısal histeroskopi oldum anestesi bile almadım zor geçmedi bana göre korkmayın

kızlar bende sizin gibi çok korkuyorudum daha yeni yapıldı benimki 1 hafta falan oluyo hiçte korrkulcak bişey değil histeroskopi bayıltmadan yapıldı benim 10 dakika bişey sürüyo hiçte zor bi işlem değil ama laparoskopi anestezi ile oluyo ondanda hiç korkmayın hiç anlamıyosunuz rahat tutun içinizi

Önümüzdeki hafta bende histeroskopi olcam.daha önce bir kaç ay evvel anestezi altında hsg çektirdiğim için olacaklara hazırlıklıyım yani çok bir tedirginlik ve korkum yok anesteziden ama yinede hastane ortamı ameliyat masası felan moralimi bozmaya yetiyor.şimdiden hepimize geçmiş olsun.

lokal anesteziyle yapılmaz mı bu işlem ben çok korkuyorum genel anesteziden napıcam nerdeyse vazgeçicem (

aman canım sakın vazgeçme en önemlisi bu zaten zaten korkutuğun şey en basit olur sonra dersinki boşuna stres yapmışım ben anesteziden korkmuyorum ama canlı canlı çekilecek olan hsg den çok tırsıyorum.eyvahedigeldismile

ben hsg çektirdim radyotomda. çok iyi bir yer acı çok az bikaç saniye çektim.
çok ilgili ve nazikler.
öyle ki acı duyunca söyle dedi falan, biraz bekledi ,yavaşladı kısacası kaprisimi çektiler.

tavsiye ederim. daha önce başka biryerde çektircektim kadın doktorum çekicekti. ama kadın öyle bir başladıki elindeki demirlerle haldur huldur bir karış suratla ben kalktım yaptırmadan masadan. doktor çok önemli yaa.

inş. hepsini kolayca atlatırız

ayy kızlar cuma günü operasyon yapıcaklar ama perşembeden yatırırız demişler . opersyondan sonra hastanede kalındıgını duydum ama önce kalındıgını duymadım neden acaba bilen var mı. histereskopi ve laparoskopi aynı anda yapılacak. çok korkuyorum çoooooooooooook....

Selam kızlar,
ben dün oldum histeroskopi şuanda hala hastanedeyim. bugün çıkıcam benim özel sağlık sigortam olduğu için kaldım bi gece yoksa kalmaya bile gerek yoktu kürtaj gibi birşey.
genel anesteziyle oldu zaten ameliyathaneye giderken cesaret iğnesi yapıyorlar ondan sonra lay lay lomsunuz.
çıkınca da hiç ağrı kesici almadım kanamamda çok az oldu. yani lekelenme gibi hatta hiç olmadı diyebilirim
çıkan polip patalojiye gitti
doktorum iyiki almışız dedi
hiç kormayın dertlenmeyin çok kolay hsg den bile daha kolay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…