Histeroskopi yaptıranlar ve sonrası

klomenchero

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
23
5
286
34
İstanbul
Merhaba kızlar. Deneyimlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var. 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavim başarısız oldu. Fakat doktorum kilo vermediğim için başarısız olduğunu söyledi. Tüp bebeğe de %30 ihtimal vererek beni yıktı..(polikistik over hastasıyım) Sonra Prof Bülent Urman'ın yolunu tuttum. Kendisi bana tüp bebeğe gerek olmadığını, histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi. Rahimde yapışıklık var dedi ve önceki doktorum bana hiç söylememişti. Histeroskopi sonrası 6 ay içinde hamile kalırsın dedi. Fiyatlar çok uçuk. Tüp bebek ile neredeyse aynı para histeroskopi ücreti. Aramızda mutlaka yaptıran vardır. Sonrasında hamile kaldınız mı yoksa tüp bebek mi oldunuz... Deneyimlerinize çok ihtiyacım var

Merhaba, ben 13 ay önce histeroskopi oldum. Ulus Liv hastanesinde doktor Bülent Baysal yaptı işlemimi, işlemim olduktan 5 ay sonra gebe kaldım. Şu an 36. Haftamın içindeyim, gerçekten etkili oluyor, inanın. Ben o zaman 30.000 TL’ye olmuştum ama zaten ilgi alaka muhteşemdi

Tebrik ederim! Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum Bu harika bir deneyim oldu benim için. Peki o 5 ay içerisinde herhangi bir takviye/tedavi oldu mu? Yoksa sadece folik asit mi?

Tebrik ederim! Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum Bu harika bir deneyim oldu benim için. Peki o 5 ay içerisinde herhangi bir takviye/tedavi oldu mu? Yoksa sadece folik asit mi?
Allah razı olsun, iyi dileklerniz için çok çok teşekkür ederm sadece antibiyotik takviyesi aldım ilk 2 hafta, onun dışında zaten demir eksikliğim olduğu için zaten takviye gıdalar aldım. Folik asite gebe kaldığım zaman başladım sadece

peki size neden önerdiler? Bebiş için mi?

Merhaba bende geçen sene aralık ayında histeroskopi olmuştum perde vardı o alındı 2 ay korundum ve histeroskopi olduktan 10 ay sonra yani bu ekimde hamile olduğumu öğrendimm çok şükür

Merhaba bende geçen sene aralık ayında histeroskopi olmuştum perde vardı o alındı 2 ay korundum ve histeroskopi olduktan 10 ay sonra yani bu ekimde hamile olduğumu öğrendimm çok şükür
Tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi. İstanbulda mısınız kim yaptı operasyonunuzu?

1,5 yıl önce histeroskopi ile polip alma operasyonu geçirdim. Doktor 3 ay kesinlikle bebek olmayacak korunacaksın dedi. Olursa bile düşer dedi. Sonrasında ise enfeksiyon ile uğraşmaktan yer yer yine korundum. 14 ay sonra hamile kaldım. Tabi benim durumum farklıydı. Pcos bende de var. Karbonhidrat ve şeker diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Zaten çok yararlı şeyler de değil.

peki size neden önerdiler? Bebiş için mi?
Bizim 2 senedir bebeğimiz olmuyordu, doktor doktor gezmeye başlamıştık artık özel devlet demeden. Her şey normal dediler, problem göremediler, ama içime sinmeyen bir şeyler vardı hep. Adetlerim normalde düzenliydi ama gecikmelerim, pıhtılı ağrılı adetlerim kafamı karıştırmıştı. Sonra bir arkadaşımdan İlknur Atabay’ı duydum ona da muayene oldum. Rahmimin Y şeklinde olduğunu söyledi ve düzeltme gerektiğini söyledi

Tebrik ederim sizi de Allah analı babalı büyütsün Evet kilo malesef bir etken. Şu an sıkı bir rejimdeyim. Bülent urmanın verdiği folikasit pcos için ve kilo vermeye yardımcı. O da destekliyor

Çok şükür ki emekleriniz karşılığını görmüş. Sürecimiz de benziyormuş. Umut oldu bana da Benim de Y şeklindeymiş ve kürtajdan sonra yapışıklık oluşmuş. Yarın asm den fiyat alacağım histeroskopi için

Tebrik ederim sizi de Allah analı babalı büyütsün Evet kilo malesef bir etken. Şu an sıkı bir rejimdeyim. Bülent urmanın verdiği folikasit pcos için ve kilo vermeye yardımcı. O da destekliyor
İnşallah siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…