• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histeroskopi yaptıranlar nerede kaça yaptırdınız ..

kuzum senin fiat cok uygun:16::16::16::16:kizlarin yazisini okuyunca gercekten cok sasirdim..:26::26:ben almanyadayim cokta ilgilendiler hic bisey hissetmedim .1 lira bile vermedim....:31::31:

almanya da ücretsiz histeroskopi olman normal canım orda özeli devleti ekstra ücreti vırtı zırtı yokki burdaki gibi burda milleti sömürüyorlar resmen

nerde yaptırdın cnm paylaşırsan sevinirim

histereskopi ameliyatından baksediyorsunuz değil mi
ben hem ameliyatını yaptırdım 300e
ayrıca rahim filmi cektiler ona da histereskopi diyorlar onu da 300e cektirdim
Antalya vitale hastanesi,doktorum da cok ünlü bir doktor var Ali Fuat Şengör

AAA ben histereskopi ameliyatını 300liraya yaptırdım sadece
hemde özel hastanede cok da iyi bir doktora sizin fiyatlar cok pahalıymıs ya

Tanısal histereskopinin fiyatı uygun olabilir ama ben septum olduğu için fiyatı farklıydı.Yani ben öyle biliyorum.Mesela rahim duvarını görüntülemek için 5-10 dk süren operayon tanısal histereskopi oluyor.Bu işlem devlet ve üniv. hastanelerinde de yapıyorlar diye biliyorum.O zaman ücret ödemiyosun benim gibi operasyon geçirip bir gece kalmak için sadece özel oda masrafı çıkarıyorlar diye biliyorum arkadaşlar...

almanya da ücretsiz histeroskopi olman normal canım orda özeli devleti ekstra ücreti vırtı zırtı yokki burdaki gibi burda milleti sömürüyorlar resmen

dorusun canim benim:31::31::31:gercekten fiatlari görünce allah bu ameliyati olacaklarin yardimcisi olsun dedim..:26:cünkü elinde olmayani var:6::6::6:

Tanısal histereskopinin fiyatı uygun olabilir ama ben septum olduğu için fiyatı farklıydı.Yani ben öyle biliyorum.Mesela rahim duvarını görüntülemek için 5-10 dk süren operayon tanısal histereskopi oluyor.Bu işlem devlet ve üniv. hastanelerinde de yapıyorlar diye biliyorum.O zaman ücret ödemiyosun benim gibi operasyon geçirip bir gece kalmak için sadece özel oda masrafı çıkarıyorlar diye biliyorum arkadaşlar...

hayır hayır ben hem tanısal hemde normal histereskopi ameliyatı oldum
ikisi de 300 liraydı
ilkinde rahmime baktılar
ikincisinde 1 ay sonra yaptılar
onda da rahmimde sekil bozukluğu varmıs doktor onu düzeltti
bu fiyatları görünce şok oldum
ne kadar pahalıymıs

Back