histeroskopi yaptıranlar nerede kaça yaptırdınız ..

hacer84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
59
3
86
slm arkadaşlar benim 1 aşılamam ve 2 tüp denemem oldu şimdi ise tanısal histeroskopi yaptırmak istiyorum kafam cok karışık yardımcı olabilirseniz sevinirim

Merhaba;
Konuya cevap yazan olmamış ama bende aynı durumdayım.
Rahim şekli anomalisi var bendede..Hamileydim 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kaybettim 20 gün oldu adet olmayı bekliyorum sonrasında bende yaptırıcam..Daha önce yaptıranlar bilgi verirse bende çok sevinirim...

geçmiş olsun ...

Ben yaptırdım iki kere. Rahimde septum vardı ve yaşadığım kurtajlardan dolayı da yapışiklik vardı. Histereskopi cok zor bir işlem degil. Genel anestezi ile yapılıyor kısa sürede uyanıyorsun. Bir saat icinde de hastaneden çıkıyorsun.
Hastaneden çıkmadan ağrı kesici iğne yapıyorlar. O gun biraz ağrı ve bir kac gun kanama olabiliyor .
Hemen ayağa kalabiliyorsun. Antibiyotik ve ağrı kesici veriyor Dr.

Ben özelde yaptırdığım icin biraz pahalıya yaptırdım. Ama yaptırdığım yerden Dr umdan cok cok memnundum.
Ve ikinci histereskopiden sonra , korunma sûrem biter bitmez hamile kaldım.
Size tavsiyem işinde iyi olan bir Dr bulun. Bu işlemi cok sık yapan Dr a yaptırın.
Yine sorularınız ursa cevaplarım kızlar :)
Gecmisolsun

slm arkadaşlar benim 1 aşılamam ve 2 tüp denemem oldu şimdi ise tanısal histeroskopi yaptırmak istiyorum kafam cok karışık yardımcı olabilirseniz sevinirim

Öncelikle geçmiş olsun..bende geçtiğimiz hafta sonu yaptırdım.1,5 yıldır bebek sahibi olamadık ve başka bir sorun bulunamadı.Rahim filmi ile Uterus septum olduğu kesinleşince yapılmasına karar verdik.Korkulacak bi operasyon olmadığını yaşayarak gördüm.Çok kanamalı olur diye tahmin etmiştim ama şükür iyi geçti ameliyatta.Eğer doktorunuza güveniyorsanız hiç durmayın derim.Beni yakınımız olan bi doktorun tavsiyesi ile gittiğimbi prof. yaptı.İnşallah sonucu güzelliklerle biter.

kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
istanbul da tavsiye edebileceğiniz bir doktor yok mu anadolu yakası olursa iyi olur tşk ler şimdiden

Mavisevda , gecmisolsun sana da. İyi olduguna sevindim. Hayırlısıyla insalah bebeğini de alırsın kucağına.

Mavisevda , gecmisolsun sana da. İyi olduguna sevindim. Hayırlısıyla insalah bebeğini de alırsın kucağına.

Merhaba teşekkürler bilgiler için ben bişey daha sorucam bu ameliyattan sonra ne kadar süre korunman gerekti..yani kaç ay bekledin...

Birde okuyan diğer arkadaşlaar olursa Bursada olup bu ameliyatı hangi hastane ve doktora yaptırdılar yazabilirlerse çok sevinirim..

kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
istanbul da tavsiye edebileceğiniz bir doktor yok mu anadolu yakası olursa iyi olur tşk ler şimdiden

Daha önce o kadar çok doktora gittim ki doğru düzgün bi tedavi uygulayamadılar..bi kaç doktor Ahmet Göçmeni tavsiye etti.Üniv. hastanesinde çalışıyor ama orada kritik ameliyatlara giriyor.Sonradan Sema Hastanesinde çalıştığını öğrendik.Ben histereskopiyi sema da yaptırdım.muayene ücreti biraz pahalı Ahmet beyin ama kesinlikle tavsiye ederim.Daha önce karşıma çıksaydı bu kadar vakit kaybetmezdim.Saçma sapan şeylerle oyaladılar önceki doktorlar.

Çok teşekkür ederim..İnşallah en hayırlı vakitte gelir minik kuşum..O kadar garip bi duygu ki sanki beni bir adım daha yaklaştırmış gibi hissediyorum.Allah isteyen herkese En sağlıklısından,En yakışıklısından,En güzelinden kuzular nasip etsin:))

cnm paylaştığın bilgiler için çok sağol semada histeroskopiyi kaça yaptırdın ?

Normal bi kadın doğum uzmanı olsaydı 3 bin gibi birşeye mal oluyormuş ama prof olduğu için benim doktorum 2 kat fiyat ödedik.

kizlar türkiyede nekadar pahaliymis bu operasyon:26::26::26::26eki hastaneler yapmiyomu:44::44::44::44::44::44::44:

AAA ben histereskopi ameliyatını 300liraya yaptırdım sadece
hemde özel hastanede cok da iyi bir doktora sizin fiyatlar cok pahalıymıs ya

AAA ben histereskopi ameliyatını 300liraya yaptırdım sadece
hemde özel hastanede cok da iyi bir doktora sizin fiyatlar cok pahalıymıs ya

kuzum senin fiat cok uygunkizlarin yazisini okuyunca gercekten cok sasirdim..:26::26:ben almanyadayim cokta ilgilendiler hic bisey hissetmedim .1 lira bile vermedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…