Merhaba;
Konuya cevap yazan olmamış ama bende aynı durumdayım.
Rahim şekli anomalisi var bendede..Hamileydim 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kaybettim 20 gün oldu adet olmayı bekliyorum sonrasında bende yaptırıcam..Daha önce yaptıranlar bilgi verirse bende çok sevinirim...
slm arkadaşlar benim 1 aşılamam ve 2 tüp denemem oldu şimdi ise tanısal histeroskopi yaptırmak istiyorum kafam cok karışık yardımcı olabilirseniz sevinirim
kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
istanbul da tavsiye edebileceğiniz bir doktor yok mu anadolu yakası olursa iyi olur tşk ler şimdiden
Mavisevda , gecmisolsun sana da. İyi olduguna sevindim. Hayırlısıyla insalah bebeğini de alırsın kucağına.
kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
istanbul da tavsiye edebileceğiniz bir doktor yok mu anadolu yakası olursa iyi olur tşk ler şimdiden
Çok teşekkür ederim..İnşallah en hayırlı vakitte gelir minik kuşum..O kadar garip bi duygu ki sanki beni bir adım daha yaklaştırmış gibi hissediyorum.Allah isteyen herkese En sağlıklısından,En yakışıklısından,En güzelinden kuzular nasip etsin:))Mavisevda , gecmisolsun sana da. İyi olduguna sevindim. Hayırlısıyla insalah bebeğini de alırsın kucağına.
Daha önce o kadar çok doktora gittim ki doğru düzgün bi tedavi uygulayamadılar..bi kaç doktor Ahmet Göçmeni tavsiye etti.Üniv. hastanesinde çalışıyor ama orada kritik ameliyatlara giriyor.Sonradan Sema Hastanesinde çalıştığını öğrendik.Ben histereskopiyi sema da yaptırdım.muayene ücreti biraz pahalı Ahmet beyin ama kesinlikle tavsiye ederim.Daha önce karşıma çıksaydı bu kadar vakit kaybetmezdim.Saçma sapan şeylerle oyaladılar önceki doktorlar.
Normal bi kadın doğum uzmanı olsaydı 3 bin gibi birşeye mal oluyormuş ama prof olduğu için benim doktorum 2 kat fiyat ödedik.cnm paylaştığın bilgiler için çok sağol semada histeroskopiyi kaça yaptırdın ?
Normal bi kadın doğum uzmanı olsaydı 3 bin gibi birşeye mal oluyormuş ama prof olduğu için benim doktorum 2 kat fiyat ödedik.
AAA ben histereskopi ameliyatını 300liraya yaptırdım sadece
hemde özel hastanede cok da iyi bir doktora sizin fiyatlar cok pahalıymıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?