- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
- Konu Sahibi esma_kavak1907
arkadaşlar cumaya allah kısmet edrse histeroskopi olucam zormu histeroskopiden sonra hamile kalan varmı faydasını gören varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar cumaya allah kısmet edrse histeroskopi olucam zormu histeroskopiden sonra hamile kalan varmı faydasını gören varmı
canım hıç korkma 10 dakıka ya surer ya surmez işlem narkoz verılıyo uyanınca havıf agrın olur o kadar tanı amaçlımı hıstereskobı olacak
bide rahımden oluyo stktntı yok merak etme
canım hıç korkma 10 dakıka ya surer ya surmez işlem narkoz verılıyo uyanınca havıf agrın olur o kadar tanı amaçlımı hıstereskobı olacak
bide rahımden oluyo stktntı yok merak etme
problem eşimdede bendede gözükmüyor 3 kere tüp bebek yaptırdık ilk ikisi kimyasal gebelik oldu düştü sonuncusu direk negati oldu şimdi niye olmuyor diye hem histeroskopi istediler hem genetik test istediler genetik testlerim temmuzda çıkıcak inşallah siz histeroskopiden sonramı hamile kaldınız tedaviylemi normal kendiliğindenmi oldu rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallahben histeroskopi ile çift rahim ameliyatı oldum.. uyutulacağın için bi sıkıntı yok ama problem ne ne amaçla yapılacak?
ben yaptırdım pazartesi günü işlem çok rahat arkadaşın anlattığı gibi anestezi ile uyuyorsun etkisi akşam olunca geçti ağrım oldu birkaç gün ama olsun rahmimde bir sıkıntı yokmuş çok şükür önemli olanda bu
bende 1 hafta önce oldum canım uyudum ve uyandım o kadar.rahimde bir problem çıkmadı çok şükür. Ağrı kesici iğne yaptıkları için hiç ağrım olmadı işlemden sonra, sadece bikaç gün hafif kanama ve vajinal kuruluk yaşadım ama 4-5 gün içinde herşey normale döndü çok şükür![]()
problem eşimdede bendede gözükmüyor 3 kere tüp bebek yaptırdık ilk ikisi kimyasal gebelik oldu düştü sonuncusu direk negati oldu şimdi niye olmuyor diye hem histeroskopi istediler hem genetik test istediler genetik testlerim temmuzda çıkıcak inşallah siz histeroskopiden sonramı hamile kaldınız tedaviylemi normal kendiliğindenmi oldu rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
inşallah bende kolay atlatırım inşallah hamilede kalırız allahım kolaylık versin rahimdede proplem yoksa neden acaba tüp bebeklerimiz tutmuyor sorun nerde kafam almıyor insanın beyni yoruluyor düşündükçe
merhaba bende bı hafta önce operatıf hısteroskopi gecırdım uyutulduğu ıcın bısey anlamıyosun ama ayıldığımda benım baya bı sancım olmuştu hemen agrı kesıcı yaptılar..bende şekil bozukluğu vardı rahmımın tüplere gıden kısmı dardı o genişletildi...operasyon sonrası balon takıldı ve dün balonum çıktı..hormon tedavısı görüyrum 1 ay sonra tekrar konte gıdıcem şuan ıyılesme dönemindeyim..merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz![]()
merkez değiştirilmesi kararındayım bu yüzden merkezimi değiştireceğim yeni tedavimde hakkımızda hayırlısı![]()
Yalnız tüp bebek icin belli bir teşhis yani hastalık adı konulması gerekmiyor mu? Yani yoksa devlet özin vermiyor diye biliyorum. HEle bi sorun görünmüyorsa tüp bebek asla denemiyorlar bile. Genetik testleri icinde gec bence. Tüp bebekten once bakılmalıydı. Zira bodoslama bir uygulama gibi görünüyor. Hakkında hayırlısı ama işlem sıranız hatalı. Benim düşüklerim olduktan sonra genetik testler istendi. Bir de kuzenimin cocuğu olmuyor. Yıllardır uğraşıyor sip diye tüp bebeğe izin verilmedi hem özelde hem devlette ve halen bekliyor.
sebepsiz inferti diyorlar bize nereye gitsem işte bu işte en önemlisi hastanesine ve doktoruna düşmek önemli olanda bu benim üç denememde boşa gitti ne genetik istediler ne histeroskopi şimdi hastanemi değiştirdim şimdiki doktor bu testler ve histeroskopi olmadan hayatta tüp bebek yapmam diyor inşallah bende hamile kalırım histeroskopiden sonra rabbim banada nasip etsin inşallah
merhaba bende bı hafta önce operatıf hısteroskopi gecırdım uyutulduğu ıcın bısey anlamıyosun ama ayıldığımda benım baya bı sancım olmuştu hemen agrı kesıcı yaptılar..bende şekil bozukluğu vardı rahmımın tüplere gıden kısmı dardı o genişletildi...operasyon sonrası balon takıldı ve dün balonum çıktı..hormon tedavısı görüyrum 1 ay sonra tekrar konte gıdıcem şuan ıyılesme dönemindeyim..merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz![]()
O kadar cok bu isin içindeyim ki. Bastan yanlış olmus evham da yaptırmayalım ama denenen tüp bebeklerde bence usulsüz geliyor kulağa. Bence rahim yapına dikkat edilmeli. Adetlerin nasıl düzenin var mı ya da kist falan nasıl oluyorsa butun bunlara bakılmadan koyun gibi kullandılar sizi cok kızdım şimdi. Yaşadığın yer neresi eger antalya ise benim doktorum on numara Türkiye'de rahim nakli yapan Prof. Tavsiye ederim. Bana sanki sizin sorun sadece rahim den kaynaklı geliyor. Rahim sıkıntıları düzeltilir. Yine sormak istediğiniz olursa ben buralardayim.