İnsllh amin Rabbim herkezin gönlüne göre versinRabbim hepimizden razı olsun inşallah her şey dilediğiniz gibi olur inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsllh amin Rabbim herkezin gönlüne göre versinRabbim hepimizden razı olsun inşallah her şey dilediğiniz gibi olur inşallah.
Oncelikle gecmis olsun bende ayni seyleri yasadigim.icin 1 1.5 ay once ofis histereskopi oldum ozel oldugu icin yaptirdigim yer baya tuzluydu 2.5 3 bini bulmustur tahminim esim daha iyi biliyor ama daha uyguna yapan yerlerde varmis sanirimarkadaşlar merhaba,
iki başarısız tüp bebek denemesi oldu ve ikisinde de yüksek kalite embriyo transfer edilmesine rağmen neden olmadığını araştırmak için doktorum histereskopi istedi.ama şöyle durumlar var.
ilki iki transfer arası bir de çikolata kist ameliyatı oldum ve çoook yıprandım kendimi buna hiç hazır hisstemiyorum bir kaç ay ertelemem sıkıntı yaratır mı?farkındayım geçen zaman aleyhime işliyor ama gerçekten zaten narkoz korkusu had safhada olan bir insan için ikinci bir ameliyatı psikojik olarak kaldıramamaktan korkuyorum.
ikincisi aynı tüp bebek merkezinde iki kez yaptırdım ama ikinci transfer süreci beni ilgi alaka bakımından pek tatmin etmedi bu yüzden bi dahaki denememde başka bir merkeze başvurmak istiyorum ve burda yaptırırsam sonraki gittiğim yerde de bunu isterler diye düşünüyorum ve iki kez narkoz almak istemiyorum.
üçüncüsü bunun maliyeti ne kadardır yaklaşık?biliyosunuz tüp bebek maddi açıdan da zorlayan bir süreç ve buna maddi olarak da hazır değiliz.
ne olur bana bir akıl verin.
Anestezi oldum koldan igneyle gerisini hatirlamiyorumofis histereskopide narkoz yok değil mi?
Islem 4 dk.surmus ama serum taktiklari icin hastaneden cikmam 2 saati buldu birazda aceleci davrandim dr.a cikarin beni diene kadar sürdü peki 1 saati buldu mu
Merhaba evet canım ofis histeroskopisi anestezisiz tanı amaçlı yapılıyor eğer sorun görünür ve histeroskopi gerekirse o zaman genel anestezi ile yapılıyorofis histereskopide narkoz yok değil mi?
Histeroskopi kolay bir işlem genel anestezi olduğu için hiç ağrı acı yok aynı gün taburcu oluyorsun ameliyat 10 dk bile sürmüyor ama bayılman ayılman işlemler 1 saati geçiyor .ne kadar sürdü peki 1 saati buldu mu
Ah ah o duyguları çok iyi bilirim 2,5 yıldır hastanelerdeyim iğneden bile korkardım kan aldıramazdım ama her ay tüp tüp kan veriyorum rabbim derdi verince her şeye katlanıyor insan bende sebepsiz kısırlık tanısıyla uğraşıyorum sorun yok dediler denemediğim ne ilaç ne iğne kaldı olmadı artık özelide bıraktım devlete gidiyorum .Çok teşekkür ederim canım hem korkuyorum hem de bir an evvel sıkıntı neyse çözülsün istiyorum ama psikolojim harap oldu ilaç iğne ameliyat bir de cikolata kist ameliyatindan sonra çok umutlu konuştu doktorlar çünkü benim kistlerim artık bağırsaklara baskı yapmaya başlamış o derece büyüktü yani olur diyorlardi ama mevlam nasip etmeyince olmuyo işte kisacasi ikinci bu kadar umutluyken olmayınca çok yıpranmış hissettim kendimi.bi de ameliyat olalı da bir ay olmuştu hersey üst üste geldi anlayacaginiz