Merhaba bende ofis histeroskopi oldum yaklasik 15 gun once falan allaha sukur birsey cikmadi anestesi verilerek yapildi 10 dk.falan surdugunu soyledi doktorum ayildigimda cok hafif agri hissettim o da hemen gecti agri kesici falan veriyolar zatenHisteroskopi yaptıranlar acil lütfen dktrm histeroskopi istedi !!!!!
Nerde yaptrdın cnm bde hangi tür oldqnu dktrn mu söylüyorMerhaba bende ofis histeroskopi oldum yaklasik 15 gun once falan allaha sukur birsey cikmadi anestesi verilerek yapildi 10 dk.falan surdugunu soyledi doktorum ayildigimda cok hafif agri hissettim o da hemen gecti agri kesici falan veriyolar zaten
Evet canm doktor soyluyor benim rahimde birazcik darlik varmis onu duzeltmis izmirde yaptirdim ozel bi hastanedeNerde yaptrdın cnm bde hangi tür oldqnu dktrn mu söylüyor
Ben temmuz ayında yaptırım polip vardı alındı çok basit bir işlem genel anesteziyle yapılıyor zatenHmmmm tm cnm inşllh bnmde düzelr ve kolay gecer
Pendik yüzyılda ofis için 500 histeroskopi için 1500 istediler emin olmak için Marmara üniversitesine gittim be bedava ameliyat oldum hemen yapıldı ve çok ilgilendilerHmm anldm cnm İnsllh bnde bsey ckmz Rabbim qüler yüzüme. Özel hastaneler ck pahalı adam qbi devlet hastanesi arastryrm baklm nolck hayrlsyla hemn olur İnsllh.
Bnde pendiğe yakın otryrm bnde qdim İnsllh bnde hemen olurm. Dktrn adini söylermsn cnm rica etsemPendik yüzyılda ofis için 500 histeroskopi için 1500 istediler emin olmak için Marmara üniversitesine gittim be bedava ameliyat oldum hemen yapıldı ve çok ilgilendiler
Özelde ki mi marmarada ki doktorun mu ?Bnde pendiğe yakın otryrm bnde qdim İnsllh bnde hemen olurm. Dktrn adini söylermsn cnm rica etsem
Mehmet vural önce size ultrasonla bakılıyor ve hemen ofis histeroskopisi uygulanıyor tüp bebek merkezinde sonra regli bitiminde ameliyat öneriliyorMarmaradaki tatlim.
İnşallah rabbim kolaylık versin 5mm lik 2 adet polip vardı hemen ameliyat oldum aynı günde taburcu oldum resim attım size gördünüz mü?Cok saol tatlim İnsllh bnde olurm hmn oeki senin sorunun neydi cnm
Arastir tabi canm benim doktorum ozelde oldugu icin orada yaptirdim guvenemedim acikcasi baska yere korkuda vardi hic yasamadigim birseydi falanda filanda derken hayirlisi herseyinHmm anldm cnm İnsllh bnde bsey ckmz Rabbim qüler yüzüme. Özel hastaneler ck pahalı adam qbi devlet hastanesi arastryrm baklm nolck hayrlsyla hemn olur İnsllh.
Gördm tatlim. Ck saol cnm bnmde rahim şekil bozukluğu var o yüzdn istedi dktr. Rahim filmini aldimi dktr senden tatlim. İnsllh bi an önce olurm ve sonucu temz ckarİnşallah rabbim kolaylık versin 5mm lik 2 adet polip vardı hemen ameliyat oldum aynı günde taburcu oldum resim attım size gördünüz mü?
Ya özel ck pahali 2 300 en düşük tü arastrdklarimda. O yüzdn devlet hastaneslerinde yaptrmk istyrm. Tbi adam qbi bulamazsm mecburen özele qdicm. Vakıf guraba ya qdicktm. Orayida arastryrm randevu alamadm daha. Marmara üniversitesi hastanesi nide arastrcm insllh olur ya. Çapa da kimse ilglnmdi.Arastir tabi canm benim doktorum ozelde oldugu icin orada yaptirdim guvenemedim acikcasi baska yere korkuda vardi hic yasamadigim birseydi falanda filanda derken hayirlisi herseyin
Rahim filmi çektirdim ama orda göremediler yakındasınız zaten randevu alın kadın doğumdan zaten onlar her şeyi hallediyorlarGördm tatlim. Ck saol cnm bnmde rahim şekil bozukluğu var o yüzdn istedi dktr. Rahim filmini aldimi dktr senden tatlim. İnsllh bi an önce olurm ve sonucu temz ckar
İnsllh tatlim tmm ck saol tatlim Allah razı olsun senden.Rahim filmi çektirdim ama orda göremediler yakındasınız zaten randevu alın kadın doğumdan zaten onlar her şeyi hallediyorlar
Rabbim hepimizden razı olsun inşallah her şey dilediğiniz gibi olur inşallah.İnsllh tatlim tmm ck saol tatlim Allah razı olsun senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?