Histeroskopi sonrası

peraares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
1.518
3.627
133
Merhaba arkadaşlar rahimde yapışıklık sebebiyle histeroskopi oldum aynı zamanda rahim küçükmüş genişletilmiş biraz. Geçen sene bebeklerimin kalbi durup küretaj olmuştum yapışıklık bundan sonra gelişti.
Küretajdan beri adetlerim sulu kanama şeklinde. Yapışıklıktan dolayı böyle olduğu söylenmişti ama histeroskopiden sonra bu 2. Reglim ve aynı şekilde sulu kanama devam ediyor.. fazla miktarda ve daha uzun süren adetler olmaya başladı ameliyat sonrası. Bu adetin bitiminde ilk kez kontrole çağırdı doktor. Yani henüz dr a gidemediğim için merak ediyorum böyle bir sorun yaşayan var mı?

Ben de rahim icin de yapışıklık nedeni için olmuştum ve rahim ağzı çok dardı o yüzden hsg filmi çekilemedi.Histeroskopi den sonraki ay çok adet oldum ama sonra ki ay düzeldi

Ben de rahim icin de yapışıklık nedeni için olmuştum ve rahim ağzı çok dardı o yüzden hsg filmi çekilemedi.Histeroskopi den sonraki ay çok adet oldum ama sonra ki ay düzeldi
Teşekkür ederim cevap için bu ay tüp bebeğe de başlayacaktık ama düzelene kadar beklesem daha iyi sanırım 😑

Teşekkür ederim cevap için bu ay tüp bebeğe de başlayacaktık ama düzelene kadar beklesem daha iyi sanırım 😑
Ben histeroskopiden 1 ay sonra tedaviye başladım canım.Testler falan filan derken kaç ay geçti aradan .Sonun da yaptık aşılamayı 4 gün oluyor

Aslında yapışıklık olduğunda sulu kanama gelmezki. Yoğun ve lekeli olur adetler. Durumuunuz farklı geldi bana. Tüp bebeğa ne zaman başlayacaksınız siz peki?
Merhaba benim kürtajdan beri hep sulu kanama oldu.. yapışıklık sadece rahim ağzındaydı belki o yüzden farklıdır bilmiyorum. Bir de hem yapışıklık hem de tanı amaçlı yapılmıştı histeroskopim ve rahmin küçük olduğu görülünce ona da müdahale edilmiş. Bu sulu kanama olayını ben de çok anlamadım ama hem böyle olması hem de kanama miktarında azalma yapışıklık belirtisi demişti doktorum. 2 gün sonra kontrolüm var hem ameliyat sonrası ilk kontrol hem tüp bebek için görüşmeye gidecektik ama şu anda gebelik şüphem var 😅

aaa
Merhaba benim kürtajdan beri hep sulu kanama oldu.. yapışıklık sadece rahim ağzındaydı belki o yüzden farklıdır bilmiyorum. Bir de hem yapışıklık hem de tanı amaçlı yapılmıştı histeroskopim ve rahmin küçük olduğu görülünce ona da müdahale edilmiş. Bu sulu kanama olayını ben de çok anlamadım ama hem böyle olması hem de kanama miktarında azalma yapışıklık belirtisi demişti doktorum. 2 gün sonra kontrolüm var hem ameliyat sonrası ilk kontrol hem tüp bebek için görüşmeye gidecektik ama şu anda gebelik şüphem var 😅
aaaa aaa gebelik süphesi mi şok şok şok....... Hadi inşallah.. Günün mü geçti? Rahim ağzınaki yapııklık derecen neydi? ben de eşimle oprasyon sonra 2 ay adar kendimiz deneyelim öyle tüpe başlayalım diyoruz

aaa

aaaa aaa gebelik süphesi mi şok şok şok....... Hadi inşallah.. Günün mü geçti? Rahim ağzınaki yapııklık derecen neydi? ben de eşimle oprasyon sonra 2 ay adar kendimiz deneyelim öyle tüpe başlayalım diyoruz
Operasyondan sonra 2 ay yasak 😁 korunman gerekiyor zaten 1 ayında progynova içtim. Korunma süremiz yeni bitti. Daha günüm geçmedi ama kasıklarda batma karıncalanma falan gibi gebelik belirtileri var bekliyorum 😁 kontrolde belki progesteron tahlili yaptırır ya da ultrasonda rahim kalınlaşmıştır diye umuyorum 😁
Yapışıklık düzeyini bilmiyorum ama doktor hemen histeroskopi yapmadı 2 adet dönemi bekleyelim açılabilir dedi gerçekten reglim düzelir gibi oldu, kanama artışı oldu sonra tekrar azalınca ameliyata karar verdik. Yani çok ciddi bir Yapışıklık olmayabilir

Operasyondan sonra 2 ay yasak 😁 korunman gerekiyor zaten 1 ayında progynova içtim. Korunma süremiz yeni bitti. Daha günüm geçmedi ama kasıklarda batma karıncalanma falan gibi gebelik belirtileri var bekliyorum 😁 kontrolde belki progesteron tahlili yaptırır ya da ultrasonda rahim kalınlaşmıştır diye umuyorum 😁
Yapışıklık düzeyini bilmiyorum ama doktor hemen histeroskopi yapmadı 2 adet dönemi bekleyelim açılabilir dedi gerçekten reglim düzelir gibi oldu, kanama artışı oldu sonra tekrar azalınca ameliyata karar verdik. Yani çok ciddi bir Yapışıklık olmayabilir
Anladım canım,

Kız zaten bir hormon ilacı verdi onu bitirene kadar 1,5 ay bitiyor. O ilaçtan sonra ancak adet olabilrim. 2 ay de gitsin. 1 aylık spiral var o zaten koruyacak beni. Hayırlısı diyorum.

Sonucunu yaz canım merak ettim. Benim de 2. Reglim bitmek üzere ameliyattan sonra. Bu ay deneyeceğiz bakalım hayırlısı.

Sonucunu yaz canım merak ettim. Benim de 2. Reglim bitmek üzere ameliyattan sonra. Bu ay deneyeceğiz bakalım hayırlısı.
Yazarım tabii 🙈 hemen tüp bebeğe başlamayı düşünüyorduk ama hamile değilsem bile umut oldu birkaç ay denerim

Canım benim çok az kanamam oldu 2 gün deyim en fazla 3. oda regl kanaması gibi değildi daha azdı. Sonraki 4 5 günde çok hafif lekelenmeler oldu.
Benimde ilk 3 gün kanamam oldu şimdide lekelenmeler devam ediyor. İşlem geçen cuma yapıldı korkuyorum biraz 😔

Merhaba ben kontrole gittim ameliyat videosunu izletti başarılı geçmiş. Gebelik şüphem vardı şimdilik görünmüyor adet geçene kadar bekledi dedi 😅 tüp bebek için de kilo vermeden başlamayalım dedi

Benim rahim hafif T şeklindeydi o düzeltildi. İki negatif tüp bebek denemem var
Rabbim bundan sonra normal yollardan nasip etsin inşallah. Hiç endişelenme dediğim gibi lekeler çok normal. Yalnızca fazla akıntı olursa devam ederse görün doktora. Benim doktorum ban öyle demişti.

Merhaba ben kontrole gittim ameliyat videosunu izletti başarılı geçmiş. Gebelik şüphem vardı şimdilik görünmüyor adet geçene kadar bekledi dedi 😅 tüp bebek için de kilo vermeden başlamayalım dedi
Ayy öyle videoya mı alıyorlarmış. Keşke bende izleyebilseydim 😅 Hadi hayırlısı hakkında canım. İnşallah hamilesindedir.

Back
X