- 24 Temmuz 2020
- 17
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi BBayanfluu
Aaaaa acaba onun etkisi olabilir miBen histeroskopi olduğum ay ilişkiye girmedim hiç, antibiyotik kullandım hatta doktorum özellikle girme demişti. İşlem görüldü sonuçta enfeksiyon geçiriyo olabilirsin. Bence doktorunu bilgilendir mutlaka
O ay antibiyotik kullandığın için zaten gebelik riskli canım. Kalan temizlenmiş kısım da yeni çıkıyo olabilir. Doktoruna danış mutlaka geçmiş olsunAaaaa acaba onun etkisi olabilir mibana doktorum ilişki konusunda bilgi vermedi bende doktor kontrole geldiği zaman kendim de değildim sormamşm İnternet ten baktım 1 haftalık perhiz öneriliyormş 1 haftalık antibiyotik kullandım zaten sonra oldu beraberlik
Tamam canım çok teşekkür ederimO ay antibiyotik kullandığın için zaten gebelik riskli canım. Kalan temizlenmiş kısım da yeni çıkıyo olabilir. Doktoruna danış mutlaka geçmiş olsun
Nerde ne kadara yaptırdınızSelam kızlar uzun zamandır kadınlar kulübüne giriyordum ama daha yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum
Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Ben ayın 11nde histeroskopi ameliyatı oldum ayın 18nden itibaren birliktelik başladı ve bugün adetime 1 hafta 5 6 gün var iken leke geldi pembemsi kan şeklinde acaba neden erken adet mi oldum yoksa yerleşme kanaması mı
Ben islem sonrasi 20 gun iliskiden uzak durdum doktorum oyle istedi. Cok erken iliski yasamissiniz bence lekelenmeler bundan kaynaklidir. Adet olsaniz anlardinizSelam kızlar uzun zamandır kadınlar kulübüne giriyordum ama daha yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum
Ben ayın 11nde histeroskopi ameliyatı oldum ayın 18nden itibaren birliktelik başladı ve bugün adetime 1 hafta 5 6 gün var iken leke geldi pembemsi kan şeklinde acaba neden erken adet mi oldum yoksa yerleşme kanaması mı
11 ile 18 arası kanama oldu muSelam kızlar uzun zamandır kadınlar kulübüne giriyordum ama daha yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum
Merhaba histeroskopi nerde yaptirdiniz ozel mi devlet mi nekadar verdinizSelam kızlar uzun zamandır kadınlar kulübüne giriyordum ama daha yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum
Aynı şeyi ben de yaşadım endişelendim açıkçası. Sizin neden böyle bişey olmuş açıklama yaptı mı doktorunuz şuan sorun var mı çok merak ettimSelam kızlar uzun zamandır kadınlar kulübüne giriyordum ama daha yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum
Erzurum da 2000₺ ye yaptrdmNerde ne kadara yaptırdınız
Yok doktorumla görüştüm normal bir durum MuşAynı şeyi ben de yaşadım endişelendim açıkçası. Sizin neden böyle bişey olmuş açıklama yaptı mı doktorunuz şuan sorun var mı çok merak ettim
Canım bu histereskopi çok acılı sancılı bişey mi acabaBen islem sonrasi 20 gun iliskiden uzak durdum doktorum oyle istedi. Cok erken iliski yasamissiniz bence lekelenmeler bundan kaynaklidir. Adet olsaniz anlardiniz
Yok canim. Ameliyathanede genel anestezi ile yapildi. Doktorunla konus anesteziyi yani geneldir lokalle dayanilmaz bence. Ağrı sancı vs olmadi bir kac saat hastanede yatip çıktım. Sonrasinda ağrı kesici alma ihtiyacimda olmadi kanamam oldu biraz. Ağrın olsada çok ciddi bir ağrı olmaz yaniCanım bu histereskopi çok acılı sancılı bişey mi acaba
merhaba,bende t rahim ameliyatı oldum fakat doktorum 21 gün ilişki yasak dedi.işlem sonrası antibiyotik ve bi ilaç daha kullanıyorum.2 ayda çocuk düşünmeyin korunun dedi.rahim kendini toparlasın dediSelam kızlar uzun zamandır kadınlar kulübüne giriyordum ama daha yeni üye oldum ve ilk sorumu soruyorum