Histeroskopi sayesinde gebe kalan var mı?

merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü laparoskopi ve histereskopi olacağım rahim Y şeklinde ve perdeli ayrıca sol tüpüm HSG'de iltihaplı çıktı. hamile kalan varmı bu işlemden sonra ne kadar sürede kaldınız

okadar sevindim ki bir umut oldunuz hayırlarla kucağınıza almanızı dilerim

Merhaba benimde y şeklinde rahim sorunum var doktorum ameliyat tavsiye ediyor ama gözümü çok korkutuyor süreciniz ve size verilen fiyat hakkında bilgi verir misiniz rica etsem

Merhaba benimde y şeklinde rahim sorunum var doktorum ameliyat tavsiye ediyor ama gözümü çok korkutuyor süreciniz ve size verilen fiyat hakkında bilgi verir misiniz rica etsem

ben dün ameliyat. Hem laparoskopi hem histereskopi. Rahmin Y şekli düzeltildi ve septum vardı o alındı. Ayrıca sol tüpün önünde kistler vardı onlarda temizlendi. Hiç korkulacak bir ameliyat değil bugün taburcu oldum. Yeditepe üniversitesi hastanesinde Prof. Dr. Gazi Yıldırım yaptı ameliyatımı. İlk ameliyat çalışı biraz ağrı oluyor ama verdikleri ağrı kesiciyle baya iyi hissediyorsunuz.Bence en kısa zamanda olup kurtulun.

Bende haftaya olucam ama korkuyorum cnm hastaneler nasıldır diye

Teşekkürler cevabınız için doktorum biraz beklemeyi tavsiye etti corona virüs vakaları yüzünden bende mayıs gibi düşünüyorum geçmişolsun size acil şifalar dilerim

Teşekkürler cevabınız için doktorum biraz beklemeyi tavsiye etti corona virüs vakaları yüzünden bende mayıs gibi düşünüyorum geçmişolsun size acil şifalar dilerim
Hangi hastanede sin sen cnm

Benimde hgs çekinmem olacak perdem de varmış inşallah sonucumda böyle güzel olur. umut oldunuz.

Bende Mayıs ayında oldum 2ay doktor Rahmi dinlendirme verdi bu ay deneme ilk ayımızı inşallah güzel bi haber bende alıp burdan sizlere yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…