Kızlar bu başlığı 2 ay önce umut aramak için ben açmıştım. Histeroskopi perde ameliyatı sonrası 3. ayda normal yolla gebeyim. Bugün yaptığım kan testi sonucunda, 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Benzer durumu yaşayanlara umut olmak dileğiyle. Allah isteyen herkese nasip etsin...
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsinokadar sevindim ki bir umut oldunuz hayırlarla kucağınıza almanızı dilerim
Merhaba benimde y şeklinde rahim sorunum var doktorum ameliyat tavsiye ediyor ama gözümü çok korkutuyor süreciniz ve size verilen fiyat hakkında bilgi verir misiniz rica etsemMerhaba, ben de Mart ayında histeroskopi olacağım Yücel Karaman yapacak ameliyatımı.Histeroskopi sonrası doğal olarak hamile kalabilme ihtimalim varmış öyle dedi Yücel hoca bence güven veriyor hemen tüp bebek yapalım demiyor.Zaten sosyal medya hesaplarında da paylaşım yapıyorlar.Birçok doktor Yücel hocayı tavsiye ediyor histeroskopi konusunda arkadaşlar.Yine buradan ameliyat sonrası gelişmeleri yazacağım.
Merhaba benimde y şeklinde rahim sorunum var doktorum ameliyat tavsiye ediyor ama gözümü çok korkutuyor süreciniz ve size verilen fiyat hakkında bilgi verir misiniz rica etsem
Bende haftaya olucam ama korkuyorum cnm hastaneler nasıldır diyeben dün ameliyat. Hem laparoskopi hem histereskopi. Rahmin Y şekli düzeltildi ve septum vardı o alındı. Ayrıca sol tüpün önünde kistler vardı onlarda temizlendi. Hiç korkulacak bir ameliyat değil bugün taburcu oldum. Yeditepe üniversitesi hastanesinde Prof. Dr. Gazi Yıldırım yaptı ameliyatımı. İlk ameliyat çalışı biraz ağrı oluyor ama verdikleri ağrı kesiciyle baya iyi hissediyorsunuz.Bence en kısa zamanda olup kurtulun.
Teşekkürler cevabınız için doktorum biraz beklemeyi tavsiye etti corona virüs vakaları yüzünden bende mayıs gibi düşünüyorum geçmişolsun size acil şifalar dilerimben dün ameliyat. Hem laparoskopi hem histereskopi. Rahmin Y şekli düzeltildi ve septum vardı o alındı. Ayrıca sol tüpün önünde kistler vardı onlarda temizlendi. Hiç korkulacak bir ameliyat değil bugün taburcu oldum. Yeditepe üniversitesi hastanesinde Prof. Dr. Gazi Yıldırım yaptı ameliyatımı. İlk ameliyat çalışı biraz ağrı oluyor ama verdikleri ağrı kesiciyle baya iyi hissediyorsunuz.Bence en kısa zamanda olup kurtulun.
Hangi hastanede sin sen cnmTeşekkürler cevabınız için doktorum biraz beklemeyi tavsiye etti corona virüs vakaları yüzünden bende mayıs gibi düşünüyorum geçmişolsun size acil şifalar dilerim
Benimde hgs çekinmem olacak perdem de varmış inşallah sonucumda böyle güzel olur. umut oldunuz.Kızlar bu başlığı 2 ay önce umut aramak için ben açmıştım. Histeroskopi perde ameliyatı sonrası 3. ayda normal yolla gebeyim. Bugün yaptığım kan testi sonucunda, 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Benzer durumu yaşayanlara umut olmak dileğiyle. Allah isteyen herkese nasip etsin...
Aynen 6 ay veriyorlarerken değil mi tüp bebek için. Ameliyat sonrası en az 6 ay doğal yolla oluşabiliyor diye biliyorum