- 10 Şubat 2023
- 722
- 304
- 33
- Konu Sahibi Mavibirkalp
-
Ben iki kez histeroskopi ameliyatı oldum hiç korkulacak bir şey değil, çok basit bir ameliyat ve sonrasında da birşey hissetmiyorsunuz çok fazla. Ilki normal devlet hastanesinde oldu, geride büyük bir polip kalmıştı onu alamadı doktor tip fakültesindeki bir prof doktora yönlendirdi, eskisehirdeyim bu arada. Dediği doktora gittim ve kısa sürede ameliyat oldum . Üniversite hastanelerinde bu konuda uzman doktorlar oluyor.Merhabalar bayanlar ben geçenlerde rahim filmimde polip olduğunu öğrendim 1cm yakın Aldırmam gerekiyormuş. Özel hastaneler çok pahalı old.için araştırma hastanelerini araştırıyorum. istanbul edirne tekirdağ bölgelerinde aldıran oldu mu?Oldu ise hangi devlet hastanesinde oldu nasıl bir işlem oluyor çok canım sıkılıyor bu duruma yardımcı olursanız sevinirim.
AYRICA
çapa araştırma,kanuni sultan süleyman e.arastırma,çamsakura araştırmstanelerinde histeroskopi olan var mı?
bu arada rahim filmimi önceki ay echomar da 2200tl çektirdim memnun kaldım araştıranlarada bilgi olsun:)
benim doktorum hamilelik dusunenlr icin 1cm ve ustunu aliyoruz engel olabiliyor dedi..Merhabalar bende de 1 cm polio çıktı acaba her polip alınıyor mu? Acıyor mu? Bilen varsa yazarsa sevinirim
Ilişkide ağri ve ara kanama yapıyor muydu?Ben iki kez histeroskopi ameliyatı oldum hiç korkulacak bir şey değil, çok basit bir ameliyat ve sonrasında da birşey hissetmiyorsunuz çok fazla. Ilki normal devlet hastanesinde oldu, geride büyük bir polip kalmıştı onu alamadı doktor tip fakültesindeki bir prof doktora yönlendirdi, eskisehirdeyim bu arada. Dediği doktora gittim ve kısa sürede ameliyat oldum . Üniversite hastanelerinde bu konuda uzman doktorlar oluyor.
Kac cm di, ilişkide ağrı, ara kanama yapıyor muydu?Ben baska ulkenin devlet hastanesinde oldum. Anestezi verdiler mi emin bile degilim. O kadar rahatti ki. Sonra da yurudum ciktim hastaneden. Covid zamaniydi refakatci falan almiyorlardi. Cok basit bir prosedur yani. Hic panik yapmayin.
Benimde öyle, Dr alalım dedi mi?Merhabalar bende de 1 cm polio çıktı acaba her polip alınıyor mu? Acıyor mu? Bilen varsa yazarsa sevinirim
Ben cmini hatirlarmiyorum ama benim 15 taneydi, iliskide agri, kanama vs. yapmiyorduBenimde öyle, Dr alalım dedi mi?
Ara kanama, ilişkide ağrı yapıyor mu?
15 polip mi,Ben cmini hatirlarmiyorum ama benim 15 taneydi, iliskide agri, kanama vs. yapmiyordu
Bilmiyorum boyutunu. Devlet hastanesi ve yurt disi olunca tyrkiyedeki tecrubelerimizden cok farkli okuyor. Ara kanama yapacak kadar kalmadi vucudumda. Dusukten sonra polip var dedi. histeroskopi randevusu ayarladi. Iliskide de agri hatirlamiyorum ama o zaman iliski yasamamis da olabilirim, psikolojim iyi degildi.Kac cm di, ilişkide ağrı, ara kanama yapıyor muydu?
Şimdi iyisin inş psikoloji olarak?Bilmiyorum boyutunu. Devlet hastanesi ve yurt disi olunca tyrkiyedeki tecrubelerimizden cok farkli okuyor. Ara kanama yapacak kadar kalmadi vucudumda. Dusukten sonra polip var dedi. histeroskopi randevusu ayarladi. Iliskide de agri hatirlamiyorum ama o zaman iliski yasamamis da olabilirim, psikolojim iyi degildi.
Evet hsgde bir veya iki tane goeunuyordu ama histeroskopide bu sasirtan sonuc cikmisti15 polip mi,
Evet. Tesekkur ederim. O zaman pespese iki dusuk yapmistimz. Biri 13 digeri 11 haftalikti. Zor gunlerdi. Gecti sukur.Şimdi iyisin inş psikoloji olarak?
Ne kadar yanıltmış di mi, gelmiş geçmiş olsun inş.Evet hsgde bir veya iki tane goeunuyordu ama histeroskopide bu sasirtan sonuc cikmisti
Herhangi farklı bisey hissetmiyorsunuz , ne kadar süre ilişki yasaktı hiç hatırlamıyorum ama , ağrı falan olmuyor yani .Ilişkide ağri ve ara kanama yapıyor muydu?
Operasyon sonrası iluski yasak mi bir ay, öyle okumuştum.
Aldırmadan önceyi kast etmiştim.Herhangi farklı bisey hissetmiyorsunuz , ne kadar süre ilişki yasaktı hiç hatırlamıyorum ama , ağrı falan olmuyor yani .
Düzensizlik vardı sadece , histeroskopi de bebek isteği için yapıldı.Aldırmadan önceyi kast etmiştim.
Kanamam yok ilişkide bazen sancı yapıyor. Parça alacaklar şimdi hastaneye geldim umarım acımaz.Benimde öyle, Dr alalım dedi mi?
Ara kanama, ilişkide ağrı yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?