Histeroskopi olanlar bakabilir mi

Kızlar merhaba bende geçen hafta histeroskopi oldum doktorum rahim duvarında kalınlık varmış onu inceltti sanırım böyle bir şey yaşayan var mı

Kızlar merhaba bende geçen hafta histeroskopi oldum doktorum rahim duvarında kalınlık varmış onu inceltti sanırım böyle bir şey yaşayan var mı
Onunla alakalı bilgim yok bende Histeroskopi oldum bende miyomlar varmış onlar alındı başka sorun yok gebeliğe engel olacak dedi doktorum

merhabalar benim bir yıl içerisinde iki düşüğüm oldu 8 haftalık olmasına rağmen kalp atışı yoktu ve devamlı kurtaj olmak zorunda kaldim sonrasında araştırdım hsg istendi ve sonucunda rahmimin t şeklinde olduğunu ve rahim içinde çok yapışıklık olduğunu söyledi doktorum infertilite ameliyat oldum bundan bir ay önce doktorum bana 6 aya kadar gebe kalsan eğer öğrendiğin gibi gel dedi ama ben korkuyorum acaba sorun o muydu yoksa başka nedeni de var mı hocam yardımcı olur musunuz sizin fikriniz nedir bu arada ameliyat esnasında rahimde ufak delinme de olduğunu söyledi doktorum bu yüzden endişeliyim tecrübesi fikri olanlar yaza bilir mi

Rahimde yapışıklık yoksa ne gerek var. Benim rahmim v şeklindeydi oldum ben 2021 de. Çok uzman kişiye yaptırın illa yaptıracaksanız. Arı sütü incir kürü gibi şeyleri de deneyin.

merhabalar benim bir yıl içerisinde iki düşüğüm oldu 8 haftalık olmasına rağmen kalp atışı yoktu ve devamlı kurtaj olmak zorunda kaldim sonrasında araştırdım hsg istendi ve sonucunda rahmimin t şeklinde olduğunu ve rahim içinde çok yapışıklık olduğunu söyledi doktorum infertilite ameliyat oldum bundan bir ay önce doktorum bana 6 aya kadar gebe kalsan eğer öğrendiğin gibi gel dedi ama ben korkuyorum acaba sorun o muydu yoksa başka nedeni de var mı yardımcı olur musunuz sizin fikriniz nedir

Olduğum ay sadece
Merhaba bende 16 kasımda Histeroskobi oldum sağ tüpüm kapalıydı ve rahım t seklındeydı ameliyattan sonra adettım normal sekılde oldu trisequens bu ilacı kesın demişti doktor kafam daldı devam ettım bır kaç gün daha 7 gün adet oluyordum ama 12 oldum normalde şimdi adet olmam gerekiyordu ama 9 gün gecıktı hala olmadım adetı bu şekilde gecıken var mı hamilelik belırtılerıne bakıyorum ama bende bırkacı var Histeroskobi sonrası adet gecıkmesıde oluyormuş test yapmayada korkuyorum bu durumu yaşayanlar var mı acaba

Hiç fikrim yok

Merhaba adet oldunuz mu son durum nedir

Rahimde yapışıklık yoksa ne gerek var. Benim rahmim v şeklindeydi oldum ben 2021 de. Çok uzman kişiye yaptırın illa yaptıracaksanız. Arı sütü incir kürü gibi şeyleri de deneyin.
Histeroskopi sonrası gebelik oldu mu acaba sizde? Bende hsg de görülmeyen Histeroskopi de rastlanan miyomlarım varmış onlar alındı suan yumurta geliştirme aşamasındayım

Kızlar merhaba,
Ben de Aralığın 22’sinde Histeroskopi oldum. Rahim duvarında kalınlaşma ve polipler görülmüştü. Öncesinde 1 yıl boyunca gebelik olmadı. Herhangi bir tedavi vs de denenmedi bir yıl dolmadan. Bu ayın 8’inde ya da 9’unda adet olmam gerekiyordu olmadım. İşin garibi olacakmış gibi de hissetmiyorum çünkü benim regl dönemlerim çok sancılı geçer ve bir hafta öncesinden başlar. Sürekli adet olacakmışım gibi akıntım var oldum sanıp kontrol ediyorum ama olmamışım. Bu sabah her ihtimale karşı test yaptım negatifti. İşlemden bir hafta sonra kontrole gittiğimde yumurtlama tarihim çoktan geçmişti ama doktor yumurta göremediğini söyledi her iki tüpte de. Bana kalırsa hamile kalmış olma ihtimalim yok ama adetim neden gecikiyor onu da bilemiyorum. Aranızda benzer bir gecikme durumu yaşayan oldu mu? Adet olmak için beklediniz mi yoksa ilaç vs verdiler o şekilde mi oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…