- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 23
- 27
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
Olabilir elbette ama daha yeni başlıyor güzel günler bizi bekliyor sonrasına odaklan :)Kızlar Histeroskopi oldum şimdi doktor miyom çıkarmış miyom varmış bende acaba miyomdan dolayı mı gebelik olmadı
Muhtemelen hsg’dir o tüpler acık mı diye bi ilaç veriyor için temizleniyor. Benım hsg temiz cıktı ama Histeroskopi de miyom olduğu görüldüCanım nasıl geçti doktor bana da rahim temizleme işlemi yapabilirim dedi histeroskopi mi oluyor acaba o işlem
Ayyy inşallah canım benımOlabilir elbette ama daha yeni başlıyor güzel günler bizi bekliyor sonrasına odaklan :)
Yok hsg çekildim canım benMuhtemelen hsg’dir o tüpler acık mı diye bi ilaç veriyor için temizleniyor. Benım hsg temiz cıktı ama Histeroskopi de miyom olduğu görüldü
Onunla alakalı bilgim yok bende Histeroskopi oldum bende miyomlar varmış onlar alındı başka sorun yok gebeliğe engel olacak dedi doktorumKızlar merhaba bende geçen hafta histeroskopi oldum doktorum rahim duvarında kalınlık varmış onu inceltti sanırım böyle bir şey yaşayan var mı
Birsey sorabilir miyim Histeroskopi sonrası ne kadar süre ilişki yasağı kpydu doktorunuz birde kanamanız çok oldu muKızlar merhaba bende geçen hafta histeroskopi oldum doktorum rahim duvarında kalınlık varmış onu inceltti sanırım böyle bir şey yaşayan var mı
Canım bize ilişki yasağı vermedi perşembe histeroskopi oldum bugün hala lekelenmek devam ediyor dün doktorum muayene etti sorun yok dediBirsey sorabilir miyim Histeroskopi sonrası ne kadar süre ilişki yasağı kpydu doktorunuz birde kanamanız çok oldu mu
Rahimde yapışıklık yoksa ne gerek var. Benim rahmim v şeklindeydi oldum ben 2021 de. Çok uzman kişiye yaptırın illa yaptıracaksanız. Arı sütü incir kürü gibi şeyleri de deneyin.Arkadaşlar merhaba. Benım 2 seneyı gecık bir hamile kalma çabam mevcut bu süre zarfında bir çok kez klomen ovitrelle femara gonalf vede 3 tane aşılama yaptırdım hiç biri tutmadıNe eşimde ne bende hiç bir sorun problem yok Son olarak doktorum Histeroskopi yapalım dedi çede araştırdığım kadarı vede doktorumun demesine göre Histeroskopi sonrası hamile kalma şansı artıyormuş. Velhasılkelam cuma günü sabah operasyona gireceğim . Aranızda Histeroskopi olup hamile kalan var mı? Hamilelik oluşmasa da artık bekleme moduna gireceğim malesef maddi manevi çok yıprandık olmazsa seneye tüp bebek deneriz diye düsündük Lütfen sizlerin bilgisine ihtiyacım var
Histeroskopiden sonra ne kadar korundunuz bana da 7 gün olacak tam da yumurtlamama denk geldi bu ayı değerlendirmeyin dedi doktorBeeen sonraki ay hamile kaldım
Olduğum ay sadeceHisteroskopiden sonra ne kadar korundunuz bana da 7 gün olacak tam da yumurtlamama denk geldi bu ayı değerlendirmeyin dedi doktor
Merhaba bende 16 kasımda Histeroskobi oldum sağ tüpüm kapalıydı ve rahım t seklındeydı ameliyattan sonra adettım normal sekılde oldu trisequens bu ilacı kesın demişti doktor kafam daldı devam ettım bır kaç gün daha 7 gün adet oluyordum ama 12 oldum normalde şimdi adet olmam gerekiyordu ama 9 gün gecıktı hala olmadım adetı bu şekilde gecıken var mı hamilelik belırtılerıne bakıyorum ama bende bırkacı var Histeroskobi sonrası adet gecıkmesıde oluyormuş test yapmayada korkuyorum bu durumu yaşayanlar var mı acabaOlduğum ay sadece
Hiç fikrim yokMerhaba bende 16 kasımda Histeroskobi oldum sağ tüpüm kapalıydı ve rahım t seklındeydı ameliyattan sonra adettım normal sekılde oldu trisequens bu ilacı kesın demişti doktor kafam daldı devam ettım bır kaç gün daha 7 gün adet oluyordum ama 12 oldum normalde şimdi adet olmam gerekiyordu ama 9 gün gecıktı hala olmadım adetı bu şekilde gecıken var mı hamilelik belırtılerıne bakıyorum ama bende bırkacı var Histeroskobi sonrası adet gecıkmesıde oluyormuş test yapmayada korkuyorum bu durumu yaşayanlar var mı acaba
Merhaba adet oldunuz mu son durum nedirMerhaba bende 16 kasımda Histeroskobi oldum sağ tüpüm kapalıydı ve rahım t seklındeydı ameliyattan sonra adettım normal sekılde oldu trisequens bu ilacı kesın demişti doktor kafam daldı devam ettım bır kaç gün daha 7 gün adet oluyordum ama 12 oldum normalde şimdi adet olmam gerekiyordu ama 9 gün gecıktı hala olmadım adetı bu şekilde gecıken var mı hamilelik belırtılerıne bakıyorum ama bende bırkacı var Histeroskobi sonrası adet gecıkmesıde oluyormuş test yapmayada korkuyorum bu durumu yaşayanlar var mı acaba
Histeroskopi sonrası gebelik oldu mu acaba sizde? Bende hsg de görülmeyen Histeroskopi de rastlanan miyomlarım varmış onlar alındı suan yumurta geliştirme aşamasındayımRahimde yapışıklık yoksa ne gerek var. Benim rahmim v şeklindeydi oldum ben 2021 de. Çok uzman kişiye yaptırın illa yaptıracaksanız. Arı sütü incir kürü gibi şeyleri de deneyin.
Merhaba Histeroskopi sonrası gebelik elde edebildiniz miKızlar merhaba bende geçen hafta histeroskopi oldum doktorum rahim duvarında kalınlık varmış onu inceltti sanırım böyle bir şey yaşayan var mı
Maalesef canım zaten tüp bebek tedavisi için histeroskopi oldum bugün de regli oldum bir daha ki regli de transfer işlemine başlicaz inşallahMerhaba Histeroskopi sonrası gebelik elde edebildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?