Merhaba arkadaşlar konu açılalı çok olmuş ama 1 kişi bile bunu okuyup derdine derman bulacaksa ne mutlu bana deyip buraya yazma gereği duydum. Histeroskopide miyom kist perde vs.çıkmadı temiz denmişse size asla ama asla yeterli bulmayın ve mümkünse bu işlemi yaptıracağınız doktor prof.olsun. İsim vermeyeceğim ama tam teşekküllü bir özel hastanede işinin ehli diye isim yapmış olan doktorum da bana hiçbir sıkıntı görünmediğini söylemişti, akabinde 2 adet tüp bebek yaptı ikisi de negatif sonuçlandı. Bunun üzerine bu böyle olmayacak dedim eşime, hekimlerin hocası sayılan adı yaşadığım şehirde tek geçilen profesör hekimden derhal randevu aldım, ve doktor daha beni muayene bile etmeden ve bulanık çekim bulduğu hsg filmimden rahmimin T biçiminde olduğunu söyledi, ultrason muayenesi ile de tescilledi. Histeroskopi çok onemli bir operasyondur bu sana temizdir diye söyledikleri kıstaslar seninki gibi bir rahim şekli olanlar için yeterli değildir ciddi cerrahi müdahale gerekir normal yoldan bu şekilde rahimle zaten gebe kalınmaz tüp bebek ise hiç tutmaz dedi. Zararın neresinden dönülse kar ama yaşadığım maddi manevi yıkımın tarifi yok.