Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. ayda hamile kaldım. Biraz rahat olmak önemli ve operasyonun gerçekten başarılı olduğundan emin olunmalı. İlk histeroskopim başarılı değildi 4 ay sonra hamile kalıp düşük yapmıştım. Ondan sonra geçirdiklerim gerçekten başarılı oldu. Çok şükür şimdi oğlum 6 aylık. Bütün kontrolleriniz yapıldıysa rahat olun sabırla bekleyin.Cuma günü doktora gittim ve rahimde yapışıklık varmış ve perde oluşmuş histeroskopi ameliyatı oldum doktor şuan pek bir sıkıntı yok tekrar deneyin cocuk yapmayı dedi ama ister istemez tedirginliğim var bu ameliyatı olup hamile kalan var mı ?
Histerıskopiden sonra balon takıldı mı canm bide hormon ilaçları kullandn mı tekrar yapışıklık olmasın dieCuma günü doktora gittim ve rahimde yapışıklık varmış ve perde oluşmuş histeroskopi ameliyatı oldum doktor şuan pek bir sıkıntı yok tekrar deneyin cocuk yapmayı dedi ama ister istemez tedirginliğim var bu ameliyatı olup hamile kalan var mı ?
estrofem diye bir ilaç kullandım hormon değerlerim şuan için normal seviye de perşembe günü de rahim filmi cekilcek allahın izni ile bundada bişey çıkmaz ise artık daha fazla uğraşmıcam çünkü bedenen ve ruhen çok yoruldum çocuk için rahat olmak kafaya takmamak çok önemli bunu geçen ay çatlatma iğnesinden sonra daha iyi anladım aşırı stres yaptım ve olmadı Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşHisterıskopiden sonra balon takıldı mı canm bide hormon ilaçları kullandn mı tekrar yapışıklık olmasın die
Saol canım doğru diosun bu süreç psikolojik olarak bizi çok yıpratıyo Allahım yardımcmz olsnE
estrofem diye bir ilaç kullandım hormon değerlerim şuan için normal seviye de perşembe günü de rahim filmi cekilcek allahın izni ile bundada bişey çıkmaz ise artık daha fazla uğraşmıcam çünkü bedenen ve ruhen çok yoruldum çocuk için rahat olmak kafaya takmamak çok önemli bunu geçen ay çatlatma iğnesinden sonra daha iyi anladım aşırı stres yaptım ve olmadı Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inş
Çocuğu olmuş insanlar hele ki hiç anlamıyor çok abartıyorsun diyolar ve iyice geriliyorum nasıl abartılmasın başına gelmeyen bilmiyor malesef ben iyice bunaldım ve bir karar aldım hsg de çekildikten sonra eğer ki bir sıkıntım yoksa doktorda tedavi olmıcam daha fazla ilaç kullanmakta istemiyorum kafam rahat olsun istiyorum bitane yumurtam çatlamamış onun için de soğan kürüne başladım inş tüplerim de de bir sıkıntı yoktur ve daha rahat bir süreç geçiririmSaol canım doğru diosun bu süreç psikolojik olarak bizi çok yıpratıyo Allahım yardımcmz olsn
Havucun etkisi olduğunu bilmiyordum çokta severim yerim tabiki teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun bu psikolojiden bir kurtulsak zaten allahın izni ile bizimde bebişlerimiz olcak aslında tek tesellim birkez oldu bidaha olur ve bunı kendime buaralar daha sık söylüyorum önceden hamile birini duydugum da üzülüyordum benim neden olmuyor diye buara duyunca seviniyorum demekki benim daha zamanı var diyorum çünkü bende bir sorun yok Allah’ın taktiriİnşallah canım ben ztn bu tarz konuşan insanlarla pek muhattap olmuyrm bu süreçte ayrıca havuçta ye çatlaması için
İnşallah canım Allah kucaklarımızı boş bırakmasınHavucun etkisi olduğunu bilmiyordum çokta severim yerim tabiki teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun bu psikolojiden bir kurtulsak zaten allahın izni ile bizimde bebişlerimiz olcak aslında tek tesellim birkez oldu bidaha olur ve bunı kendime buaralar daha sık söylüyorum önceden hamile birini duydugum da üzülüyordum benim neden olmuyor diye buara duyunca seviniyorum demekki benim daha zamanı var diyorum çünkü bende bir sorun yok Allah’ın taktiri