• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi acil

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.107
329
648
Ara kanamalarım var ve rahim kalınlıgım adetin 2.gunu 7mm cıktı.histeroskopi istedim dokyordan ancak histeroskopi den cok korkuyorum ben işleminin yumurta toplama gıbı olur sanıyodum ameliyathane de yapılıyomus.bır de kan testleri fılan istediler bu buyuk bı ameliyat mı.işlem sonrası hormon ilacı mı veriliyo.regl duzenı degısıyor mu.kanama cok oluyo mu

Son düzenleme:
Yazınız çok karışık olmuş, anladığım kadarıyla cevap vereyim. Ben geçen sene rahimde yapışıklık sebebiyle histereskopi oldum. Ameliyathanede genel anestezi ile yapıldığı için siz asla ağrı, acı birşey hissetmeyeceksiniz. Ameliyat sonrası da sorun yasamadim. Antibiyotik ve yanında başka ilaçlar da veriliyor dikkatli olarak kullanırsanız inşallah bir sorun olmaz. Ben ameliyat günü ve ertesi günü dinlendim, sonra işe dönmüştüm.

Ara kanamalarım var ve rahim kalınlıgım adetin 2.gunu 7mm cıktı.histeroskopi istedim dokyordan ancak histeroskopi den cok korkuyorum ben işleminin yumurta toplama gıbı olur sanıyodum ameliyathane de yapılıyomus.bır de kan testleri fılan istediler bu buyuk bı ameliyat mı.işlem sonrası hormon ilacı mı veriliyo.regl duzenı degısıyor mu.kanama cok oluyo mu
Basit bir işlem geçen ay oldum korkulacak bir şey yok yarım saatte çıkıyorsun hormon ilacı verilmedi adet düzenim de pek bozulmadı bir iki gün gecikme yaşadım bu da normal sanırım birkaç gün lekelenme oluyor sonrasında sadece antibiyotik ve ağrı kesici vermişlerdi ama ağrı falan yoktu OPu gibi düşün bol şans 🍀

Yarım saat süren bişey. Sonrasında ağrı acı yaşamadım. Lekelenme de olmadı yanlış hatırlamıyorsam. Klasik ameliyat sonrası antibiotik ve ağrı kesici veriyorlar sadece.

Basit bir islem. Genel anestezi ile yarim saat kadar suruyor ayni gun hastaneden cikip normal yasama donebiliyosun. Sonrasinda sadece lekelenmelerim olmustu agri kesici kullanma geregi bile duymamistim. Ameliyathanede olmasi seni tedirgin etmis fakat steril ortam oldugu icin icinin dahada rahat etmesi gerekir. Narkoz alacagin icinde gerekli tum tahliller istenir zaten canim endiselenme

Basit bir işlem geçen ay oldum korkulacak bir şey yok yarım saatte çıkıyorsun hormon ilacı verilmedi adet düzenim de pek bozulmadı bir iki gün gecikme yaşadım bu da normal sanırım birkaç gün lekelenme oluyor sonrasında sadece antibiyotik ve ağrı kesici vermişlerdi ama ağrı falan yoktu OPu gibi düşün bol şans 🍀
Merhaba ben de istiyorum ama fiyatlari ne aralikta siz ne kadara oldunuz acaba ?

4000 bin TL Aret kamarada hemen sonraki ay spontane gebelik yaşadım şükür şu an hamileyim darısı başınıza

4000 bin TL Aret kamarada hemen sonraki ay spontane gebelik yaşadım şükür şu an hamileyim darısı başınıza
Merhaba hayırlı olsun gebeliginiz benimdd yapışıklık var adet beyi düşünüyorum ama emin olamıyorum adet beyi önerirsiniz acaba birde yapisikligijiz ne boyuttaydi

Ben de yapışıklık yoktu kontrol amaçlı yaptı Aret Beyden genel olarak memnundum ama memnun olmayan da var her doktor ve hastane için geçerli bir durum zaten hoşuma gitmeyen şeyler de oldu ama yine de onla devam ettim tercih sizin isterseniz gidin görüşün

Merhaba hayırlı olsun gebeliginiz benimdd yapışıklık var adet beyi düşünüyorum ama emin olamıyorum adet beyi önerirsiniz acaba birde yapisikligijiz ne boyuttaydi
Yukarıda cevapladım göremezsiniz diye mesajınızdan alıntı yaptım😊

Yukarıda cevapladım göremezsiniz diye mesajınızdan alıntı yaptım😊
Teşekkür ederim ne gibi olumsuz şeyler olduki acaba sizi sikmazmazsam cevlarsaniz tedirginim aret beyi çok araştırdım güzel yorumlarda var ama historoskopi için pek yok yorum yok korkuyorum çok araştırmakta kafami çok karistirdi

Teşekkür ederim ne gibi olumsuz şeyler olduki acaba sizi sikmazmazsam cevlarsaniz tedirginim aret beyi çok araştırdım güzel yorumlarda var ama historoskopi için pek yok yorum yok korkuyorum çok araştırmakta kafami çok karistirdi
Histeraskopide olumsuz bir Şey yaşamadım tam aksine çok memnun kaldım.Tedavi olduğum süreçte ufak tefek olumsuzluklar yaşadım çok yoğun bir doktor bazen beklemek zorunda kaldım her istediğimde Aret beye ulaşamadım vb şeyler genelde memnundum hala da ona devam ediyorum

Arakadaslar merhaba ben 14 ekimde regl oldum ve 19 ekimde histereskopi oldum.bugun de regl olmusum ama birmal adetime daha 8-10gun var....histereskopi olup adeti erken gelen var mi stres yaptim simdi🙄

Arakadaslar merhaba ben 14 ekimde regl oldum ve 19 ekimde histereskopi oldum.bugun de regl olmusum ama birmal adetime daha 8-10gun var....histereskopi olup adeti erken gelen var mi stres yaptim simdi🙄
Bence stres yapacak bi durum yok canim. Sonucta rahim islem gordu adetin erken olmasi normaldir. Bende oldum ama hic hatirlamiyorum ilk adetim ne kadar sonra geldi

Back
X