- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 53
- Konu Sahibi BuDunyaninMukafatiOlmali
-
Merhaba, evet 3.histeroskopide materegen jel enjekte edildi. Dört ay sonra da gebe kaldim. Simdi iki haftaya dogumum var. İnaniyorum yapisiklik olmadigina. Ama kesin bi sey söylemek zor. İns ise yaramistir, sizde de yarar. Cok sık kullanilan bi jelMerhaba. Uzun zaman olmuş ama merak ettim. 4. Histeroskopimi olacağım her seferinde rahim içi yapışıklık oluyor. Bu defa doktorum materegen jeli kullanacak. Siz kullandiniz mi? Kullandiysaniz faydasını gördünüz mü?
Çok sevindim. Gebe kaldiysaniz ve gebeliginiz devam ediyorsa yapışıklık bitmiştir. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim rahmim Y şeklindeydi birinci histeroskopiden sonra gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj yaptık. Sonra adetlerim kesildi yapışıklık oldu deyip yine histeroskopi yapalım dediler yaptık yine adet olamadım ve tedaviye Ankara'da devam etme kararı aldım. Doktorum üçüncü histeroskopiyi yaptı ama tamamını açmadı o yüzden bir ay sonra bir daha histeroskopi yapıp jeli enjekte edecek.Merhaba, evet 3.histeroskopide materegen jel enjekte edildi. Dört ay sonra da gebe kaldim. Simdi iki haftaya dogumum var. İnaniyorum yapisiklik olmadigina. Ama kesin bi sey söylemek zor. İns ise yaramistir, sizde de yarar. Cok sık kullanilan bi jel
Peki materegen jel kullandıktan sonra o gün ilişkiye girilebilir mi ya da banyo yapılabilirmiMerhaba, evet 3.histeroskopide materegen jel enjekte edildi. Dört ay sonra da gebe kaldim. Simdi iki haftaya dogumum var. İnaniyorum yapisiklik olmadigina. Ama kesin bi sey söylemek zor. İns ise yaramistir, sizde de yarar. Cok sık kullanilan bi jel
Ben kullandım ama daha bir faydasını göremedim yeni 4 gündür yapmışım daha tam belli değil iyi mi değil mi diyeMerhaba. Uzun zaman olmuş ama merak ettim. 4. Histeroskopimi olacağım her seferinde rahim içi yapışıklık oluyor. Bu defa doktorum materegen jeli kullanacak. Siz kullandiniz mi? Kullandiysaniz faydasını gördünüz mü?
Merhaba maalesef pek Bir işe yaramadı. Dördüncü histeroskopide doktor jeli kullandı fakat geçen hafta çektiğim rahim filminde pek işe yaramadığını ve yine yapışıklık olduğunu gördük. Zaten adet görmüyorum ve endometrium kalinlaşmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayımBen kullandım ama daha bir faydasını göremedim yeni 4 gündür yapmışım daha tam belli değil iyi mi değil mi diye
Merhaba maalesef pek Bir işe yaramadı. Dördüncü histeroskopide doktor jeli kullandı fakat geçen hafta çektiğim rahim filminde pek işe yaramadığını ve yine yapışıklık olduğunu gördük. Zaten adet görmüyorum ve endometrium kalinlaşmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Ben dün beşinci histeroskopimi oldum Dr rahim içine yine jel kullanıp prp yaptı. Zamanla ne olacak göreceğiz. Size de çok geçmiş olsun umarım faydalı olurBana rahimim kalınlaşmıyor diye verdi hala aynı bu ay doktor dedi rahim biraz dinlensin bir senedir estrofem kullanıyor boş yani hiç bir şey fayda etmiyor
Umarım ikimizde faydasını görürüz ben şuan bir faydasını göremedimBen dün beşinci histeroskopimi oldum Dr rahim içine yine jel kullanıp prp yaptı. Zamanla ne olacak göreceğiz. Size de çok geçmiş olsun umarım faydalı olur
Daha yeni yapmışsın ilerleyen zamanlarda etkisini gösterir belki, beklemekten başka çare yok bu süreçlerde. Ultrasona gidiyor musun kontrol amaçlıUmarım ikimizde faydasını görürüz ben şuan bir faydasını göremedim
EvetDaha yeni yapmışsın ilerleyen zamanlarda etkisini gösterir belki, beklemekten başka çare yok bu süreçlerde. Ultrasona gidiyor musun kontrol amaçlı
Hiç mi fark yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?