HISTERESKOPI

eda111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
908
501
HOCAM MERHABA BENM BI DIS GEBELIK BIDE KIMYASAL OLMUSTU BI DRA GORUNDUGMDE RAHIM FILMINDE RAHIM YAN T OLARAK GORULDUGUNU BUDA BEBEGN TUTUNMAYA ENGEL OLACGINI SOLEDI SIMDI BEN HISTERESKOPI OLSAM RAHIM DUZELIR MI SONRASINDA GEBELIK SANSI VAR MI HOCAM YARDIMCI OLUN LUTFEN BALON STEND TAKILACK DEDI BU BALON STENDIN YAPISMA GIBI BI RISKI VAR MI RAHME KORKUORUM

Merhabalar :
Tekrar eden olumsuz gebelık varlıgı durumunda araştırılması gereken bazı tetkıkler ve yapılması gereken bazı işlemler vardır. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim-tüp fılmı cekmek,rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.Sonuclara gore genetık taramaya ıhtıyac olucak mı karar verılmelıdır.( chg yontemı ıle genetık tarama yapılarak saglıklı embrıonun rahım ıcıne verılmesı)hısteroskopıde rahım içinde dogustan gelen bır perde vs durumu düzeltılmelıdır.( bu iş için hekim deneyımı oldukca önem kazanmaktadır.) Yapısıklık durumunda rahım içine özel jel uygulaması ıle bu durum düzeltilmeye çalısılmalıdır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Merhaba hocam araniza yeni katildim benim esimde problem ver criptoazospermi genetik vs herşey normal eşimde durumumuz tup bebek tedavisine baslayacagiz insallah tum tahlillerim rahim kalinligim rezervim rahim filmim vs hersey temizz cikti doktor cok iyisin dedi ama sansini artirmak icin istersen hitereskopi yapabiliriz sana birakiyorum ben siz karar verin dedi bende dusunuyorum hersey guzelse gerek var mi rahmin zedelenmesinen korkuyorum cok vs eger bu ay hitereskopi olursam ocak ayina kalicak tup bebek tedavisine baslamak sadece cizik atacak sekilde olacakmiss sizin fikriniz nedir sorun olmamasina dair bilee hitereskopi yaptirmali miyim?
Cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…