Histereskopi

Nrknm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
29
11
8
38
Merhaba arkadaşlar tüp Bebek sonucum başarısız sonuçlandı 3 ay önce ilk deneme olmuştu. Sonrasında doktorum bana histereskopi önerdi. Bu konuyu net bilen yazabilir mi? Ne kadar süre zarfı içinde yapılması gerekli? Rahim içinde herhangi bir problem varsa ekstra ücret çıkar mı? Histereskopi fiyatı ne kadar acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Basit bir islem ekstra ucret olacagini sanmiyorum. Bende yaptirdim tup bebek dusugu sonrasinda. Fiyatini bilmiyorum uni hastanesinde prof yapti ucret almadi sagolsun. Histereskopi sonrasi dogal gebelik yasadim

Basit bir islem ekstra ucret olacagini sanmiyorum. Bende yaptirdim tup bebek dusugu sonrasinda. Fiyatini bilmiyorum uni hastanesinde prof yapti ucret almadi sagolsun. Histereskopi sonrasi dogal gebelik yasadim
Darısı benim başıma diyelim o zaman doğal gebelik yaşamak için, histereskopi işleminin belli bir zaman aşımı var mı?

Peki senin için ne dedi doktor histereskopi sonrası herhangi bir sorunun var mıydı? Veya ilaç verdi mi ?
Perde vardi 4 cm kestim demisti. Zaten perdenin varligini biliyodk o yuzden histereskopi karari aldik. İslem sirasinda ekstradan bi sorun tespit edilmedi ilac olarakta ameliyat sonrasi enfeksiyna karsi antibiyotik ve fitil verdi

Öncelikle geçmiş olsun, tüp bebek tedavisinde histereskopi tedaviye başlamadan önce yapılıyor genelde bizde başladık geçen ay histereskopi yapıldı ve doktor çok hafif perde var ameliyatla alalım dedi pazartesi günü ameliyatla alınacak sonra tüp bebek aşamalarına başlanacak

Merhaba nerde ve hangi doktora yaptırdınız ameliyatınızı paylaşabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…