Merhaba arkadaşlar tüp Bebek sonucum başarısız sonuçlandı 3 ay önce ilk deneme olmuştu. Sonrasında doktorum bana histereskopi önerdi. Bu konuyu net bilen yazabilir mi? Ne kadar süre zarfı içinde yapılması gerekli? Rahim içinde herhangi bir problem varsa ekstra ücret çıkar mı? Histereskopi fiyatı ne kadar acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Merhaba arkadaşlar tüp Bebek sonucum başarısız sonuçlandı 3 ay önce ilk deneme olmuştu. Sonrasında doktorum bana histereskopi önerdi. Bu konuyu net bilen yazabilir mi? Ne kadar süre zarfı içinde yapılması gerekli? Rahim içinde herhangi bir problem varsa ekstra ücret çıkar mı? Histereskopi fiyatı ne kadar acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Perde vardi 4 cm kestim demisti. Zaten perdenin varligini biliyodk o yuzden histereskopi karari aldik. İslem sirasinda ekstradan bi sorun tespit edilmedi ilac olarakta ameliyat sonrasi enfeksiyna karsi antibiyotik ve fitil verdi
Öncelikle geçmiş olsun, tüp bebek tedavisinde histereskopi tedaviye başlamadan önce yapılıyor genelde bizde başladık geçen ay histereskopi yapıldı ve doktor çok hafif perde var ameliyatla alalım dedi pazartesi günü ameliyatla alınacak sonra tüp bebek aşamalarına başlanacak