Yapacak bişey yok artık biraz daha sabırÇocuk için biz bunca badire atlatıyoruz ameliyat oluyoruz keyfimizden degilaz katlanıversinler bi zahmet
Amin inşallah cümlemizin ki bende günde 1 paket sigara içiyordum tedaviye başlamadan 2 ay önceden bıraktım bence kesinlikle sigara çok etkiliyor ben düşük yaptığımda sigara içmiştim o dönem tedavi sırasında yan etkileri oluyor tedaviye başlayacak olan arkadaşlara diyorum kesinlikle sigarayı bırakınAyy ne güzel ya Rabbim size bağışlasin inşallahbizlere de nasip etsin o duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Offf bende keşke bırakabilsem ya ben bıraksam da eşim de içiyor o akşam gelip içtiğinde ister istemez aklıma geliyor canım istiyor bilmiyorum ya çok zor gerçektenAmin inşallah cümlemizin ki bende günde 1 paket sigara içiyordum tedaviye başlamadan 2 ay önceden bıraktım bence kesinlikle sigara çok etkiliyor ben düşük yaptığımda sigara içmiştim o dönem tedavi sırasında yan etkileri oluyor tedaviye başlayacak olan arkadaşlara diyorum kesinlikle sigarayı bırakın
Benim eşim kullanmıyor Allah'tan ama ben birden bıraktım azaltarak bırakırim dersen hiç birakamazsin eğer çocuk istiyorsak bazı şeylerden vazgeçmek lazım şimdi ben çocuğum için varım onun için yaşıyorum ve şuan sigaradan nefret ediyorum kokusu bile çok kötü geliyorOfff bende keşke bırakabilsem ya ben bıraksam da eşim de içiyor o akşam gelip içtiğinde ister istemez aklıma geliyor canım istiyor bilmiyorum ya çok zor gerçekten
Sizce şart mı? Benim de kayıplarım var genetik test verdik eşimle sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum. Doktorlar ultrasonla alttan üstten baktılar ama rahimle alakalı bir şey söylemediler olumlu ya da olumsuz her şey normal dedilerBen histereskopiden sonraki ay hamile kaldım. Keşke herkes yaptırsa diyorum.
Yani imkân varsa çok iyi olur yaptırmak. Hem temizse de çizik atıyorlar. O çizik tutunma sansını da arttırıyor. Hsg çekildiniz mi hiç?Sizce şart mı? Benim de kayıplarım var genetik test verdik eşimle sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum. Doktorlar ultrasonla alttan üstten baktılar ama rahimle alakalı bir şey söylemediler olumlu ya da olumsuz her şey normal dediler
Hayır hiç çekilmedik. Doktorumdan falan da yapalım elzem diye duymadımYani imkân varsa çok iyi olur yaptırmak. Hem temizse de çizik atıyorlar. O çizik tutunma sansını da arttırıyor. Hsg çekildiniz mi hiç?
Rabbim bana da nasip etsin inşallahBenim eşim kullanmıyor Allah'tan ama ben birden bıraktım azaltarak bırakırim dersen hiç birakamazsin eğer çocuk istiyorsak bazı şeylerden vazgeçmek lazım şimdi ben çocuğum için varım onun için yaşıyorum ve şuan sigaradan nefret ediyorum kokusu bile çok kötü geliyor
Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallahRabbim bana da nasip etsin inşallahçok doğru haklısın azaltarak olmuyor gerçekten
Amin inşallah canımRabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
Biraz birbirimizi tanıyalım nerde oturuyorsunuz memleketiniz neresi kaç yıllık evlisinizAmin inşallah canım
İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum ığdır lıyım ama 1.5 yılı geçiyor evliliğim de siz ?Biraz birbirimizi tanıyalım nerde oturuyorsunuz memleketiniz neresi kaç yıllık evlisiniz
canım ofis nasıl oluyor alttan ultrason gibi mi giriyorlar üstten kesme biçme yok galiba doğru muArkadaşlar 1-2 sene içinde gebelik elde edilmemisse ve hersey yolunda görünüyorsa bile lütfen ofis histeroskopi bile olsa rahim içine baktırın. Çoğu doktor bana 1-2 tane leblebi kadar miyomlarım olduğunu söyledi. Sonra rahim filmi + ofis histeroskopi çekildim ve kendi gözlerimle gördüm 5 tane miyom olduğunu hemde bebeğin tam tutunacağı yerde.doktorların vajinal ultrasonu çok farklı herbiri başka başka seyler söyledi bana. Ofis histeroskopi de görünmeseydi belkide 3. Düşüğüm olucaktı miyomlar yüzünden. Lütfen ertelemeyin ve korkmayın
Vajinadan kamerayla içeri bakıyolar. Narkoz anestezi gerektirmeyen bi işlem. 5 dk bile sürmüyor. Tanı amaçlı kullanılıyor.canım ofis nasıl oluyor alttan ultrason gibi mi giriyorlar üstten kesme biçme yok galiba doğru mu
Ben adanaliyim Ankara'da yaşıyorum 9 yıllik evliyimİstanbul Beşiktaş ta oturuyorum ığdır lıyım ama 1.5 yılı geçiyor evliliğim de siz ?
peki narkoz yoksa sizin miyomlar nasıl alındı başka bir operasyon mu oldunuz sonraVajinadan kamerayla içeri bakıyolar. Narkoz anestezi gerektirmeyen bi işlem. 5 dk bile sürmüyor. Tanı amaçlı kullanılıyor.
Anladım canımBen adanaliyim Ankara'da yaşıyorum 9 yıllik evliyim
Evet ofis histeroskopi de sadece miyomların yeri ve kaç cm oldukları anlaşıldı. Adetten sonra o ilk hafta cerrahi histeroskopi oldum. Genel anestezi altındapeki narkoz yoksa sizin miyomlar nasıl alındı başka bir operasyon mu oldunuz sonra
cerrahi de nasıl oluyor canım kesip biçme oluyor galiba dimiEvet ofis histeroskopi de sadece miyomların yeri ve kaç cm oldukları anlaşıldı. Adetten sonra o ilk hafta cerrahi histeroskopi oldum. Genel anestezi altında