Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın ben 4.5 yıl cocuk tedavisi gördüm 2 kez rahim filimi çekildi çatlama iğneleri vesaire Bi dünya is bildiğimiz şeyler en son histereskopi ve laparaskopi oldum t rahim tanısı konuldu ve histereskopiyle rahim düzeltildi 6 ay sonrada gebe kaldımDoktorum öneriyor HİSTERESKOPİ tüp bebek transferim tutmayinca önerdi bilemiyorum ne yapsam
Tam emin olmamakla yazıyorum da bildiğim kadarıyla histereskopide yapisiklikta aciliyo diye biliyorum sen yinede kafana bak dr güvenmiyorsun değiş bende çok yaşadım hepsi umut taciri olmus iyi bir araştırma sonucu karar ver Rabim yollarını açık etsinCanım bnm rahim kanallarında yapışıklık var normal gebe kalamiyorum bı yüzden tüp bebek deniyorum ilk denemem maalesef negatif ama doktorum ısrarla HİSTERESKOPİ diyor bende acaba tedaviyi uzatıp amaçları sadece maddiyat mi diye düşünüyorum açıkçası
Aynen öyle yapicam cnm bir başka Dr dan randevu aldım yanlız kendi doktorumdada embriyolarım var eğer randevu aldığım Dr boşa uğraşma derse bırakacağım yok yapılsın devam et derse devam edecek herşeyin hayırlısı inşallahTam emin olmamakla yazıyorum da bildiğim kadarıyla histereskopide yapisiklikta aciliyo diye biliyorum sen yinede kafana bak dr güvenmiyorsun değiş bende çok yaşadım hepsi umut taciri olmus iyi bir araştırma sonucu karar ver Rabim yollarını açık etsin
Evet aynısını doktorum da diyor ama bnm doktoruma fazla güvenim yok seninde mi tüp bebek yoksa doğal yollami gebe kaldın cnmTüp bebek tedavisi öncesi histeroskopi yaptırdım. Rahimde polip varmış, bebeğin tutunmasını engelleyebilir demişti doktorum. İlk denemede hamile kaldım. Bence yaptırmanızda fayda var.
Amin canım aynen öyle yap Rabim gönlüne göre versinAynen öyle yapicam cnm bir başka Dr dan randevu aldım yanlız kendi doktorumdada embriyolarım var eğer randevu aldığım Dr boşa uğraşma derse bırakacağım yok yapılsın devam et derse devam edecek herşeyin hayırlısı inşallah
Amin cnm Allah razı olsunAmin canım aynen öyle yap Rabim gönlüne göre versin
Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım.Evet aynısını doktorum da diyor ama bnm doktoruma fazla güvenim yok seninde mi tüp bebek yoksa doğal yollami gebe kaldın cnm
Darısı bana inşallah AMİNTüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım.
Allah gönlünüze göre versin inşallah.Darısı bana inşallah AMİN![]()
AminnnnnAllah gönlünüze göre versin inşallah.
ben de sizin durumunuzdayım ikinci transfer için ilaç kullanırken rahim kalınlaşmadı. ben de çok güvenemiyorum doktora ve merkeze çok fazla para konuştukları ve döndüğü için ama kabul ettim, yaptırdım geçen hafta. rahimde perde varmış onu aldı, bir de çizik attı. çizik atma olayı embriyonun tutunmasını da kolaylaştırıyormuş. benim de geçen haftaya kadar kafam çok karışıktı, buralarda da o kadar bakındım. en kötü rahme çizik atılır tutunma kolaylaşır diye düşünün benceMerhaba ben 5 Mart 2022 de ilk transferimi yaptırdım fakat negatif sonucu aldım doktorumuz HİSTERESKOPİ yapalım bakalım dedi yaptırıp gebe olan var mı cvp lütfen![]()
Ablacım özelden size bı önerim olacak bana dönüş yapar misinizMerhaba ben 5 Mart 2022 de ilk transferimi yaptırdım fakat negatif sonucu aldım doktorumuz HİSTERESKOPİ yapalım bakalım dedi yaptırıp gebe olan var mı cvp lütfen![]()
Acaba başka sorun varmiydi sizde kist falan.tup bebek sebebiniz neydi acaba.Tüp bebek tedavisi öncesi histeroskopi yaptırdım. Rahimde polip varmış, bebeğin tutunmasını engelleyebilir demişti doktorum. İlk denemede hamile kaldım. Bence yaptırmanızda fayda var.
Kist yoktu bende. Polikistik over olduğu için adetlerim düzensizdi ve son zamanlarda ilaç kullanarak adet oluyordum. Eşimde de spermin ileri hareket hızı düşüktü.Acaba başka sorun varmiydi sizde kist falan.tup bebek sebebiniz neydi acaba.
Rahim kanalları derken tüpler mi? Tüple histeroskopinin alakası yok.. rahim filminde bir şekil bozukluğu ya da rahim içi yapışıklık gibi bir neden ortaya konmadan spor olsun diye histeroskopi yapılmaz.. benim tüp bebek ikizlerimin kalbi durdu, küretaj sonrası rahim içi yapışıklık oldu bu yüzden histeroskopi oldum. Ama sizdeki durum tüplerde yapışıklık ise histeroskopi ile tüplere müdahale edilemezCanım bnm rahim kanallarında yapışıklık var normal gebe kalamiyorum bı yüzden tüp bebek deniyorum ilk denemem maalesef negatif ama doktorum ısrarla HİSTERESKOPİ diyor bende acaba tedaviyi uzatıp amaçları sadece maddiyat mi diye düşünüyorum açıkçası