Kızlar Selamlar ,
Burada çok konu var parça parça okudum ama bir bütün haline getiremedim. Sizlerden yaşayan varsa tecrübelerinizi dinlemek isterim.
Kasım ayında histereskopi ile miyom operasyonu oldum doktor korun ya da korunma diye bişey demedi. Histereskopi sonrası kanamam çok azaldı.
1.ay inanılmaz az regl oldum hatta yapışıklık mı var diye endişelendim. Doktora kontrole gittiğimde ultrason ile baktı yapışıklık yok dedi. Sonra artık korunmayı bırakalım diye düşündük.
2. Ay denemeye karar verdik fakat yine gününde regl oldum 28. Günde. Reglimin ikinci gününde benden bir parça düştü. Böyle görünümü mideyi andıran baş parmak yarısı kadar kılcal damarlı sulu bir parça içini açınca içinde cenin pozisyonunda bişey gördüm. Pembe bir et parçasıydı iki tane de el gibi çıkıntısı vardı. Acile gittim kan verdim ve sonuç sıfır çıktı. Doktor rahim çok büyümüş düşen parçayı getirseydin dedi fakat aklıma gelmedi.
3.ay reglim 3 gün gecikti sevindim ve kan verdim eve geldim kanamam başladı ilk gün az geldi sonraki gün öyle bir gelmeye başladı ki siyah sulu sulu aktı. Sağlık ocağında verdiğim için ikinci gün sonuç beta 9.8 çıktı. Hemen doktora mesaj attım muhtemelen kimyasaldır dedi. Yine acile başka bir doktora gittim doktor baktı biz bu değere gebesin diyemeyiz dedi zaten bu kanamaya gebe olsanda bebek durmaz dedi kan alıp yolladı. Değer 2.7 ye düşmüştü.
Ertesi gün interfilite bölümüne gidip reglin 3. Gününde muayene oldum rahim çok kalınlaşmış regl bitince tekrar gel hem hsg çekelim hem muayene edelim dedi. Tsh fsh vs için kan verdim. Sonra hastane lavabosuna gidince yine aynı parçadan düştüğünü farkettim hastanede olduğum için detaylı inceleyemedim attım çöpe çıktım eve geldim yine bir parça daha düştü . Siyah pıhtı gibi değil bildiğiniz pembe et parçası gibi. Reglim 7 gün sürdü 4 gün yoğundu . Şimdi hastaneye gidip hsg çektireceğim. Bir kaybım oldu doğum sonrası bebeğimi kaybettim bu iki aydır başıma gelenler ile de psikolojim altüst oldu. Düşük olsa böyle mi olurdu kimyasal olsa böyle mi yaşanırdı , yoksa histereskopi parçalarını mı yeni yeni atıyorum bilmiyorum. 3. Reglde bu kadar kanama çok olması normal mi ?
Başına gelen var mı kızlar yorumlarınızı bekliyorum.