Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar histereskopi sonrası hamileliğinde böyle bir durumla karşılaşan var mı ? olmama durumu var mı doktorum sıkı takip edeceğiz dedi sorun yaşar mıyım?
Merhabalar, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Bende 12.haftadayım, haftasonu Vajinada atma şeklinde ağrılar olunca doktora gittim
Doktor rahim ağzında kısalma var ve erken Doğumu tetikler vs dedi
Bende şok oldum
Merhabalar, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Bende 12.haftadayım, haftasonu Vajinada atma şeklinde ağrılar olunca doktora gittim
Doktor rahim ağzında kısalma var ve erken Doğumu tetikler vs dedi
Bende şok oldum
benim henüz öyle bir problemim yok ama doktor ilerleyen haftalarda takip edeceğiz dedi benim bir kürtaj bir histereskopim var kürtajdan önce rahime bi ilaç koymuştu doktor bu bir sonraki hamileliğinde rahim ağzı yetmezliğini önler demişti. biraz araştırınca rahim ağzına dikiş atılmalı 12. haftada ve yatarak hamilelik geçirilmeli denilmiş. korktum ben de.
Anladım, sizde böyle bir problemin varlığından bahsetmek bu aşamada doğru gibi gelmedi.
Endişelenmeyin, doktorunuza güveniyorsanız
Sizi yakından takip ediyordur diye düşünüyorum
Bende muhtemelen riskli gebelik uzmanına gideceğim