Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Bende Aralık ayında missed abartus sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonunda iki ay geçmesine rağmen lekelenmelerim bitmedi. Be nedenle tekrar muayene oldum bana da histereskopi yapacağız dedi doktor. Ve 27 Şubata oldum operasyonumu. Rest plesenta dediler. Bebekten parça kalmış. Rahim duvarına yapışmış. Zor temizledik dedi doktor. Şuan sıkıntı yokmuş en az iki ay korunacaksin dedi. Ya bebeğim olmaz sa artık. Baya kitle haline gelmiş orda yakarak aldık Rahime zarar vermemek için dedi. Bebeğim olsun istiyorum ikinci bebek istiyoruz. İnslalah bir sıkıntı çıkmaz. Bana doktor gebeliğin başından bu şekilde oluşmuş dedi ilerde gebelik sonlanacagi zaman rahmin bile alınabilir di falan dedi. Ne kadar doğur gerçek bilmiyorum yani belki meslektaşını korudu o an yada gerçekten öyleKızlar önceki konularından bilenler bilir belki. Bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim. 2019 nisan da 22 haftalık erken doğum yaptım bebeğim yaşamadısonra bi süre ara verdim sonra tekrar düşündüğümde rahmimde perde olduğunu öğrendik. Histereskopi oldum 2 ay olacak bu adetim de kontrol var doktorum izin verirse çalışmalara başlıcaz ama bende heycan korku hepsi tavaan yaptı. Benimle aynı kaderi paylaşan varsa destek olalım birbirimize
Amin canım çok sağol. Sizede geçmiş olsun bence kürtaj olduğunuz hastaneyi ve doktoru şikayet edin çünkü siizn açınızdan zor bi dönem olmuş. Ayrıca tek doktorla kalmayın mutlaka araştırın ve şuanki durumunuz için başka bir doktora gidinSelam canım öncelikle çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Bende Aralık ayında missed abartus sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonunda iki ay geçmesine rağmen lekelenmelerim bitmedi. Be nedenle tekrar muayene oldum bana da histereskopi yapacağız dedi doktor. Ve 27 Şubata oldum operasyonumu. Rest plesenta dediler. Bebekten parça kalmış. Rahim duvarına yapışmış. Zor temizledik dedi doktor. Şuan sıkıntı yokmuş en az iki ay korunacaksin dedi. Ya bebeğim olmaz sa artık. Baya kitle haline gelmiş orda yakarak aldık Rahime zarar vermemek için dedi. Bebeğim olsun istiyorum ikinci bebek istiyoruz. İnslalah bir sıkıntı çıkmaz. Bana doktor gebeliğin başından bu şekilde oluşmuş dedi ilerde gebelik sonlanacagi zaman rahmin bile alınabilir di falan dedi. Ne kadar doğur gerçek bilmiyorum yani belki meslektaşını korudu o an yada gerçekten öyle
Hangi ilde hangi hastanede oldunuz kürtaj. Sonrasında histereskopiSelam canım öncelikle çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Bende Aralık ayında missed abartus sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonunda iki ay geçmesine rağmen lekelenmelerim bitmedi. Be nedenle tekrar muayene oldum bana da histereskopi yapacağız dedi doktor. Ve 27 Şubata oldum operasyonumu. Rest plesenta dediler. Bebekten parça kalmış. Rahim duvarına yapışmış. Zor temizledik dedi doktor. Şuan sıkıntı yokmuş en az iki ay korunacaksin dedi. Ya bebeğim olmaz sa artık. Baya kitle haline gelmiş orda yakarak aldık Rahime zarar vermemek için dedi. Bebeğim olsun istiyorum ikinci bebek istiyoruz. İnslalah bir sıkıntı çıkmaz. Bana doktor gebeliğin başından bu şekilde oluşmuş dedi ilerde gebelik sonlanacagi zaman rahmin bile alınabilir di falan dedi. Ne kadar doğur gerçek bilmiyorum yani belki meslektaşını korudu o an yada gerçekten öyle
Canım günaydın ben hepsini İstanbul Zeynep Kamil de yaptırdım. Uzamanlarina güvendim hastaneninHangi ilde hangi hastanede oldunuz kürtaj. Sonrasında histereskopi
Hım anladım canım hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen herkese bizde içinde Salih saliha evlatlar nasip etsinCanım günaydın ben hepsini İstanbul Zeynep Kamil de yaptırdım. Uzamanlarina güvendim hastanenin
Amin canım. 27 Şubatta histerespoki oldum dün de adet oldum allahın izniyle. Şimdi ikinvi adetimi de yaşayıp öalışmalara başlamak istiyorum. ama kanamam epey var önceki adetlerim gbii değil. Normal olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı bakaılm. Sen nasılsın neler yaptın?Hım anladım canım hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen herkese bizde içinde Salih saliha evlatlar nasip etsin
Histereskopi sonrası nelere dikkat ettin canımAmin canım. 27 Şubatta histerespoki oldum dün de adet oldum allahın izniyle. Şimdi ikinvi adetimi de yaşayıp öalışmalara başlamak istiyorum. ama kanamam epey var önceki adetlerim gbii değil. Normal olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı bakaılm. Sen nasılsın neler yaptın?
Doktorun söyledi herşey. Mesela atakta duş aldım iki hafta boyunca.yine aynı zamanda cinsellik yasak. Usutmemek çok önemli. İlaçları aksatmadan içmek çok önemli. Ağır kaldmadim falan öyle yaniHistereskopi sonrası nelere dikkat ettin canım
Ağır kaldırma üşütmemeye ne kadar dikkat ettin bana doktorum hiç öyle bişey söylemediDoktorun söyledi herşey. Mesela atakta duş aldım iki hafta boyunca.yine aynı zamanda cinsellik yasak. Usutmemek çok önemli. İlaçları aksatmadan içmek çok önemli. Ağır kaldmadim falan öyle yani
Terlik çorap eksik etmedim ayağımdan. Gaz oluyor usutunce aşırı başka bir yan etkisi yok usutmnin. Ağır kaldırmada kendini çok zorlamayacak şeyleri kaldır tabikiAğır kaldırma üşütmemeye ne kadar dikkat ettin bana doktorum hiç öyle bişey söylemedi
Merhaba çok uzun zaman olmuş bende iki kez bebeklerimi kaybettim 1 ay önce fark edildi perde olduğu bebeklerin oksijensiz kaldığı için öldüğünü söyle di doktor perdeyi aldırmam gerekiyor amaliyat nasıl zormu ne kadar süre korunma veriyor insallh tekrar hamile kalmissinizdir.Kızlar önceki konularından bilenler bilir belki. Bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim. 2019 nisan da 22 haftalık erken doğum yaptım bebeğim yaşamadısonra bi süre ara verdim sonra tekrar düşündüğümde rahmimde perde olduğunu öğrendik. Histereskopi oldum 2 ay olacak bu adetim de kontrol var doktorum izin verirse çalışmalara başlıcaz ama bende heycan korku hepsi tavaan yaptı. Benimle aynı kaderi paylaşan varsa destek olalım birbirimize
Stres yapmayın bu konuda bilgim yok ama belki histereskopi sonrası erken gelmiş ola bilir pazartesi doktorunuzla görüşün içiniz rahat etsinArakadaslar merhaba ben 14 ekimde regl oldum ve 19 ekimde histereskopi oldum.bugun de regl olmusum ama birmal adetime daha 8-10gun var....histereskopi olup adeti erken gelen var mi stres yaptim simdi
Stres yapmayın bu konuda bilgim yok ama belki histereskopi sonrası erken gelmiş ola bilir pazartesi doktorunuzla görüşün içiniz rahat
Tesekkur ederimStres yapmayın bu konuda bilgim yok ama belki histereskopi sonrası erken gelmiş ola bilir pazartesi doktorunuzla görüşün içiniz rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?