• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histereskopi sonrası...

10 gün geçmiş yani düzenli mi olursun peki çok takılma olursun inşallah ya da doktoruna görün bir
Valla düzenli derken günü gününe olmazdım yani üç beş gün sarkardi. Bana geçikebilir dedi doktor ama bilmiyorum ki hu kadar bgecikmesi normal mı şimdi doktora gitmekte sıkıntı. Birde araştırma özel değil benim doktor

Ayni durumdayim histereskopi sonrasi adet gecikti histereskopoyi yapisikligin acilmasi icin oldum birde cizik atildi benm endisem cizik atilan yerlerin yapisma ihtimali olup olmadgi cunku cizik bildgmz kazima rahime hasar verme yontemi.birde bana hic bi ilac verilmedi spiral yada jel kullnilmadi sizde son durum nedir adetinizi oldnzmu

Ayni durumdayim histereskopi sonrasi adet gecikti histereskopoyi yapisikligin acilmasi icin oldum birde cizik atildi benm endisem cizik atilan yerlerin yapisma ihtimali olup olmadgi cunku cizik bildgmz kazima rahime hasar verme yontemi.birde bana hic bi ilac verilmedi spiral yada jel kullnilmadi sizde son durum nedir adetinizi oldnzmu
Geldi canım kırmızılar dün geldi çok şükür. Yoğun geçiyor ama şükür bunu da gördüm.

bnde oldum bilgi vermek istedim birileri benm yasadgm endiseyi yasarsa diye yazdm 10 gum gecikmeli oldu miktar olarak cok cok az esksnden az oldu insallah bi sorun yoktu bi hafta rahim filmi cekilcem

Merhaba bende perde ameliyatı oldum aynı ilaçtan iki kutu verdi doktor ilk kutum bitti ikinci kutudan 4.gün hasta oldum ilacı kullanmaya devam ediyorum ama sizde nasıl oldu acaba

selamlar, ben de dün histeroskopi oldum. y şeklinde ve perdeliydi rahmim, onu düzeltmişler bir de polip almışlar.
çok kanamam oldu dün. bugün de epey kanama var dün kadar olmasa da..
hemen bir sonraki adette donmuş embriyo transferine hazırlanacağımı söylediler ama bu rahimcağızım hazır olacak mı ki böyle: )

Mrb bayanlar bir sorum olucak umarim yardimci olursunuz banada ;( histeroskopi oldum gecen ayin 18. De ve doktorum bir sorun olmadigini gebelik sansi icin cizik attigini soyledi Fakat ayin 7.sinde olmam gereken adet hala gelmedi ;( ilacta kullandim bu sure icinde rahimi yenilenmesi icin vs. Acaba aranizda boyle olanlar var mi bu ay tup bebek tedavimi ertelemeyi dusunuyorum belki bir mucize olurda kendiliginden hamilelik yasarim diye ;(
canım bende 9 agustosta hıstereskobi oldum benımde rahımım t seklınde oldugunu soyledı doktor ve gebelık ıcın cızık attıgını soyledı ve bende ilaç kullandım progsteron ve ostrojen ılacı 1 eylulde tam gunumde adet oldum bende bıdakı ayı beklıcem artık kendiliğinden belki hamıle olurum :( beklemek cok zor

Back