Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
histereskopi sonrası...
- Konu Sahibi dervis
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Mrb bayanlar bir sorum olucak umarim yardimci olursunuz banada ;( histeroskopi oldum gecen ayin 18. De ve doktorum bir sorun olmadigini gebelik sansi icin cizik attigini soyledi Fakat ayin 7.sinde olmam gereken adet hala gelmedi ;( ilacta kullandim bu sure icinde rahimi yenilenmesi icin vs. Acaba aranizda boyle olanlar var mi bu ay tup bebek tedavimi ertelemeyi dusunuyorum belki bir mucize olurda kendiliginden hamilelik yasarim diye ;(
- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
Mrb bayanlar bir sorum olucak umarim yardimci olursunuz banada ;( histeroskopi oldum gecen ayin 18. De ve doktorum bir sorun olmadigini gebelik sansi icin cizik attigini soyledi Fakat ayin 7.sinde olmam gereken adet hala gelmedi ;( ilacta kullandim bu sure icinde rahimi yenilenmesi icin vs. Acaba aranizda boyle olanlar var mi bu ay tup bebek tedavimi ertelemeyi dusunuyorum belki bir mucize olurda kendiliginden hamilelik yasarim diye ;(
Merhaba.Neredeyse aynı zamanda olmuşuz bende ayın 19 unda oldum .İşlem benim adetime 10 gün kala yapıldı.Normal gününde adet oldum ama çok az ve kısa sürdü.Bu ay hala olmadım ve kahverengi akıntılar hiç geçmedi sizde de olmuşmuydu.Siz neden dolayı histeroskopi oldunuz
Merhaba.Neredeyse aynı zamanda olmuşuz bende ayın 19 unda oldum .İşlem benim adetime 10 gün kala yapıldı.Normal gününde adet oldum ama çok az ve kısa sürdü.Bu ay hala olmadım ve kahverengi akıntılar hiç geçmedi sizde de olmuşmuydu.Siz neden dolayı histeroskopi oldunuz
Mrb. Benim islem adet bitiminden sonra yapilmisti adet gecikmesi yasadim 7.sinde olmam gerekirken 14.de oldum fakat 3 gun surdu surmedi sayılır normalde cok olurdum ama olmadim benden tup bebek tedavisi icin istediler cizik atildi rahime tutunma sansi daha yuksek olsun diye fakat bu ay boyle bi gecikme yasayinca adetim sokulemedigi icin ostrojen degerim yuksek cikti bir dahaki aya mecburen erteledik yinede herseyin hayirlisi tabiki .. Bende kahverengi akinti hic olmadi kisiden kisiye degisiyor olabilir cnm
- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
Mrb. Benim islem adet bitiminden sonra yapilmisti adet gecikmesi yasadim 7.sinde olmam gerekirken 14.de oldum fakat 3 gun surdu surmedi sayılır normalde cok olurdum ama olmadim benden tup bebek tedavisi icin istediler cizik atildi rahime tutunma sansi daha yuksek olsun diye fakat bu ay boyle bi gecikme yasayinca adetim sokulemedigi icin ostrojen degerim yuksek cikti bir dahaki aya mecburen erteledik yinede herseyin hayirlisi tabiki .. Bende kahverengi akinti hic olmadi kisiden kisiye degisiyor olabilir cnm
Evet ben kimsenin yaşamadığı sorunları yaşadım.Girmeden önce çok araştırdım genelde 30 dk süren bir operasyon olduğu sonrasında ağrı vb. durumların yaşanmadığı yazıyordu hep.Benimki 1,5 saat sürmüş operasyon sırasında malesef rahim delinmesi olmuş, işlem sırasında verilen sıvı karında birikmiş sonrasında enfeksiyondan dolayı 5 gün hastanede yattım herkesin dediğinin aksine ağrılarım çok fazlaydı neredeyse 25 gün kadar sürdü. İşin kötüsü ameliyatın başarılı geçip geçmediğinide bilmiyorum rahim filmiyle belli olacak.Yapan doktor gerekirse 2. bir işlem gerekebilir dedi tabii birdaha aynı doktora olurmuyum asla :) Doktorun tecrübesi gerçekten çok önemli.Biraz uzun yazmışım kusura bakmayın :) Umarım çektiğimiz eziyetlere değer Rabbim isteyen herkese nasip eder
Evet ben kimsenin yaşamadığı sorunları yaşadım.Girmeden önce çok araştırdım genelde 30 dk süren bir operasyon olduğu sonrasında ağrı vb. durumların yaşanmadığı yazıyordu hep.Benimki 1,5 saat sürmüş operasyon sırasında malesef rahim delinmesi olmuş, işlem sırasında verilen sıvı karında birikmiş sonrasında enfeksiyondan dolayı 5 gün hastanede yattım herkesin dediğinin aksine ağrılarım çok fazlaydı neredeyse 25 gün kadar sürdü. İşin kötüsü ameliyatın başarılı geçip geçmediğinide bilmiyorum rahim filmiyle belli olacak.Yapan doktor gerekirse 2. bir işlem gerekebilir dedi tabii birdaha aynı doktora olurmuyum asla :) Doktorun tecrübesi gerçekten çok önemli.Biraz uzun yazmışım kusura bakmayın :) Umarım çektiğimiz eziyetlere değer Rabbim isteyen herkese nasip eder
Sanada cok gecmis olsun canim ya gercekten butun zorluklari yasamissin bende cok okumustum arastirmistim ve cokta korkuyordum cok sukur hic bir aksilik yasamadim kanamam dahi cok az oldu operasyon sonrasi leke leke denilebilir insallah 2. Olmana gerek kalmaz benimde hic bir sorun yok suanlik ama sanirim hersey psikolojik 2 senedir ugrasiyoruz insallah hayirlisi olsun hakkimizda insallah cektigimiz butun skntilari o kucucuk mucizemiz unutturucak
- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
İnşallah canım teşekkür ederimSanada cok gecmis olsun canim ya gercekten butun zorluklari yasamissin bende cok okumustum arastirmistim ve cokta korkuyordum cok sukur hic bir aksilik yasamadim kanamam dahi cok az oldu operasyon sonrasi leke leke denilebilir insallah 2. Olmana gerek kalmaz benimde hic bir sorun yok suanlik ama sanirim hersey psikolojik 2 senedir ugrasiyoruz insallah hayirlisi olsun hakkimizda insallah cektigimiz butun skntilari o kucucuk mucizemiz unutturucak
Canim merhaba bana da adetimin 19 gunu randevu verildi bende cok arastirma yaptim rahim duvari kalinlasmaya basladigi icin her yer kaniyormus bende olmayi dusunmuyorum kagitta bile adet gununden ihtibaren 11 gun de yapilmasi lazim diyor salak hemsire o kadar belirttim kendisine banu ciftcinin histereskopi ameliyatini dinledim orda rahim duvari kaalinlastigi icin onermiyoruz diyor bende yarin aricam off 1 ay bosa gitti ama arastirmakta buyuk fayda var
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Kızlar selâm bende 27 Şubat'ta histereskopi oldum. En son edet tarigimde ise 15 Şubat ama hala adet olmadım. Gebe kalma durumum yok . 10 gün olacak adet olmadım bu durumda hastanelere gitmekten de korkuyorum biraz daha beklemeliyim. Adet söktürücü mü kullansam acaba bilemedim. Ara ara kasık ağrılarım oluyor geçiyor ama hele giden bişey yok bendeCanim merhaba bana da adetimin 19 gunu randevu verildi bende cok arastirma yaptim rahim duvari kalinlasmaya basladigi icin her yer kaniyormus bende olmayi dusunmuyorum kagitta bile adet gununden ihtibaren 11 gun de yapilmasi lazim diyor salak hemsire o kadar belirttim kendisine banu ciftcinin histereskopi ameliyatini dinledim orda rahim duvari kaalinlastigi icin onermiyoruz diyor bende yarin aricam off 1 ay bosa gitti ama arastirmakta buyuk fayda var
Merhaba benim de adet olmam uzadı hatta ara kanamalarım oldu benim leke leke doktorum da gecikmen normal hatta adetin de az olabilir demişti gebe olmadığına eminsen doğal yollardan söktürücü bşe varsa ona bak istersenKızlar selâm bende 27 Şubat'ta histereskopi oldum. En son edet tarigimde ise 15 Şubat ama hala adet olmadım. Gebe kalma durumum yok . 10 gün olacak adet olmadım bu durumda hastanelere gitmekten de korkuyorum biraz daha beklemeliyim. Adet söktürücü mü kullansam acaba bilemedim. Ara ara kasık ağrılarım oluyor geçiyor ama hele giden bişey yok bende
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Eminim tabi canım iki hafta zaten cinsel perhiz verdiler ondan sonra korumalı oldu ilişkimiz. Bende lekelenmeler falan biterli oluyor bir haftayı geçti temizim ama adet olamadım bana da geçilebilir demişti ama ne bilim ne kadar gecickeek ölümsüz düşünceler sarıyor kafamı. Civan peecemi içeyim ben en iyisi ada çayı oda söktürücü. İlaç öncesi bunları kullanayimMerhaba benim de adet olmam uzadı hatta ara kanamalarım oldu benim leke leke doktorum da gecikmen normal hatta adetin de az olabilir demişti gebe olmadığına eminsen doğal yollardan söktürücü bşe varsa ona bak istersen
Ne söktürür bilmiyorum canım valla araştır istersen benim çizik de atıldığı için lekelenmem hiç bitmedi bşe yoktur normal yani olumsuz düşünecek bşe yok Rahat ol senEminim tabi canım iki hafta zaten cinsel perhiz verdiler ondan sonra korumalı oldu ilişkimiz. Bende lekelenmeler falan biterli oluyor bir haftayı geçti temizim ama adet olamadım bana da geçilebilir demişti ama ne bilim ne kadar gecickeek ölümsüz düşünceler sarıyor kafamı. Civan peecemi içeyim ben en iyisi ada çayı oda söktürücü. İlaç öncesi bunları kullanayim
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Aynen olumlu dün olumlu olsun dimi. Benim biraz kürtaj sürecim Zorlu geçti de o yüzden tedirginlik var hep içindenNe söktürür bilmiyorum canım valla araştır istersen benim çizik de atıldığı için lekelenmem hiç bitmedi bşe yoktur normal yani olumsuz düşünecek bşe yok Rahat ol sen
Bşe yoktur canım ne olabilir ki yani başka adetin gecikti sonuçta hamile değilsen eğer bşe yoktur tedirgin etme kendini beklenen adet tarihin neAynen olumlu dün olumlu olsun dimi. Benim biraz kürtaj sürecim Zorlu geçti de o yüzden tedirginlik var hep içinden
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Ya rahimde yapışıklık oluşmuşsaBşe yoktur canım ne olabilir ki yani başka adetin gecikti sonuçta hamile değilsen eğer bşe yoktur tedirgin etme kendini beklenen adet tarihin ne
Meraba canim bende t rahimden oldum bana doktorum hormonlarimi duzenlesin ve adetim zamaninda geksin diye 21 gunluk prognova diye bir ilac verdi o ilaca gore de oldum ameliyatta 42 gun snraya denk geldi benim de kontrole gittim sorunun yok iyisin dedi snra duzene bindi adetim yani 35 36 gunde bir ama bence normal sen neden yapışıklık olmus doktoru iyi arastirdin mi benm dr profdu adam saolsun cok iyi yapti ameliyatimiArkadaşlar
15 gün önce operatif histereskopi, 6 gün önce de ofis histereskopi oldum.. rahimde hem polip vardı, hem de perde ( septum) vardı.. operatif histereskopide bunlar alındı, daha sonra ameliyattan 5 gün sonra kontrol yapıldı, rahimde yapışıklık oluştuğu için,-bu tür histereskopilerde olabiliyormuş-, ofis histereskopi de oldum ama hala adet olamadım, gecikti....ameliyatın etkisi mi, başka bir sorun mu oldu merak ediyorum, biraz daha beklemeyi düşünüyorum doktora tekrar gitmeden önce ama histereskopi olan arkadaşlar, başınıza geldi mi böyle birşey? ya da histereskopi sonrası adetiniz nasıl oldu? doktor bana hiçbir ilaç vermedi, ama ben huzursuzum ve de stresliyim...buarada 2 negatif mikro, 3 negatif aşılamamız var... 3. mikroya başlamadan bu sorunlar çözülür mü....:uhm:
Kötü bşe düşünme kız yoktur bşe doktoruna ulaşsan çok tedirginsen eğerYa rahimde yapışıklık oluşmuşsa
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
15 Şubat'ta oldumKafana çok taktığın içinde olacağın varsa bile olmazsın kuzu beklenen adet tarihin ne zaman senin
10 gün geçmiş yani düzenli mi olursun peki çok takılma olursun inşallah ya da doktoruna görün bir15 Şubat'ta oldum