arkadaşlar ben17 şubatta histereskopi oldum.bana antibiyotik taharetlenmede kullanılmak üzere solisyon ve ağrı kesici verdiler. yapışıklıkla ilgili hiçbir fikrim yoktu ben zaten endometriuztan dolayı yapış yapışım umarım iyice kötüleşmemiştir. çünkü bende çok sıkıldım sürekli doktor görmek ve operasyon geçirmek zorunda kalıyorum narkoz almaktan bıktım umarım bir sorun yaşamam. tabi herkes için dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin. bu arada beni histereskopi sonrası kontrole de çağırmadılar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
histereskopi sonrası...
- Konu Sahibi dervis
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
Mai inşallah zamanında adet görürsün, beklemek de sıkıyor , bu işlemler zaten sıktı hepimizi, bunalttı.. ama sonu hepimiz için hayırlı olur da bebişlere sağlıkla kavuşuruz inşallah, sen neden laparoskopi oldun?
mesajı yeni görüyorum derviş, biraz geç oldu. inşallah hepimiz hakkında hayırlı olan dileğimizdir canım. bugün itibariyle ve zamanında adet oldum ama herzamankinden özellikle kürtaj öncesinden oldukça az. neden bilmiyorum ve ihtimaller de canımı sıkıyor.lap+ histeroskopi ameliyatlarını ara tatilde izmirde yaptırdım. prof dr erol tavmergan yaptı, ege ünv tüp bebekte sanırım kendisi ben özelde muayene ve ameliyat oldum. kontrole ona gitme şansım yok ve burada hangi doktora gideceğimi şaşırdım kafamçokkarıştı
arkadaşlar histeroskopi sonrası narkoz alanlar baş dönmesi kusma yaşadınız mı
narkoz alacağın için 12 saat öncesine kadar bişey yemiyorsun zaten, dolayısıyla kusma olmaz sanıyorum, enazından bende olmadı ama halsizlik ve baş dönmesi olmuştu.
mesajı yeni görüyorum derviş, biraz geç oldu. inşallah hepimiz hakkında hayırlı olan dileğimizdir canım. bugün itibariyle ve zamanında adet oldum ama herzamankinden özellikle kürtaj öncesinden oldukça az. neden bilmiyorum ve ihtimaller de canımı sıkıyor.lap+ histeroskopi ameliyatlarını ara tatilde izmirde yaptırdım. prof dr erol tavmergan yaptı, ege ünv tüp bebekte sanırım kendisi ben özelde muayene ve ameliyat oldum. kontrole ona gitme şansım yok ve burada hangi doktora gideceğimi şaşırdım kafamçokkarıştı
Canım ben istanbul da değilim ama dr konusunda bu sitede bazı arkadaşlardan biliyorum.yücel karaman diye bi dr varmış orda.herkes çok memnundu..konusunda çok uzman ve çok ilgiliymiş.istersen bi araştır.
arkadaşlar ben 5 ay önce oldum.polip alındı.sizlerde adet gecikmiş bende sürekli kahverengi akıntı oldu hatta siyahtı kanama da oluyo bir türlü düzelmedi.bu şekilde tüpbebek tedavisine başladı doktorum bişey de söyleyemedim kanama olurken bebek tutunur mu?ne olur yardıııııımmm..............çok kötüyümsenağlama
merhaba bende 11 şubatta oldum perde vardı o alındı ve 12gün kadar kanamam oldu zaten yapıldığında adetliydim sonra normal adet tarihimdede adet oldum fakat dr'um daha içerisi yara halinde tüp bebeğe önümüzdeki ay başlarız dedi ve rahimin toparlanması için estoferm isminde bi ilaç ve antibiyotik verdi bir sonraki adetimde tüp bebeğe başlıyacağız
Canım ben istanbul da değilim ama dr konusunda bu sitede bazı arkadaşlardan biliyorum.yücel karaman diye bi dr varmış orda.herkes çok memnundu..konusunda çok uzman ve çok ilgiliymiş.istersen bi araştır.
evet canım bende o doktorun adını çok duydum ama kendisi tüp bebek merkezinde ve benim hastaneye yatış gerekebilir, yada sık sık tahlil yaptırmam gerekebilir. bu yüzden mümkün olduğunca bir ayağı devlette yada ünv. hastanesinde olan bir doktor arıyorum. yine de korunmayı bırakmadan mevcut durumu öğrenmek için yücel beye gitmeyi istiyorum. bakalım artık hayırlısı..
arkadaşlar histeroskopi sonrası narkoz alanlar baş dönmesi kusma yaşadınız mı
kusma olmadı gece 12den sonra birşey yemediğim için sanırım, ama halsizlik oldu 2 gün falan... şimdi iyisindir umarım
dervişim naber napıosun seni tekrar gördüğüme sewindim...
Xolixcim
iyiyim işte 3. deneme öncesi histereskopi oldum, yaza inşallah 3. denemeye başlama planlarım var.. sen ne yapıyorsun? tedavidemisin, başlayacakmısın?
canım..sen kaçırdın galiba o dönemi.canım ben geçtiğimiz ekim tam 3. tüp babak tedavime başlıcaktım reglimi bekliodumki allahım doğal yoldan gösterdi mucizesini..çok şükür.şuan 7 aylık oldu.allahtan ümit kesilmez..bende histereskopi olmuştum ondan 2 ay sonra oldu.darısı başına.inşallah sende 3 tedavi öncesi mucizene kendiliğinden kavuşursun..dualarım seninle...buarada ben özel dualar etmiştim biara sana onlarıda yollıyım..çok öpüyorum..
xolix06 hayırlısı olsun canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına şimdi kızlar doktorum bana vajinal usg ile baktı bende sordum nasıl kist yara yapışıklık falan varmı diye hayır hiçbirşey yok al temiz normal dedi bu histereskopi sadece polip ve yapışıklık içinmi çekiliyor hsg ile alakası yok dimi hsg daha mı çok acıtıo offf napcam ben ya hsg her gecen gün biraz daha yaklaşıo bana ve tırsıyorum.
canım..sen kaçırdın galiba o dönemi.canım ben geçtiğimiz ekim tam 3. tüp babak tedavime başlıcaktım reglimi bekliodumki allahım doğal yoldan gösterdi mucizesini..çok şükür.şuan 7 aylık oldu.allahtan ümit kesilmez..bende histereskopi olmuştum ondan 2 ay sonra oldu.darısı başına.inşallah sende 3 tedavi öncesi mucizene kendiliğinden kavuşursun..dualarım seninle...buarada ben özel dualar etmiştim biara sana onlarıda yollıyım..çok öpüyorum..
xolix06 bende dün genarttaydım.tedaviye başlıyoruz bizde.inşallah bana da uğurlu gelir orası senin gibi.bana da doktorum ofis histereskopi dedi.sen de olmuşsun sanırım.uyutmadan yapıcaz basit bir işlem dedi.birazanlatabilir misin canım seninkide ofis histereskopi mi olmuştu?
Bende histeroskopiden hemen sonra-hatta ayılırken istifra olmuştu. Ama narkozu attığımı, bunun iyi olduğunu söylediler. Bir hafta geçti. Ağrım yok ama hızlı hareket edince batma ve şişlik var daha. Çok hafif de kanama. Cyclo-progynona diye de bir hormon ilacı verdiler bir aylık.
Xolixcim çoook sevindim haberim yoktu , inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım... TEBRıKLER...
buarada ofis histereskopi olacak arkadaşlar hakikaten korkacak hiçbirşey yok, anestezisiz yapıyorlar zaten işlemi, 5 dakika sürüyor, sadece çok hafif bir adet ağrısı hissettim ben.. sonrasında eve gelip dinlenince geçti hemen.. diğeri anestezili olan biraz daha zordu, ama o da gelip geçti.. hsg dediğiniz rahim filmi mi? onu hiç çektirmedim..
buarada ofis histereskopi olacak arkadaşlar hakikaten korkacak hiçbirşey yok, anestezisiz yapıyorlar zaten işlemi, 5 dakika sürüyor, sadece çok hafif bir adet ağrısı hissettim ben.. sonrasında eve gelip dinlenince geçti hemen.. diğeri anestezili olan biraz daha zordu, ama o da gelip geçti.. hsg dediğiniz rahim filmi mi? onu hiç çektirmedim..
geçmiş olsun bende iki kez histereskopi oldum 3 yıllık evliyim iki bebek düşüdüm ve kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj sonrası adet olamama ve gebe kalamama sorunum oldu histereskopi ile rahim içi oluşan yapışıklık kesildi ama tekrar adet göremedim ve hiç doğum yapmadığım halde dr bana spiral taktı iki ay süreliğine ve bir ton ilaç hormon verdi ama ben biberiye kürü yaptım ilaç kullanmadım mucize gibi adet oldum iki buçuk yıldır ilk kez ilaçsız adet oldum. histereskopi olduktan sonra kontrol için rahim filmi çekildi ve iyi çıktı. bence biberiye kürünü dene hamile kalan arkadaşım var...