Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şubatta histereskopi oldum. Martta aşılama ile gebeşubatta
[/QUO
Selam hsg filmdemi çıktı perde bende olmayı düşünüyorum daKizlar pazartesi günü histereskopi ile perde operasyonu oldum 1 kürtaj 2 kimyasal gebeliğim var inşallah düzelir bundan sonra ne zaman hamile kaldınız yasak ne kadar süreliğine koyuldu
Ol kurtul rabbim gönlüne göre versin cnmSelam hsg filmdemi çıktı perde bende olmayı düşünüyorum da
Evet doğru söylüyorsun cnm rabbim hayırlısını nasip etsin sana insallah sorun çözülürAmin sağolasın canım 2 kez tüp bebek denedik tutmadı artık bir sorunmu var diyorum tüplerin biri açık biri hafif seyirde histereskopi olmak istiyorum doktorum gerek yok diyor alta yatan biseyler var diyorum en azından için rahat eder
Cnm bemimki 12 gün oldu histereskopi olalı hala hafif kanamam var normal korkma ben sordum doktora muayeneden sonra bı sorun yok kesilir zamanla bı sıkıntı yok dediMerhaba ben de histeroskopi oldum ama başka bir sebepten. Kanamalarınız kesildi mi? Ben transmine içiyorum kan durdurucu buna rağmen kanamam oluyor bugün ameliyat olalı 6.gün. Zaten kesilmeyen kanamalar sebebiyle olmuştum histeroskopiyi.
İnşallah cnm kesilir merak etme ara kanaman mi oluyordu miyom falan mı vardiTeşekkür ederim cevap için benim genel problemim kanama olduğu için biraz endişelendim. Umarım kesilir ve adet dışında artık gelmez.
İnşallah cnm hepimizinAmin inşallah canım rabbim seninde kalpine göre versin inşallah
İnşallah cnm kesilir merak etme ara kanaman mi oluyordu miyom falan mı vardi
Canim histereskopi sonrasi iliski esnasinda agrin oldu muKizlar pazartesi günü histereskopi ile perde operasyonu oldum 1 kürtaj 2 kimyasal gebeliğim var inşallah düzelir bundan sonra ne zaman hamile kaldınız yasak ne kadar süreliğine koyuldu
Histeroskopiden sonra 2 hafta ilişki yasamadik biz sonrasında eşimde fazla yüklenmedi biraz oldu tabiCanim histereskopi sonrasi iliski esnasinda agrin oldu mu
Benimde 1.5 ay oldu ancak agrim oldu m.ettim sorayim dedim tesekkur ederimHisteroskopiden sonra 2 hafta ilişki yasamadik biz sonrasında eşimde fazla yüklenmedi biraz oldu tabi
Normal adetini oldun mu yapisiklik olmasın diye ilaç falan verdi mi doktorBenimde 1.5 ay oldu ancak agrim oldu m.ettim sorayim dedim tesekkur ederim