Histereskopi olanlar

Ervem

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
137
24
27
Herkese merhaba aranızda histereskopi olup hamilelik yokunda nasıl bir yol izledi gebelik ne zaman oluşur

Herkese merhaba aranızda histereskopi olup hamilelik yokunda nasıl bir yol izledi gebelik ne zaman oluşur
Merhaba geçen ay histeroskopi ameliyatı oldum rahimde perde vardı, normalde doktorum gebeliğe engel değil düşük olursa gelirsin senin seçimin filan dedi ben bu riski göze alamadım ve oldum. Sabah erkenden 8 gibi gittim kan tahlillerimi verdim odaya aldılar ve iki tane serum takıldı. Kan sonuçlarım çıktığında ameliyata aldılar. 1 saat 40 dakika sürdü. Odada gözlerimi açtım hemen çıkartmadılar yürümemi beklediler. Ameliyattan çıktığımda doktorumun ilk söylediği İyi ki olmuşsun tahminimizden daha büyük bir alan temizledik.. akşam 7 gibi hastaneden ayrıldım benim anesteziye atmam biraz zamanımı aldı bünyeden bünyeye değişir tabii. Ama korkutucu bir şey değil çok hafif ağrım vardı zaten çıkmadan önce iğne vurdular. İlaç olarak bir tane doğum kontrol hapı rahimde yapışıklık olmaması için, antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. Geçen ay kontrolüm vardı gittim çok şükür yapışıklık vesaire olmamış. Doktoruma tekrardan sordum gebelik oluşsaydı diye direk düşerdi dedi. İlk 6 ay çok önemli doğal yolla gebe kalma olasılığı yüksek dedi.

Yani ne zaman gebe kalabilirsiniz hemende olabilir mi dedi mi doktor

Yani ne zaman gebe kalabilirsiniz hemende olabilir mi dedi mi doktor
Aslında işleme göre değişiyormuş bazılarını birkaç ay korunma rahim dinlenmesi veriyormuş, ama benim perde alındığı için korunmana gerek yok ilk 6 ay çok önemli dedi

Aslında işleme göre değişiyormuş bazılarını birkaç ay korunma rahim dinlenmesi veriyormuş, ama benim perde alındığı için korunmana gerek yok ilk 6 ay çok önemli dedi
Bende oldum histereskopi Miyom vardı o alındı 6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu düşük sebebini buna bağladılar doktor ameliyat başarılı geçti bir kerede aldık temizledik dedi bir hafta ilişki olmasın dedi sadece

Bende oldum histereskopi Miyom vardı o alındı 6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu düşük sebebini buna bağladılar doktor ameliyat başarılı geçti bir kerede aldık temizledik dedi bir hafta ilişki olmasın dedi sadece
Bende olmadınız diye uzun uzuunn yazdim neyse, bana kanama bitince ilişki olabilir dedi gerisi takdiri ilahi

X