• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histereskopi olanlar histereskopi sonrası kanama

mavi0

rabbihebliminessalihin
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
1.077
2
158
İstanbul
arkadaşlar 3. tüp denemem boş gebelikle sonlanınca doktorum 4. tedavi öncesi histereskopi önerdi...
10 gün önce histereskopi yapıldı...temiz çıktı,herşey normal dendi....
ancak 10 gündür sürekli siyah kahverengi akıntım var...doktora sordum muayeneye çağırdı..
adetin 21. günü tedaviye başlanacaktı ama muayenede kist gözüktü (akıntı kistten olabilir dedi dr)...tedavi iptal oldu...
ilk adetinin ikinci günü gel kısa protokolle başlıyalım dedi...

akıntının bu kadar sürmesi normal mi?
kistten olabilir mi?
bu durumda tedaviye başlamalımıyım sizce?
başına böyle bişey gelen var mı?

çok üzgünüm....:50:

Son düzenleme:
merhabalar rahim içinde polibim varmış acaba histereskopi yi ne zaman yaptırmam gerekiyo adet bitiminden hemen sonra diye duydum ama bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

histereskopi olanlar kaç gün sürdü lekelenmenizzzz??????????:84::84:
normal mi acabaa:50::50:

merhabalar rahim içinde polibim varmış acaba histereskopi yi ne zaman yaptırmam gerekiyo adet bitiminden hemen sonra diye duydum ama bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

adetin 15. günü oldu benimki....21. gününe kadar vakti var dedi doktor.....

günaydın arkadaşlar ben tam 5 kez histereskopi oldum.. hepsinde farklı farklı kanamalarım oldu bazen hiç kanamam olmadı bazen 15-20 gün kahverengi akıntım oldu, histereskopilerden sonra adet kanamalarımın çook yoğun olduğu zamanlar oldu.. doktorum hepsi için normal dedi sonuçta bir alet yardımıyla rahim ağzını açıyoruz kanama olacaktır dedi..
size içinize umut olacak birşey söyleyeyim doktorumun dediğine göre yeni yapılan çalışmalar tüp bebek tedavisi öncesinde rahim içine yapılan histereskopi gibi küçük müdahalelerin tutunma şansını arttırdığını göstermiş..
Umarım şifanızı bulur muradınıza kavuşursunuz..

histeroskopi adetin 8-9-10-11-12. günleri yapılıyor, daha sonra rahim kalınlaştığı için dokuya zarar vermemek için tercih edilmiyor. ben 8. gün ve 9. gün olmuştum.

histereskopi olanlar kaç gün sürdü lekelenmenizzzz??????????:84::84:
normal mi acabaa:50::50:

ben 3 kez histeroskopi oldum, birinde miyom çıkartıldı, o zaman 1 hafta kanamam oldu.
sonraki histeroskopi kontrol amaçlı yapılanda ise hiç leke falan olmadı, birinde de ufak yapışıklıklar açıldı 1-2 gün, bir iki damla leke olmuştu.

sende kist varsa bunu histeroskopi görmemiş mi?

Son düzenleme:
Ben 2 kere histeroskopi oldum. Birinci operasyonel (yapışıklık vardı açıldı) ikincisi kontrol amaçlı. İkisinde de hiç kanama ve lekelenme olmadı.

teşekkür ederim..

günaydın arkadaşlar ben tam 5 kez histereskopi oldum.. hepsinde farklı farklı kanamalarım oldu bazen hiç kanamam olmadı bazen 15-20 gün kahverengi akıntım oldu, histereskopilerden sonra adet kanamalarımın çook yoğun olduğu zamanlar oldu.. doktorum hepsi için normal dedi sonuçta bir alet yardımıyla rahim ağzını açıyoruz kanama olacaktır dedi..
size içinize umut olacak birşey söyleyeyim doktorumun dediğine göre yeni yapılan çalışmalar tüp bebek tedavisi öncesinde rahim içine yapılan histereskopi gibi küçük müdahalelerin tutunma şansını arttırdığını göstermiş..
Umarım şifanızı bulur muradınıza kavuşursunuz..

teşekkür ederim canım beni rahatlattın...rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah...
hakkımızda hayırlısı olsun...

histeroskopi adetin 8-9-10-11-12. günleri yapılıyor, daha sonra rahim kalınlaştığı için dokuya zarar vermemek için tercih edilmiyor. ben 8. gün ve 9. gün olmuştum.

ben 3 kez histeroskopi oldum, birinde miyom çıkartıldı, o zaman 1 hafta kanamam oldu.
sonraki histeroskopi kontrol amaçlı yapılanda ise hiç leke falan olmadı, birinde de ufak yapışıklıklar açıldı 1-2 gün, bir iki damla leke olmuştu.

sende kist varsa bunu histeroskopi görmemiş mi?

teşekkür ederim....
histereskopiden sonra bana temiz olduğu söylendi...
7 gün sonra muayenede kist görüldü...
gerçekten anlayamıyorum bazı şeyleri kafam karışık :26:
yarın muayeneye gitcem herşey yolundaysa tedaviye başlıycam çünkü galiba adete bağlandı bu lekelenmeler...

25gun oldu ben hidereskobi olalı hala kaynanam var normal mi 18gun kontrol e gitti m pirtilasma ilacı verdi 3gun kullandedi kullandım ama kanamam artık normal mi

Back