• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi ile septum kesimi

reisdevrim37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
930
2
116
45
Kastamonu
kızlar 3 tane düşüğüm var. bunun sonucunda 2 hafta önce histereskopi yapıldı ve rahimde perde tespit edilerek kesildi. operasyondan sonra 3gün kadar kırmızı renkte kanamam ondan sonra bir 4 gün kadarda kahverengi akıntım oldu ve kesildi yani tam 7 gün derken temizlendim akıntımda beyaza döndü. ama geçen günlerde misafirim olduğu için çok yoruldum ve ayakta kaldım. kasıklarımda ve belimde ağrı başladı. operasyondan sonra yani 13. gün tekrar kahverengi akıntım başladı. 2 gündürde devam ediyo. geçen ay 11 ağusta adet olmuştum. acaba bu kasık ve bel ağrıları ile kahverengi akıntı adet olucağım manasınamı geliyo. bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız çok sevineceğim

kızlar 3 tane düşüğüm var. bunun sonucunda 2 hafta önce histereskopi yapıldı ve rahimde perde tespit edilerek kesildi. operasyondan sonra 3gün kadar kırmızı renkte kanamam ondan sonra bir 4 gün kadarda kahverengi akıntım oldu ve kesildi yani tam 7 gün derken temizlendim akıntımda beyaza döndü. ama geçen günlerde misafirim olduğu için çok yoruldum ve ayakta kaldım. kasıklarımda ve belimde ağrı başladı. operasyondan sonra yani 13. gün tekrar kahverengi akıntım başladı. 2 gündürde devam ediyo. geçen ay 11 ağusta adet olmuştum. acaba bu kasık ve bel ağrıları ile kahverengi akıntı adet olucağım manasınamı geliyo. bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız çok sevineceğim

merhaba arkadaşım..bende de 1 düşükten sonra perde tespit edildi ve histeroskopi ile laparoskopi operasyonları oldum iki kez..bu operasyonlardan sonra benimde senin gibi fazla kanamam olmadan normale döndüm..kahverengi akıntı ameliyat sonrası olan bişeyde olabilir adet haberciside olabilir..operasyon sonrası adet biraz erkene gelebilir..bu arada ameliyatın sonrasında sana ilaç verildimi? bana cyclo progynova ile antibiyotik verilmişti.cyclo yu iki ay kullandım..antibiyotikte 1 haftalıktı zaten..cyclo adet için ve hormonlar için, rahimin kendisini toparlaması için veriyolar..antibiyotikte herhangi bir enfeksiyon oluşmasın diye..

Yok canım herhangi bir şey vermediler bana. Sanırım senin laparoskopi de oluncamı verdiler acaba bunları. Benim hoca hiç birşey vermedi sadece ağrı kesici verdi. O dediğin adet düzenleyiciyi banada burda dr. Vermişti. Ankarada prof lütfü hocaya sordum hiç gerekyok kullanman için dedi. Burdaki doktor düşükten sonra rahim toplansın diye vermişti bana o hapı. Ama lütfü hocada kullanma deyince kullanmadım hiç.

Anladım canım..benim perde derin bi perdeydi o yüzden laparoskopi ile rahimin üst kısmınada bakarak yapmak durumundaydılar..hatta iki opere ile alınması uygun görüldü rahime herhangibir zarar verilmesin,delinme vs. olmasın gibilerinden..belki canım senin hafif bi perdedir o yüzden uygun görmemiş olabilirler..buarada benim ikinci operasyondan sonra kontrol için dr um ofis histeroskopisi yapmak istedi ve öncesindeki vvajinal usg de rahimde yapışıklık tespit etti biraz..bunun geçirmiş olduğum ameliyatlar sonrasında veya kürtajdan sonra olabileceğini söyledi..ve zaten dediğim gibi ofis histeroskopisi yapacaktı zaten birde yapışıklık açmak için kullandı..yani yapışıklıklarıda açtı aynı zamanda..perde ile bi sıkıntı olmadığını artık rahim boşluğunun normal olduğunu söledi..canım senin geçirdiğin ameliyattan sonra kontrol amaçlı rahim filmi veya histeroskopi yapıldımı? bunların yapılması gerekiyor çünkü kesinlikle..bir de yapışıklık mevzusu içinde dr una bi sor istersen..vajinal ultrasonlarında ona da dikkat etsin canım..çünkü bu da başlı başına bi sorunmuş..umarım böle sıkıntıların çıkmaz ama sen yinede herşekilde kendini kontrol ettir canım..

canım benim dosyada minimum düzeyde septum tespit edildi diye yazılmış sanırım küçüktü benimki o yüzden ilaca ve ikinci bir operasyona gerek görmediler. ama 6 hafta sonra USG kontrolüne gitmem gerektiğini yazdılar. zaten benim profun muayenesindeki ultrasonlar gayet gelişmiş şeyler ordan bakıcak gerek görmedi diğer işleme sanırım. tamam canım özellikle sorayım bak bu yapışıklık işini bir kere daha aklımda kalmasın haklısın valla. ama yapışıklık olsa histereskopide belli olmazmıydı?

Bu arada dediğin gibi perde derin olunca laparoskopiyle birlikte ve bir kaç seferde yapıyolarmış .sen hiç hamile kalamamışmıydın bu perde olduğu için? o yüzdenmi yaptırdın

canım benim dosyada minimum düzeyde septum tespit edildi diye yazılmış sanırım küçüktü benimki o yüzden ilaca ve ikinci bir operasyona gerek görmediler. ama 6 hafta sonra USG kontrolüne gitmem gerektiğini yazdılar. zaten benim profun muayenesindeki ultrasonlar gayet gelişmiş şeyler ordan bakıcak gerek görmedi diğer işleme sanırım. tamam canım özellikle sorayım bak bu yapışıklık işini bir kere daha aklımda kalmasın haklısın valla. ama yapışıklık olsa histereskopide belli olmazmıydı?

Bu arada dediğin gibi perde derin olunca laparoskopiyle birlikte ve bir kaç seferde yapıyolarmış .sen hiç hamile kalamamışmıydın bu perde olduğu için? o yüzdenmi yaptırdın

canım yapışıklık konusu illa sende olcak diye bişey yok ama bende olmuş..ameliyattan sonraki 2.ayda belli oldu.zaten iki ay sonra kontrole gitmem gerekiyodu..histeroskopi zaten en güvenilir yöntem canım..ama benim demek istediğim ameliyattan sonrada oluşma ihtimali olduğu içindi..o yüzden sordum ameliyat sonrasında rahim filmi,ofis histeroskopisi vb bişeylerle bakıldımı kontrol edildimi diye..

ben hamile kalmıştım hemde ilk denememizde..fakat kalbi durdu bebeğimin 10.haftada..ondan sonra perde tespit edildi canım.zaten septum varlığı hamile kalmana engel değil.riski düşük yapmada veya erken doğumda..tabii bunların hiçbiride olmayabilir özellikle septumun derinliğine göre değişir.ama dediğim gibi bendeki perde biraz derindi..iyikide çabuk farkedildi ve bu opersyonları oldum yoksa benim düşük veya erken doğum riskim biraz fazlaydı normale göre.. canım senin düşüklerinin nedeni septummuymuş yani tespit edildimi nedeni yoksa bişey demedilermi?

canım yapışıklık konusu illa sende olcak diye bişey yok ama bende olmuş..ameliyattan sonraki 2.ayda belli oldu.zaten iki ay sonra kontrole gitmem gerekiyodu..histeroskopi zaten en güvenilir yöntem canım..ama benim demek istediğim ameliyattan sonrada oluşma ihtimali olduğu içindi..o yüzden sordum ameliyat sonrasında rahim filmi,ofis histeroskopisi vb bişeylerle bakıldımı kontrol edildimi diye..

ben hamile kalmıştım hemde ilk denememizde..fakat kalbi durdu bebeğimin 10.haftada..ondan sonra perde tespit edildi canım.zaten septum varlığı hamile kalmana engel değil.riski düşük yapmada veya erken doğumda..tabii bunların hiçbiride olmayabilir özellikle septumun derinliğine göre değişir.ama dediğim gibi bendeki perde biraz derindi..iyikide çabuk farkedildi ve bu opersyonları oldum yoksa benim düşük veya erken doğum riskim biraz fazlaydı normale göre.. canım senin düşüklerinin nedeni septummuymuş yani tespit edildimi nedeni yoksa bişey demedilermi?

canım bende işte operasyondan sonra 1,6 ay sonrasına kontrol verdi hoca. demekki yapışıklık olmuşmu falan diye bakcak. canım kürtajdan sonra ofis histereskopi oldum yapışıklık çıkmamış perde çıkmış ve kesilmiş şimdi kontrolde öğrenir ve sorarim başka bir komplikasyon oluştumu diye. teşekkür ederim hatırlattığın için canım.

canım benim septum derin değilmiş ama bebek yinede düştü bilmiyorum sadece sebebi buda olmayabilir çünkü bende kan pıhtılaşması falanda var. tam kesin sebebini bilmiyorum kontrole gidince öğrenicem canım.

son bir soru sana rahimdeki sorunları öğrenmek için güzelim ya rahim filmimi daha garanti yoksa histereskopimi?

canım bende işte operasyondan sonra 1,6 ay sonrasına kontrol verdi hoca. demekki yapışıklık olmuşmu falan diye bakcak. canım kürtajdan sonra ofis histereskopi oldum yapışıklık çıkmamış perde çıkmış ve kesilmiş şimdi kontrolde öğrenir ve sorarim başka bir komplikasyon oluştumu diye. teşekkür ederim hatırlattığın için canım.

canım benim septum derin değilmiş ama bebek yinede düştü bilmiyorum sadece sebebi buda olmayabilir çünkü bende kan pıhtılaşması falanda var. tam kesin sebebini bilmiyorum kontrole gidince öğrenicem canım.

son bir soru sana rahimdeki sorunları öğrenmek için güzelim ya rahim filmimi daha garanti yoksa histereskopimi?

Canım dediğin gibi belki pıhtılaşmadan kaynaklanmış olabilir düşüklerin..rahim için en iyi yöntem histeroskopi canım.rahim filmi ondan sonra gelen bi yöntem.bende senin gibi bunu merak etmiştim.dr uma sorduğumda histeroskopi demişti ve internettende histeroskopi olduğunu öğrendim.

canım verdiğin bilgiler ve ilgin için çok teşekkür ederim. allah gönlüne göre versin inşallah. bu arada bir kaç gün önce başlayan kahverengi akıntı erken adet olacağımın habercisiymiş:))) normal adet tarihim 11 ağıstostu ama ben 28 günde bir adet olurum normalde yani aslında bugün veya yarın adet olmam gerekiyodu ama dün oldum o kadarcık erken de olsun dimi operasyon sonrası:))) perdedenmidir bilmiyorum ama bayağı yoğun adet oluyorum. eskiden perde kesiyomuşmuş nedir kanamayı çok fazla adet olmazdım bu sefer bayağı yoğun gidiyo:( zaten operasyon sonrası da bayağı bir kanama olmuştu. bir ayda ikinci kez kanama beni yıpratmasa bari diyorum:(( bu arada septum kesildikten sonra senin adetlerin de böyle bir farklılık olmuşmuydu acaba?

canım verdiğin bilgiler ve ilgin için çok teşekkür ederim. allah gönlüne göre versin inşallah. bu arada bir kaç gün önce başlayan kahverengi akıntı erken adet olacağımın habercisiymiş:))) normal adet tarihim 11 ağıstostu ama ben 28 günde bir adet olurum normalde yani aslında bugün veya yarın adet olmam gerekiyodu ama dün oldum o kadarcık erken de olsun dimi operasyon sonrası:))) perdedenmidir bilmiyorum ama bayağı yoğun adet oluyorum. eskiden perde kesiyomuşmuş nedir kanamayı çok fazla adet olmazdım bu sefer bayağı yoğun gidiyo:( zaten operasyon sonrası da bayağı bir kanama olmuştu. bir ayda ikinci kez kanama beni yıpratmasa bari diyorum:(( bu arada septum kesildikten sonra senin adetlerin de böyle bir farklılık olmuşmuydu acaba?

Canım ne demek her zaman bi sorun olursa seve seve bildiğim ve yaşadığım bişeyse tabiikide yardımcı olurum..güzel sözlerin içinde çok teşekkürler yerimseniben
canım çok ta fazla erken adet olmamışsın merak etme bence o konuda bi sıkıntı yok..dediğin gibi sonuçta bi operasyon geçirdin ufak tefek değişiklikler tabiikide olabilir..

ben operasyon sonrası dediğim gibi 2 ay süre ile hormon ilacı,rahimi iyileştirici bi ilaç olan cyclo progynova kullanmıştım.o kullandığım aylardaki adetlerim yani iki adetim eskisi gibi yoğun gelmişti.benim operasyon öncesi adetimde aynen öyleydi yani ilk 2-3 gün yoğun sonra azalırdı.yani aynen öle oldu.fakat ilaç bitince yani bu son iki aydırda adetimde azalma oldu canım..yani en fazla 3 günde bitmişti adetlerim..bu sitede septumdan ameliyat olan bi arkadaşa sordum ondada aynı benim gibi olmuş hatta sanırım o dr una sormuş..septum un çıklarılması adette bi miktar azalma yapabilir diye sölemişti banada..hatta geçen ayki rutin kontrolüme gittiğimde bu durumu dr uma söyledim fakat bi sorun olmadığını söyledi..biliyosun yapışıklık varlığı adet azalmasına veya kesilmesine neden oluyo bende hep bundan korkarak yaşıyorum ister istemez.gerçi geçen ay dr um açtı biliyosun yapışıklığı..vee en önemliside geçen ay ki adet tarihim benimde 11 ağustos.benimde herzaman yaklaşık 1 hafta önce gelir her ay..fakat bugün oldu hala adet olmadım..ayıptır sölemesi ilk defa bu ay eşimle deneme yapmıştık :kedi: acaba hamile olabilirmiyim diyorum ama bunca şeyden sonra hemen bu ay kalmam çok zor bi ihtimal diyede düşünmeden geçemiyorum canım..o yüzden şu günler acayip endişeliyim..acaba adetmi olamıyorum yoksa hamilemiyim diye kendimi yiyorum..ayın 11 i geçince test yapayım diyorum pek umutlu olmasamda..

canım biraz uzun oldu ama kusura bakma artık :)) a.s.

Canım ne demek her zaman bi sorun olursa seve seve bildiğim ve yaşadığım bişeyse tabiikide yardımcı olurum..güzel sözlerin içinde çok teşekkürler yerimseniben
canım çok ta fazla erken adet olmamışsın merak etme bence o konuda bi sıkıntı yok..dediğin gibi sonuçta bi operasyon geçirdin ufak tefek değişiklikler tabiikide olabilir..

ben operasyon sonrası dediğim gibi 2 ay süre ile hormon ilacı,rahimi iyileştirici bi ilaç olan cyclo progynova kullanmıştım.o kullandığım aylardaki adetlerim yani iki adetim eskisi gibi yoğun gelmişti.benim operasyon öncesi adetimde aynen öyleydi yani ilk 2-3 gün yoğun sonra azalırdı.yani aynen öle oldu.fakat ilaç bitince yani bu son iki aydırda adetimde azalma oldu canım..yani en fazla 3 günde bitmişti adetlerim..bu sitede septumdan ameliyat olan bi arkadaşa sordum ondada aynı benim gibi olmuş hatta sanırım o dr una sormuş..septum un çıklarılması adette bi miktar azalma yapabilir diye sölemişti banada..hatta geçen ayki rutin kontrolüme gittiğimde bu durumu dr uma söyledim fakat bi sorun olmadığını söyledi..biliyosun yapışıklık varlığı adet azalmasına veya kesilmesine neden oluyo bende hep bundan korkarak yaşıyorum ister istemez.gerçi geçen ay dr um açtı biliyosun yapışıklığı..vee en önemliside geçen ay ki adet tarihim benimde 11 ağustos.benimde herzaman yaklaşık 1 hafta önce gelir her ay..fakat bugün oldu hala adet olmadım..ayıptır sölemesi ilk defa bu ay eşimle deneme yapmıştık :kedi: acaba hamile olabilirmiyim diyorum ama bunca şeyden sonra hemen bu ay kalmam çok zor bi ihtimal diyede düşünmeden geçemiyorum canım..o yüzden şu günler acayip endişeliyim..acaba adetmi olamıyorum yoksa hamilemiyim diye kendimi yiyorum..ayın 11 i geçince test yapayım diyorum pek umutlu olmasamda..

canım biraz uzun oldu ama kusura bakma artık :)) a.s.
selam sier inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım :) bende bugün hsg çektirdim dr sonuç ne olursa olsun sen tekrar bebek yapmayı dene dedi ( 8 haftalıkken düşük yapmıştım) sonuçlarımı almadım daha ama inşallah bi operasyona gerek kalmaz. inşallah testte o muhteşem çift çizgiyi görürsün canım mutlu haberlerini bekliyoruz .....sevgiler...

selam sier inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım :) bende bugün hsg çektirdim dr sonuç ne olursa olsun sen tekrar bebek yapmayı dene dedi ( 8 haftalıkken düşük yapmıştım) sonuçlarımı almadım daha ama inşallah bi operasyona gerek kalmaz. inşallah testte o muhteşem çift çizgiyi görürsün canım mutlu haberlerini bekliyoruz .....sevgiler...

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..allah hepimize o mutlu anı yaşatsın inşallah..

Canım anladığım kadarıyla bir kez düşük yaşadın ve sonrasında hsg yani rahim filmi çekildin..öncelikle dr un sonuç ne olursa olsun dene diye neden dedi onu anlamadım..yani diyelim gebeliğini devam ettirebilecek konumda değilsin (allah korusun tabiiki) yada riskin çok fazla benim gibi mesela, o zaman gerekli müdaheleler neyse onu yapıp ortadaki problemin giderilip o şekilde gebelik düşünülmesi gerekiyor..gerçi tam olarak hikayeni bilemiyorum yani öncesini bilemiyorum ama daha sonuç çıkmadan böle bişey demesini garip buldum açıkcası..ki inşallah bi şey çıkmazda o zaman tabiiki deneme yaparsınız..

Canım film sonuçlarını banada bildir olurmu..umarım herhangi bir problem olmaz ve istediğin zamanda da bebek sahibi olursun..sevgiler..kaydirigubbakcemile5

SıERRR canım inşallah hamilesindir ve inşallah burdan bize güzel haberleri bir an önce verirsin. ya bir test alıp yapsana teste silikte olsa çıkar biliyosun. hayırlısı bakalım bir yerde okumuştum histereskopiden sonra hemen hamile kalınabiliyomuş diye yoksa rahim filmimiydi:)))) ay ne biliyim belki süpriz bir bebek olur belli olmaz haber vermeyi unutma olurmu

SERENıTY7 canım hoş geldin aramıza öncelikle. ve geçmiş olsun diyorum. benimde 3 düşüğüm var allah bir daha yaşatmasın inşallah hiç birimize bu tarz kötü olayları. bence detaylı bir araştırmasını yap ve ikinciye öyle hamile kal. ben hep bu vurdumduymaz doktorların yüzünden zaman kaybettim ve 3 kayıp yaşadım. iyi bir doktor bul kendine ve tüm tahlilleri iste. bunlar kan pıhtılaşması, triot hormonları, ne biliyim kromozomlar yani tekrarlayan düşüklerde olabilecek hepsini iste. normalde 3 düşükten önce yapılmıyo bunlar ama napıcan yalan söyliyiver veya çok rica et. birşey kaybetmezsin en azından içinde kalmaz. ve için rahat eder. tavsiyem sana tümtahlillerini yaptırmandan yana canım. körü körüne başlama 2. için. bizim canımız yanıyo sonuçta doktorların umurundamıki. sierinde söylediği gibi anlam veremedim o doktora ben.

SİERRR canım inşallah hamilesindir ve inşallah burdan bize güzel haberleri bir an önce verirsin. ya bir test alıp yapsana teste silikte olsa çıkar biliyosun. hayırlısı bakalım bir yerde okumuştum histereskopiden sonra hemen hamile kalınabiliyomuş diye yoksa rahim filmimiydi:)))) ay ne biliyim belki süpriz bir bebek olur belli olmaz haber vermeyi unutma olurmu

Ayy canım haber vermezmiyim hiçç..keşke o güzel haberi alsamda buraya yazsam..canım biraz daha sabredip en azından adet tarihim olan ayın 11 ini bekleyeyim diyorum.tabi nasıl bekliceksem..hele eşim o kadar çok merak ediyorki ona kalsa hergün test yapalım istiyor..canım inan çok korkuyorum çok belirsiz herşey şu an için..ya test negatif çıkarsa yani bu sefer niye adet olamadım diye endişelenmeye başlarım allah korusun yaa..:Saruboceq:

Ayy canım haber vermezmiyim hiçç..keşke o güzel haberi alsamda buraya yazsam..canım biraz daha sabredip en azından adet tarihim olan ayın 11 ini bekleyeyim diyorum.tabi nasıl bekliceksem..hele eşim o kadar çok merak ediyorki ona kalsa hergün test yapalım istiyor..canım inan çok korkuyorum çok belirsiz herşey şu an için..ya test negatif çıkarsa yani bu sefer niye adet olamadım diye endişelenmeye başlarım allah korusun yaa..:Saruboceq:

aslında sabretmek ve beklemek en güzeli. çünkü ne kadar erken öğrenirsek o kadar çok geriliyoruz biliyomusun ben bazen şöyle diyorum adet olsam olsam 3. ayda hamileliğimi öğrensem. benim annem öyle oldu kadın şakır şakır adet oluyodu ve haliyle hamilelikten hiç şüphelenmedi ve bir gün kendisinden kocaman bir kan pıhtısı düştü biz çok korktuk ve hemen doktora gittik ve anneme 3,5 aylık hamilesin demezlermi:))) kadın şaşırdı morardı ne hallere girdi anlatamam sana inanmadı doktora başka bir doktora daha gittik aynı şeyleri söylediler ve düşük tehdidi olduğun söylediler annem zaten istemiyodu ama hiçte birşey olmadı ve düşürmek içinde uğraştı. aslnda yiyecek ekmeği varba birşekilde dünyaya geliyo çokta kasmamak lazım diye düşünüyorum artık. sonuçta diğer düşüklerimde hep bir korku hep bir panik vardı ama sonuç yine olacağına vardı 4.de stres yapmayaya çalışıcam elimden geldiği kadarıyla. tabi ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum.

bence çok korkup germe kendini. adet olucaksan bile bu stresle olmazsın. herşeyi olacağına bırak doğal akışına yani. adet olursan hayırlısı ve vakti bu zaman değilmiş der çalışmalara devam edersin:)))) olmazsanda hayırlı uğurlu olsun deriz:))) eee geç kalırsa adetin bundada bir hayır vardır çünkü adetler düzensizleştiğinde hamile kalınıyo bunu ben bizzat kendim yaşadım:)))) adetlerim kısalınca yada acayip uzayınca bir sonraki ay hep hamile kaldım üçündede böyle oldu. o yüzden herşeyi olumlu düşün canım olumlu yanından bak olurmu. kötümser olma çünkü sen iyi düşünsende kötü düşünsende herşey olacağına varıyo ve kaderimizi yaşıyoruz. bu yüzden iyi düşünmek varken neden karamsar olasın ki dimi canım. öptüm seni

Çok çok doğru söylüyosun canımm..ama dün akşam eşimin yoğun ısrarlarıyla eczaneden test almış yaptık negatif çıktı :( tabii halen adet te olmadım.ama uzun zamandır inan karnımda bi sıkıntı gaz sancısı gibi,özellikle sol kasığımda batma var..ve bu da beni çok rahatsız ediyo..akıntım filanda yok göğüslerdede çok değişiklik yok..bende adet tarihim olan 11 ini bi 5 gün geçsin bi daha test yapalım eğer negatif olursa 2-3 gün sonrasında da kan testi yaptırayım ondada çıkmazsa dr uma gideyim diyorum canım..şimdilik planım böle ama umarım en kısa zamanda netleşir çünkü canım inan şu an bile karnımdaki sıkıntı sancılar beni çok rahatsız ediyor..kendimi bu yönden hiç iyi hissetmiyorumm :a015: desteğin için çok sağol arkadaşım..:1hug:

kasıkta batma falan hamilelik belirtilerindendir ama bilmiyorum gögüslerimde ağrı yok diyosun. ben hamile kaldığımı gögüslerimden anlıyorum direk uçları siyahlaşıyo ve çok acıyo. dur bakalım herşeyde bir hayır vardır bir kaç gün daha bekle. ve dediğim gibi stres yapma

Evet canım bende özellikle batma dan dolayı hamile miyim acaba diye seviniyordum içten içe ama..göğüslerimde sadece biraz dolgunluk var o kadar şimdilik..ama dediğin gibi biraz daha beklemem gerek bakalım hayırlısı canımm..

Back