• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Histereskopi ameliyatı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Herkese merhaba histereskopi ameliyatı olan arkadaşlar varsa burada toplanabilirmiyiz neler yaşadınız anlatabilirmisiniz 🌸

adetim 4 gun surmustu 5. Gun ameliyata girdim yani 2 eylulde. 1 gun hastanede durdum taburcu oldum baska sehirde oldugumdan ve yol gitmemem icin kalalim dedik. ilk gun az biraz adet gibi sonrasinda 3 4 gun minicik lekelenme seklinde kanaman oldu agrim da adet agrisindan azdi ve sadece 1 gun surdu o da ilk gun. Rahim ici engebeli yapilar ve cok fazla olmayan sekil bozuklugu duzeltildi. Konya medovada oldum ama doktorum ameliyati orda yapiyor kendi muayenehanesi baska yerde. Bi sorun cikmadi enfeksiyon olmamasi icin antibiyotik vermisti ameliyat sonrasi bi de kan icin destek demir hapi.. Ameliyattan sonra eve geldim yemek yaptim sonraki gun temizlik camasir. Yani hayata kaldigin yerden devam ediyorsun. Agir isler olmasa da:)Oncesi sonrasi 3 boyutlu usg de foto paylasiyorum Korkmayin kizlar. Ameliyat bu illa risk olur olmasina da dusuk riskini azicik da olsa azaltiyorsa dedim neden olmasin...🤗

Eklentiler

• Screenshot_20201019-201224_1.webp
    Screenshot_20201019-201224_1.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:

canımm maşallah rahmin ne kadar düzenli güzel olmuş ben şu anda klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum yarın iğnemi vurunacağım bu 2 .sefer olacak bende biliyorumki bu iğnede fayda etmeyecek içimden öyle geçiyor inşallah öyle olmazda bu ay hamile kalırım ama eğerki bu ayda adet olursam kayseride özel hüma hastanesi var oraya gideceğim rahim filmi çekinecem inşallah bi sıkıntı çıkmaz yada çıkarsa bile çözümü seninki kadar kolay olur🤲🏻❤️ Hamilelik için çalışmalarda bi sakınca varmı kuzum ameliyat olduğun için

canımm maşallah rahmin ne kadar düzenli güzel olmuş ben şu anda klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum yarın iğnemi vurunacağım bu 2 .sefer olacak bende biliyorumki bu iğnede fayda etmeyecek içimden öyle geçiyor inşallah öyle olmazda bu ay hamile kalırım ama eğerki bu ayda adet olursam kayseride özel hüma hastanesi var oraya gideceğim rahim filmi çekinecem inşallah bi sıkıntı çıkmaz yada çıkarsa bile çözümü seninki kadar kolay olur🤲🏻❤️ Hamilelik için çalışmalarda bi sakınca varmı kuzum ameliyat olduğun için

insallah canım benım. bende memnunum sonuctan sanırm klomene baslııycam baska cınsı yoksa. adet oldugumda kan tahlılıne gore tedavı belırlenecek. bı kac ay ust uste yumurtlama olmadı dapko var bende . artık ılacla catlatıcaz dedı yas 31 olunca malum.. . ana hatları bu boyle 3 boyutla gorunebılıyor. ıstersen bı boyle baktırsaydın :) hsg de bellı olmadı baska yrde cektırmıstım begenmedı doktorum cunku abuk subuk sonuc cıktı hıc anlasılmadı . duzgun cekmemısler. atıyım hsgyı de gorunum bıkornıs dendı degılmısım . . cok ugrastırmasın rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın :)

Eklentiler

• IMG-20200626-WA0014.webp
    IMG-20200626-WA0014.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 27
Back
X