Gebeliğe Hazırlık Histereskopi ameliyatı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Herkese merhaba histereskopi ameliyatı olan arkadaşlar varsa burada toplanabilirmiyiz neler yaşadınız anlatabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20201019-201224_1.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:

canımm maşallah rahmin ne kadar düzenli güzel olmuş ben şu anda klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum yarın iğnemi vurunacağım bu 2 .sefer olacak bende biliyorumki bu iğnede fayda etmeyecek içimden öyle geçiyor inşallah öyle olmazda bu ay hamile kalırım ama eğerki bu ayda adet olursam kayseride özel hüma hastanesi var oraya gideceğim rahim filmi çekinecem inşallah bi sıkıntı çıkmaz yada çıkarsa bile çözümü seninki kadar kolay olur Hamilelik için çalışmalarda bi sakınca varmı kuzum ameliyat olduğun için

insallah canım benım. bende memnunum sonuctan sanırm klomene baslııycam baska cınsı yoksa. adet oldugumda kan tahlılıne gore tedavı belırlenecek. bı kac ay ust uste yumurtlama olmadı dapko var bende . artık ılacla catlatıcaz dedı yas 31 olunca malum.. . ana hatları bu boyle 3 boyutla gorunebılıyor. ıstersen bı boyle baktırsaydın :) hsg de bellı olmadı baska yrde cektırmıstım begenmedı doktorum cunku abuk subuk sonuc cıktı hıc anlasılmadı . duzgun cekmemısler. atıyım hsgyı de gorunum bıkornıs dendı degılmısım . . cok ugrastırmasın rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın :)

Eklentiler

• IMG-20200626-WA0014.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…