• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissettiğim bu duygular normal mi psikolojim mi bozuluyor yoksa :/

hamilelik riskli mi, değilse kontroller zaten 32.haftaya kadar falan ayda bir abartı bence annende o kadar kalman

not: cevabı okudum yukarda

Yok şükür riskli bir hamileligim yok ama anne tarafım hepsi erken doğum yaptığı için ailem ve eşim bu konuda endişeli.
2 haftada bir kontrol etmek istediğini doktorum söyledi..
Teşekkür ederimm

Doğru söylüyorsunuz biraz olsun rahatladım.. Cok tesekkur ederim.

Rica ederim arkadaşım ne demek.:KK60: gerçekler bunlar. Ben bekarım adetliyken bile evde,işte terör estiriyorum.Kaldı ki siz hamilesiniz durumunuz çok farklı. Kusura bakmayın ama eşiniz de 9 ay katlanıversin bir zahmet.

Gerçek aşkta hile olmaz cnm eşinin seni sewdqine ask olduquna qerckten inaniyorsan skinti yok bnce. Hamilesin hormonların anormal çalışıyor tabi haklisin bebeqim ama çok sikmamalisin bnce annene qtmen orda 3 4 qun olma bnce aramıza soqukluk qre bilr

Bu konuyu okumak bana iyi geldi desem? Yalnız olmadığımi anladım. Ben de hamileyim ve aynen ben de o ruh halindeyim canım. Cok yipratiyorum kendimi sebepsiz yere. Ama bence de o kadar ayrı durma esinden ayrıyken daha cok kurarsin.

Bu konuyu okumak bana iyi geldi desem? Yalnız olmadığımi anladım. Ben de hamileyim ve aynen ben de o ruh halindeyim canım. Cok yipratiyorum kendimi sebepsiz yere. Ama bence de o kadar ayrı durma esinden ayrıyken daha cok kurarsin.

Evet ayriyken kuruyorum kesinlikle.. Aldatacak bir yapida olmadığına inaniyorum. Ama insanin aklina işte o ruh haliyle hersey geliyor..:KK34:

Gerçek aşkta hile olmaz cnm eşinin seni sewdqine ask olduquna qerckten inaniyorsan skinti yok bnce. Hamilesin hormonların anormal çalışıyor tabi haklisin bebeqim ama çok sikmamalisin bnce annene qtmen orda 3 4 qun olma bnce aramıza soqukluk qre bilr

Eşimin sevgisine güvenim sonsuz. Evlenebilmek için çok uğraştık cunku, cok fazla engeli aştık yaş farkından dolayı.. Ama birbirimizden asla vazgecmedik.. Sevgisinden şüphem yok ama ben biraz fazla pimpirikli oluyorum ondan uzakta olduğum zaman.. Guvenimi sarsacak birsey de yapmadi. Sanirim fiziksel değişimim yüzünden kendime olan guvenim azaldi yaa :KK34::KK34:

Eşimin sevgisine güvenim sonsuz. Evlenebilmek için çok uğraştık cunku, cok fazla engeli aştık yaş farkından dolayı.. Ama birbirimizden asla vazgecmedik.. Sevgisinden şüphem yok ama ben biraz fazla pimpirikli oluyorum ondan uzakta olduğum zaman.. Guvenimi sarsacak birsey de yapmadi. Sanirim fiziksel değişimim yüzünden kendime olan guvenim azaldi yaa :KK34::KK34:
Cnm bnm ya önemli olan senin ona quwenin hytim brbrinize swqiniz sayqiniz sonsuzda akıntı ypma sen bak bebqinzde oluck

Fiziksel değişim konusunda endişeye düşmeyin. Bir can yaşıyorsunuz ve elbette şişeceksiniz :)
Eşinizi ve haliyle kendinizi yıpratmayın. Ne kadar çok sarılırsanız birbirinize o kadar mutlu olursunuz , ne kadar bunaltırsanız o kadar şüphelerinize yakın olursunuz , zemin hazırlarsınız.
Hamilelik tabiki ruhsal değişimler yapıyor. Kişilikte varsa huysuzluk , kıskançlık dozaj artabiliyor :)
Annenizde kalın tabiki fakat 4 5 gün çok fazla. Kontrole gittiğinizin ertesi akşamı evinize dönebilirsiniz.

Fiziksel değişim konusunda endişeye düşmeyin. Bir can yaşıyorsunuz ve elbette şişeceksiniz :)
Eşinizi ve haliyle kendinizi yıpratmayın. Ne kadar çok sarılırsanız birbirinize o kadar mutlu olursunuz , ne kadar bunaltırsanız o kadar şüphelerinize yakın olursunuz , zemin hazırlarsınız.
Hamilelik tabiki ruhsal değişimler yapıyor. Kişilikte varsa huysuzluk , kıskançlık dozaj artabiliyor :)
Annenizde kalın tabiki fakat 4 5 gün çok fazla. Kontrole gittiğinizin ertesi akşamı evinize dönebilirsiniz.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Cpk haklısınız..
Hepiniz iyi ki varsınız kizlar :KK19::KK60:

Hamilelikten kaynakli oluyor bu duygu degisimleri fakat elinizden geldigince dikkat edin sizde. Aldatacak diye de dusunmeyin bu kisiye gore degisir. İnternette aldatan esleri okumaniz normal, hamile esini aldatmadi diye haber olmaz sonucta :) icinde bulundugunuz bu zamanin tadini cikarin. Elinizden geldigince de esinizle kalin derim ben. Yanyana olmak.ikiniz icinde daha iyi olur. Selma ergec in senin hikayen adli filmi geldi aklima :)) izlemediyseniz izleyin guzel bir film :)

Hamilelikten kaynakli oluyor bu duygu degisimleri fakat elinizden geldigince dikkat edin sizde. Aldatacak diye de dusunmeyin bu kisiye gore degisir. İnternette aldatan esleri okumaniz normal, hamile esini aldatmadi diye haber olmaz sonucta :) icinde bulundugunuz bu zamanin tadini cikarin. Elinizden geldigince de esinizle kalin derim ben. Yanyana olmak.ikiniz icinde daha iyi olur. Selma ergec in senin hikayen adli filmi geldi aklima :)) izlemediyseniz izleyin guzel bir film :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz..

Ilk firsatta izleyeceğim, cok severim film izlemeyi zaten :)

Nicin annenizde 3 4 gun kaliyorsunuz ki eve thormonlarimiz cok degiisik su anda bend eoyleyim sacma sapan dusunceler aklimiza geliyor tabiki ama aksam esime sarulinca cok sukur herseyi unutyorum ve surekli kendimi mesgul ediyorum. Ben gerilince bebis geriliyor ve inanin karnimin acidigini hissediyorum yazik degilmi bebislerimize boyle kotu enerjileri cagirmayin ve esinizden de ayri kalmayin. Ne olursa olsun ayni yatagi paylasin simdiden gece uykularim kaciyor ama asla esimden ayri uyumuyorum ins uyumayacagimda size de onerim budur arkadaşı m;))

Evime geldim bayanlar :) Uzun bir süre de gitmicem.. Hepinize çok teşekkür ederim zamanınızı ayırarak görüşlerinizi belirttiğiniz için :KK52::KK19::KK68:

Back
X