- 27 Şubat 2015
- 308
- 137
- 103
- Konu Sahibi Tacsiz Prenses
-
Doğru söylüyorsunuz sanırim...bir yerde okumuştum eşlerin de hamilelikte hormonları değişirmiş
idare edin bir süre birbirinizi biraz..
herkes aldatılacak diye bir şey yok ki..
ona bakarsanız internette ne haberler var yok yangında ölüm yok tecavüzden ölüm..insanız hepimizin başına her an her şey gelebilir
dua edin bolca yeter..
birbirinizi yıpratmayın durduk yere
Çok teşekkür ederim. Ama bazen elde olmuyor iste.. Bunaltiyorum eşimi, yani ben öyle hissediyorum sabah pişman oluyorum.. Bir an önce duzelir hersey inşallahKötü düşünceleri çağırmayın kendinize lütfen. daha olumlu düşünün. eşinizi bunaltmayın . bu güzel günlerin tadını çıkarın.
pişman olduğunuz anda eşinize sarılın . geçer inaşşllah . mutlu günler dilerimmmÇok teşekkür ederim. Ama bazen elde olmuyor iste.. Bunaltiyorum eşimi, yani ben öyle hissediyorum sabah pişman oluyorum.. Bir an önce duzelir hersey inşallah
Cok tesekkur ederim sağolunpişman olduğunuz anda eşinize sarılın . geçer inaşşllah . mutlu günler dilerimmm
Kafanızda bu kadar kurgu varsa eşinizi boşlamayın.
4,5 gün ayrı kalmak mesafenizi açar bence hamile olun ya da olmayın.
Yürümek için başka çözümler bulmalısınız.
2 haftada bir kontrol için geldiğim zaman kalıyorum. Anne tarafmda erken doğum çok trend bir olay. Bende prematüreyim biraz da ondan korkulari var. Eşim hamile olmasan asla birakmam diyor. O da çok hoşnut degil ama bisi olur diye korkuyoruz biraz..Neden annenizde 3 4 gun kaliyorsunuz??araniza sogukluk girebilir. Bu çok fazla degil mi??
2 haftada bir kontrol için geldiğim zaman kalıyorum. Anne tarafmda erken doğum çok trend bir olay. Bende prematüreyim biraz da ondan korkulari var. Eşim hamile olmasan asla birakmam diyor. O da çok hoşnut degil ama bisi olur diye korkuyoruz biraz..
Eşim de aynısını diyor. Alicam seni yarin annenlerden, böyle düşünüp boşuna strese girme dedi. Bir de kontrollerimin olduğu hastaneye annemler cok yakin, kendi evimizde olsam hastanaye gelmem 45 dakika sürüyor. Kontrollere geldiğim zaman da annemlerde kalıyorum biraz yürüyüş yapiyorum günlük..
Belki baska bir yol lazim haklisiniz..
Ev tasima sansiniz yok mu? Yarin bir gun cocugunuz oldugunda cocuk hasta hastane annemlere yakin annemde kaldim. Cocuga tek basima yetemiyorum annemdeyim annem yardim ediyor vs. Yani dogumdan sonrada bu surec degismez bence
İnsan adet döneminde bile çok farklı bir kişilik oluyor ki siz içinizde bir can taşıyorsunuz ve hormonlarınız çok farklı çalışıyor. Bunların olması normal. Ayrıca her okuduğunuz şeye de inanmayın. Sonuç olarak burası sanal bir ortam kimin ne kadar doğru söylediğini bilemeyiz.
Himm anladim.insallah hayirlisiyla dogurursunuz vaktinde..
Yok psikoloiniz bozulmadi.. Hormonlariniz cok farkli calistigi icin hep bunlar.. Ama kendinizi frenlemeye calisin... Esiniz her ne kadar hamile oldugunuz icin alttan almaya calissa da bir susar iki susar ucuncuye isyan bayragini ceker haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?