• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissetmiyorum

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Eskiden olayları insanları başıma gelenleri çok kafama takar yeri gelir içime atar ve deli gibi üzülürdüm.
Artık hiçbir şey hissetmiyorum.
Artık her şey "olabilir" geliyor bana.
Birkaç kişi var önemsediğim. Onlar dışında ölümlere karşı bile bir şey hissedemiyorum.
Kayıplarım oldu.
Cenazelerinde tek damla göz yaşı dökmedim.
İçime atıp dert etmedim.
En son babamdan kazık yedim.
İnanın ölse yine bir şey hissetmeyeceğim biliyorum.
Hayatta her şey olabilir artık diyorum üzülmüyorum, korkmuyorum, öfkelenmiyorum.
Eskiden acaba kalpsiz filan mıyım diye sorgulardım kendimi.
Ama artık neyim varsa öylece kabul ettim.
Kendimle barıştım.
Kendimle barıştım barışalı hiçbir şey hissetmiyorum
Eşim ve annem hariç

Bu uzulememe durumu ben de var.Kalbim katilasmis gibi.Ama isin ilginci sevinemiyorum da...Bence bu kendinle barisiklik degil.Yani ben oyle dusunuyorum.Kendimde bir sorun oldugunu dusunmeye basladim..

Bu uzulememe durumu ben de var.Kalbim katilasmis gibi.Ama isin ilginci sevinemiyorum da...Bence bu kendinle barisiklik degil.Yani ben oyle dusunuyorum.Kendimde bir sorun oldugunu dusunmeye basladim..
Kendimle barışık olduğumu şunun için söyledim. Bu şekilde olduğu için kendimi suçlamıyorum. Ben böyleyim. Kendimi bu şekilde kabul ettim. Ben kendimde sorun olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü bu hale tek başına gelmedim. Yaşadıklarım beni bu hale getirdi. İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim

Kendimle barışık olduğumu şunun için söyledim. Bu şekilde olduğu için kendimi suçlamıyorum. Ben böyleyim. Kendimi bu şekilde kabul ettim. Ben kendimde sorun olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü bu hale tek başına gelmedim. Yaşadıklarım beni bu hale getirdi. İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim

Yani agladigim zamanlar cok rahatliyorum.Aglayamamak,sevinilecek seylere sevinememektenuzucu.Ama dusunsenize buna bile uzulemiyorum.Cocukken bir coraba bile sevinirdim...Arkadasima cok ilginc gelmisti bir keresinde..
Ben sizin gibide dusunemiyorum yani bu hale tek basina gelmedi. Diye.Cunku kimseyi de suclayamiyorum yanlis anlamayin lutfen..

Yani agladigim zamanlar cok rahatliyorum.Aglayamamak,sevinilecek seylere sevinememektenuzucu.Ama dusunsenize buna bile uzulemiyorum.Cocukken bir coraba bile sevinirdim...Arkadasima cok ilginc gelmisti bir keresinde..
Ben sizin gibide dusunemiyorum yani bu hale tek basina gelmedi. Diye.Cunku kimseyi de suclayamiyorum yanlis anlamayin lutfen..
Yok neden yanlış anlayayım ki. Ben sevinilecek şeylere sevinebiliyorum da genellikle çevremde gelişen olaylara karşı çok duyarsızlaştım hissizleştim.
Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Ben çok kötü şeyler yaşadım ve bu hale tek başına gelmedim. Ondan dolayı kafamda suçlayarak öldürdüğüm ve bitirdiğim insan sayısı çok fazla.

Back