• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissediyorum galiba bu ay hamile kaldim.ben gibi olanlar varmi

Son 2 3 gundur kasik bel agrisi cekiyorum birde göguslerim her ay agrirdi hatta gecen ayda agridi yanlardandi ama bu cok farkli kk hanimlarinin dedigi gibi ucu aciyo siziliyo sanki icime öyle doguyor insallah dogrudur 31nde yilbasiyla birlikte kutlariz kirmizilar gelmezse.. senin gununde gecmis canim neden test yapmadin insallah pozitifi görursun

Son 2 3 gundur kasik bel agrisi cekiyorum birde göguslerim her ay agrirdi hatta gecen ayda agridi yanlardandi ama bu cok farkli kk hanimlarinin dedigi gibi ucu aciyo siziliyo sanki icime öyle doguyor insallah dogrudur 31nde yilbasiyla birlikte kutlariz kirmizilar gelmezse.. senin gununde gecmis canim neden test yapmadin insallah pozitifi görursun

benim aynen dediğin gibi oldu bende reglim gecikmeden anlamıştım hamile olduğumu, inşallah sende hamilesindir. Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

benim de reglime 7 gün var iki tane de test yaptım ikisi de negatif çıktı.bende pek belirti de yok sadece iki gün sol kasığımda sızı oldu ama nedense ben de hamile olduğumu hissediyorum hayırlısı bakalım.

Sanırım bende hamileyim yeniden, adetim hiç gecimezken bu ay gecikti. Hatta 23-24 gün adet döngüm bugün 29.gün bitti :) eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim benimde 2 eylül..

Bu ay bende hıssettım ve bugun kan testi yaptrdım hıslerm dogru cıktııı☺️☺️

Insallah bende senin gibi olurum canim. Benim belirtilerim asiri derecede gögus agrisi resmen gögsume elimi vurunca butun vucudum aciyor siziliyor gibi ayyy degisik bisi akinti her ay var o pek belirti sayilmaz bide bel agrisi kasik agrisi cok kendimide cok yorgun hissediyorum her an uyusam uyurum yani o derece senin belirtilerin nelerdi yazarmisin sen nasil anladin

Sanırım bende hamileyim yeniden, adetim hiç gecimezken bu ay gecikti. Hatta 23-24 gün adet döngüm bugün 29.gün bitti :) eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim benimde 2 eylül..
Insallah hamilesindir canim belirtin varmi test yapsana biz gunumuz gelmeden yapiyoruz sen gecmis hala duruyosun

inşallah isteğiniz gerçekleşir bende son bir haftadır geceleri kalkınca midem bulanıyordu günümün sabahında yaptm hemen çıktı testinizi aç karnına yapın bide sabırlı olup bekleyin ve gününüzde yapın ki bazılarn o gün bile çıkmayabiliyor

arkadaşlar ben gebelik öncesi için muayene olmuştum doktor 10 gün sonraya progesteron hormonu testi vermişti.Dün onun sonucunu aldım. progesteron 32 çıktı.normalden çok yüksek bir değer olduğunu söyledi ve hamile olma ihtimalin var dedi.adetin gecikirse ancak o zaman kanda ya da idrarda belli olur dedi.şimdi heyecanla bekliyorum.umarım isteyen herkes bu güzel haberi alır.

arkadaşlar ben gebelik öncesi için muayene olmuştum doktor 10 gün sonraya progesteron hormonu testi vermişti.Dün onun sonucunu aldım. progesteron 32 çıktı.normalden çok yüksek bir değer olduğunu söyledi ve hamile olma ihtimalin var dedi.adetin gecikirse ancak o zaman kanda ya da idrarda belli olur dedi.şimdi heyecanla bekliyorum.umarım isteyen herkes bu güzel haberi alır.
inş canım. rabbim kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Back