Hislerinize güvenin !

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
anneler bazı şeyleri hisseder derlerdide inanmazdım malesef kötü bi tecrübeyle öğrendim doğru olduğunu.doğum yaptığım hastahanenin çocuk doktoruna götürüyordum kuzumu ama nedense bir türlü ısınamamıştım doktora hareketlerinde uygulamalarında bir sorun görmemiştim ama nedense içimden bir his başka bir doktor bulmam erektiğini söyleyip duruyordu ancak somut bir şey olmadığı içinde devam ediyordum.ancak dün gece öle bişey olduki kendi kendime kızıp durdum.akşam saatlerinde kusma başladı küçük herifimde çok çıkarıyordu ama yine yemek istiyordu.başka bir sorunuda yoktu.fakat gece 3 sıraları kusmaları fışkırır bir boyut aldı sürekli yemek istiyor ancak daha doymadan kusmaya başlıyordu.3. sünden sonra telaşlanmaya başladım geçtim pc nin başına araştırmaya koyuldum.2 öğünden fazla kusmaların başka sorunların belirtisi olabileceğini devamında doktora başvurulması gerektiğini okuyuncada telefona sarıldım işte o zaman kabusum başladı.saat gecenin 3:30'u ve doktorumuzun teli kapalı :eek:lmaz: bi an ne yapabilirim dedim kendi kendime hastahaneyi aradım nöbetçi çocuk doktoru yoktu.:1no2: yine geçtim pc 'nin başına başladım araştırmaya tüm çocuk hastahanelerinin dökümünü çıkardım. bir yandanda oğlumu yatırdım kucağıma beslemeye çalışıyorum bir taraftan çıkarıyor bir taraftan yiyor. saat 5:00 civarları uyuklamaya başladı.ama 10 dakkada bir bağırarak uyanıyordu.bir taraftanda eşim doktora ulaşmaya çalışıyor.biraz rahatlar gibi olup son yediğini kusmayınca tamam dedim 4 saate yakın uyudu ama bu kezde kalkmak bilmiyordu iyice telaşlandım saat 11:00 oldu huzursuz etmemek için dokunmakta istemiyordum ama o kadar süre uyanmayınca kucağıma almamla beraber vücut ısısının düştüğünü farkettim. hemen dereceye sarıldım.35'i gösteriyordu eşim sövüp duruyordu bir taraftan bir doktor üstelik çocuk doktoru telini nasıl kapatır diye.hemen fırladık dışarı başladık hastahane aramaya ama oda ne ilk gittiğimiz en teşekküllü çocuk hastahanesi 100 lere varan numaralar verip beleyin dedi. duruma anlattığımızda da ateş yüksek deil bişeyi yoktur naz yapıyor demezlermi. bu arada çocuğun dudakar morarmaya başladı ısısı sürekli düşüyor.durmadık başka bir hastahaneye ordada aynı durum bi çare aranıp duruyoruz napıcaz diye o arada aklımaza kk annelerimizden uyuzcimcime geldi saolsun sayesinde hemen başka bir doktora ulaşabildik.durumun çokta önemli olmadığını sadece bağırsak enfeksiyonu olduğunu öğrendik.ve iyice sarıp sarmalayarak ısısını yükseltebileceğimizi bunun ısıyı düşürebileceğini.
uzun lafın kısası eğer aklınızda içinizde ufacık bir endişe acaba varsa hislerinize güvenin benim gibi somut bir şey yok deyip beklemeyin.:eek:klava::eek:klava::eek:klava:durum daha acilde olabilirdi öle bir durumda ne yapardık :mymeka:
ve çok şükür kuzucuğum şimdi iyi ve uyuyor :nazar:

hayatım okurken yureğim ağzima geldı çok geçmiş olsun.kesinlıke guvenın allahın annelere verdı bır özellık 3 çocuk annesı olarak çok tecrübe ettım.

hayatım okurken yureğim ağzima geldı çok geçmiş olsun.kesinlıke guvenın allahın annelere verdı bır özellık 3 çocuk annesı olarak çok tecrübe ettım.

ah canım sen okurken yüreğim ağzıma geldi diyorsun bide beni düşün o doktoru bulupta önemli deil sözünü duyana kadar neler çektim çıldırıcaktım.hayatımda hiç bu kadar çaresiz hüssetmedim kendimi :1no2:

inanki böyle bir garip olsum okurken:bbo:
neyseki gerçekten önemli değilmiş..
Allah korumuş yavrumu:Saruboceq:
çok geçmiş olsun:teselli:

cnm çok geçmiş olsun okurken benimde yüreğim ağzıma geldi, Allah korusun bütün bebeklerimizi...
bazen bende kızımın yanaklarını, yüzünü ve ellerini soğuk buluyorum sen soğukluğu hangi bölgede hissettin?

hani kaldırırken başını desteklemek için ense birleşiminden tutulur ya bebekler tam o bölegede.

Rabbim sizi her kötülükden korusun canim,
Allah'im yavrunun acisini vermesin sana..
Gecmis olsun canim..

okurken bile yüreğim küt küt attı,çok üzüldüm..Allahtan kötü bişi yokmuş..kıyamam size..Allah a emanet olun canım ya..inşallah bi daha tekrarlanmaz..Rabbim meleklerimizi korusun

ayyyy canim yaa korkunc bisey tuylerim diken diken oldu...Allahim bebisine uzun omur versin yasadigin sey cok korkunc gercekten....

X