- 20 Kasım 2019
- 3.781
- 4.986
-
- Konu Sahibi oyaerdognn30
Benimde böyle küçüklüğümden beri böyleydi hatta ozaman çok daha fazlaydı sanki bunu söyledikçe hatta paraya çevirdiğim zamanlarda çok azaldı ve köreldi bu aralar yine arttı nasıl oluyo neden oluyo çok merak ediyorum, dinen de hep araştırıyorum.Ben de kötüyü hissetmekten bıktım usandım ve hep çıkıyor . Ben de terapi alsam mı cidden bıktım o his geldiğinde çöküyorum artık
Ben kötü olay hısseden tarafındayımYa su bebe konusunda ciddiyim benim icin bisey hissedemiyo musunOksijensizsu hani taniyosun da bayadir, yok mu bsii?
Ben çocukluğumdan beri hep bu soru işaretindeydim çünkü resmen aklıma gelen sahne yaşanırdı ve hep derdim ben düşündüğüm için mi oldu yoksa ben olacağı mı hissettim oyuzden ajlıma bişey gelecek diye çok korkardım hala daha korukuyorum birazda kaygılı bir tipim kaygılarımla gerçekler karışıyo bazenSiz düşündüğünüz için olmuyor olacağı için hissediyorsunuz
Senelerdir görmediğin, haber almadığın insanı rüyanda gördüğünde ya da gün içinde aniden aklında geldiğinde bir şekilde ya haber alıyorsun ya da karşılaşıyorsun değil mi oksi? Bende bu durum da çok oluyor mesela.Benimde aynısı cıkıyor hemde
Erkek olmasi kotu olay ve hissetmediysen o da okey benim icinBen kötü olay hısseden tarafındayıminşallah olur kız duamdasın
Ben de rüyamda görüyordum iyi/kötü birçok gerçekleşen şeyi. Rüyama gelmediği zamanda da kalbime rahatsızlık hissi geliyordu. Dua ettim bunu yasamayayim diye. Neyse ki hafifledi.Love ben bır cok kısının ölümünü hissettim. Sımdı bana herkes benıde bılıonmu dıyor. Depremı hıssettım aylarca uyku uyumadım aılemı ıkna edemedım tabı his çünkü bıde o zaman bebegımı yenı kaybetmıstım pskolojım bozuk sandılarBunun gıbı bııır suru sey hıssedıyorum bırebır aynısını yasıyorum ve hayatımızı etkiliyor. Konum var benım hatta bunla ılgılı kendı öleceğimi hissediyorum bu yuzden terapıye başladım. Tabı akıl oyunuda olabılır ama ya dıgerlerı gıbıyse olasılıgı hayattan zevk aldırmıyor
Dillendırmeynce olacakmış gıbı sankı anlatsam bozulacak olmayack gıbı ondan hep anlatıyorum ama oluyor. Depremde uyardım herkesı işte elımden o geldi dinlemedıler hatta benle dalga gecen bırı enkazda kaldıBen de rüyamda görüyordum iyi/kötü birçok gerçekleşen şeyi. Rüyama gelmediği zamanda da kalbime rahatsızlık hissi geliyordu. Dua ettim bunu yasamayayim diye. Neyse ki hafifledi.
Depremde ise aylar öncesinden ağlama isteği oluyordu normalin dışında.
Çoğunlukla kötü şeylerin olması biraz düşündürücü. Bence hissettiginiz olumsuzlukları hiç dillendirmeyin.
Ya ben erkek delisıyım benım ıcın kotu degılErkek olmasi kotu olay ve hissetmediysen o da okey benim icintövbe estağfurullah rabbim saka yapiyorum
Şöyle bir şey de var hayal kurarken dikkat edin dua yerine geçebilir diye bir şey duymuştum. Benim de hayal ettiğim sahneleri aynen yaşadığım oldu oluyorBen çocukluğumdan beri hep bu soru işaretindeydim çünkü resmen aklıma gelen sahne yaşanırdı ve hep derdim ben düşündüğüm için mi oldu yoksa ben olacağı mı hissettim oyuzden ajlıma bişey gelecek diye çok korkardım hala daha korukuyorum birazda kaygılı bir tipim kaygılarımla gerçekler karışıyo bazen
Aslında ikiside oluyor ama hayal kurup yaşayan bir çok insan vardır dediğiniz gibi daha çok içime doğan his oluyorŞöyle bir şey de var hayal kurarken dikkat edin dua yerine geçebilir diye bir şey duymuştum. Benim de hayal ettiğim sahneleri aynen yaşadığım oldu oluyor
Sizin de böyle mi
Yoksa içinize his gelip hemen akabinde hissettiğiniz mi gerçekleşiyor
İkinci şekildeyse olacağı için hissediyorsunuzdur ilki gibiyse hayaliniz gerçek oluyor olabilir
Hisleriniz kuvvetlidirAslında ikiside oluyor ama hayal kurup yaşayan bir çok insan vardır dediğiniz gibi daha çok içime doğan his oluyor