• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hisarda bu fiyat iyi mi?

basaktanesi

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
594
336
323
milano monaco ya da domino 9 parça tencere 300 tl
florida çatal kaşık 500 tl
tencerelere uygun çaydanlık 85 tl kendi setimi hazırlayacağım için bu ürünleri hisardan almayı tercih ettim 885 yapıyor sizce iyi mi hisar kullananlardan acil cevaba ihtiyacım var pazarlık ve set fiyatından verir misiniz ricalarımla bu rakama çekebildim ama iyi mi bilmiyorum

belki modeller harika durmuyor karaca emsanın yeni çıkanları gibi ama kalite olarak onlardan daha üstün olduğunu düşünüyorum, emsan tencerenin kıyısından döndüm hatta şu tencere kapağının yarısı çelik yarısı cam olanından alacaktım ama arkadaşım emsanın bir başka modelinden memnun kalmayınca vazgeçtim görüntü çok güzel ama kulpları erimiş ve hemen ısındığı için tutulmuyor maalesef $57260_milano_B.webp$34460_monaco_B.webp$Bdomino-gri-tencere-seti6.webp$orion.webp$85683365_tn50_0.webp

Son düzenleme:
fiyatı iyi aslında hisar sonuçta kaliteli ürünleri var
bende emsan almayı düşünüyodm teflonlarımöı bak şimdi sen öyle diyince bi afalladım almasammıki acaba:44:

fiyatı iyi aslında hisar sonuçta kaliteli ürünleri var
bende emsan almayı düşünüyodm teflonlarımöı bak şimdi sen öyle diyince bi afalladım almasammıki acaba:44:

sen bilirsin ben de hisar olmasa emsan alacaktım şekli çok güzel karacadan da daha iyi sayılır ama 2006 yılında emsan iflas ettiğinde karaca satın almış şimdi karaca bünyesinde satılıyor zaten karaca emsan ayrılmaz 2 li gibi her mağazada onlar var benim aldığım yer hisar jumbo satıyordu özel bir standta karaca emsan da daha ayak altı bir yerde herhalde satanlarda farkı biliyor ki böyle yaptı . artık emsan şekle önem veriyor karacanın yönetiminde olduğu için bugün bir arkadaşımla görüştüm o da benim setlerimden almış çok memnunum sende alabilirsin dedi hatta o hisar setini 2000 küsüre almış o yüzden fiyat iyi kaçırma dedi bana ben de aldım.

940 lira tencere seti 9p, florida çatal kaşık, çaydanlık ve cezveleri aldım umarım iyi bir fiyata almışımdır porseleni de kütahya porslenin ergunpaşa sitesinde 650 ye kareleri indirimde ondan alayım diyorum düdüklümü daha önce almıştım seramiklerimi de esse den 5 parçayı 110 gibi bir fiyata almıştım. bu arada florida çatal kaşığım saten yani mat makinede matların daha çok çizildiğini söylemişler bir bilginiz var mı bu konuda parlak mı almalıydım acaba

mrb benim çeyiz topiğimdede görebilirsiniz ben şimdi sayamayacağım herşeyi hisardan 1990 tl ye vade farksız 10 taksite aldım set halinde aldığım için uyguna gelmişti bana incelersen blki fikir olur canım :10:

şimdi detaylı okuyunca biraz pahalı gibi geldi canım bende 12 kişilik çkb,12 kişik yemek tk. ,düdüklü tencere,çelik tencere seti,teflon tencere seti,çaydanlık,cezve seti,çay bardak tepsi kaşık tabak şekerlik vs.seti, sahan seti bide ufak tefek hediyeler verdiler :31:

yanlız bir şey söyleyeceğim size sette verdikleri çatal kaşık bunlardan olmuyor işte optima serisi falan oda her yerde 500 civarı benim aldığım çatal kaşığa kendi mağazalarıda dahil olmak üzere 1000 tl gibi bir fiyat veriyor zaten 500 lira eklemeniz gerekir eğer sizininki o uygun fiyatlı çatallardansa bu arada yemek takımı kare hisar ı bana 500 e verecekti adam, memur olduğum için taşınma durumum da olabileceğinden onu almadım yani 1440 a verecekti, sizin sahan, teflonlar, düdüklü ve çay tepsisi olmadan, bunları da almak istesem gene bana 500 gibi bir fiyat çıkarırdı sanırım aynı fiyata denk gelirdi,çünkü bana set fiyatından verdi bunları. benim avantajım çatal kaşık olurdu herhalde birde düdüklüm ve seramiklerim olduğu için teflon almadım çok tencereye de gerek yok alanlar nereye sığdıracağız diye düşünüyor zaten siz de aldıklarınızı güle güle kullanın eğer benim çatal kaşığımdansa süper fiyata almışsınız , aldığınız modelleri paylaşırsanız daha net anlarım aslında uygun mu değil mi diye ama benim uzun araştırmalarım üzerine nette bile olmayan fiyatlardan aldığımı düşünmüştüm, neyse artık fikirlerinizi belirttiğin için çok teşekkür ederim, bir de kafama takılan bir şey var onu sorsam size, çatal kaşıkta mat çok çizilip belli ediyor diyorlar ben mat aldım siz nasıl aldınız bu konu da bir fikriniz var mı tencerede de milanoyu beğeniyorum kulpları kullanışlı olur mu acaba

hamis şimdi gördüm çatal kaşıkları o uygun fiyatlılardan zaten ordan en az 300 lira bana fiyat eklemen gerekir ben hala bu çatal kaşığı bu fiyata bulduğuma inanamıyorum çünkü hisar bayisi 1000 liranın üzerinde fiyat veriyor diğer mağazalar sen en kalitelisini istiyorsun sete bunlar dahil değil fiyat eklenir diyorlardı bana şimdiye kadar nakit fiyat önerdiğim bir yer sadece bana 800 fiyat vermişti bu çatal kaşıkta ki ben 10 ay vadeli 3 ay ertelemeli aldım gerçi babam ödeyecek ama olsun nakitte fiyat değişmeyecekti zaten aldığım yer sağolsun herşeyi bana paket fiyatından hesapladı bu arada porselenlerin yuvarlak bana kare modelini 500 e verecekti aldıklarını güle güle kullan ama ben de sanki uyguna almışım gibi geliyor bak üzülecektim pahalı mı diye neyse çatal kaşıktanmış o fark :)

Son düzenleme:
hamis şimdi gördüm çatal kaşıkları o uygun fiyatlılardan zaten ordan en az 300 lira bana fiyat eklemen gerekir ben hala bu çatal kaşığı bu fiyata bulduğuma inanamıyorum çünkü hisar bayisi 1000 liranın üzerinde fiyat veriyor diğer mağazalar sen en kalitelisini istiyorsun sete bunlar dahil değil fiyat eklenir diyorlardı bana şimdiye kadar nakit fiyat önerdiğim bir yer sadece bana 800 fiyat vermişti bu çatal kaşıkta ki ben 10 ay vadeli 3 ay ertelemeli aldım gerçi babam ödeyecek ama olsun nakitte fiyat değişmeyecekti zaten aldığım yer sağolsun herşeyi bana paket fiyatından hesapladı bu arada porselenlerin yuvarlak bana kare modelini 500 e verecekti aldıklarını güle güle kullan ama ben de sanki uyguna almışım gibi geliyor bak üzülecektim pahalı mı diye neyse çatal kaşıktanmış o fark :)

o zaman şimdi benimmi üzülmem gerek :9: kız bende hisar diye almıştım yani fiyatı çok uygun geldi diye fiyat araştırması yapıyordum aldığım dönem ama hisarda 2. kalite olabileceğini hiç düşünmemiştim :31: neyse artık bunlarada şükür inşallah güzel günlerde kullanırız sevdiklerimizle :16:

o zaman şimdi benimmi üzülmem gerek :9: kız bende hisar diye almıştım yani fiyatı çok uygun geldi diye fiyat araştırması yapıyordum aldığım dönem ama hisarda 2. kalite olabileceğini hiç düşünmemiştim :31: neyse artık bunlarada şükür inşallah güzel günlerde kullanırız sevdiklerimizle :16:

hamis bence üzülecek bir durumun yok sende çok uyguna almışsın aslında ama bende uyguna aldım sanırım kalite farkından olmaz mı fark pakette verdikleri çatal kaşık daha uygun oluyor tencerede de bahama modeli daha uygun ben milanoyu beğeniyordum o fiyatta daha yüksek birde benim aldığımın hepsi sedef beyaz kulplu siyahlar daha uygun oluyor eğer seninkiler siyahsa detaylara girince fark oluşuyor ondan dır ama seninkileri de beğendim ben fiyatta gayet uygun güle güle kullan inşallah. ama benim aldığım çatal bıçağı 500 den aşağı alan varsa işte o zaman fiyatta iyi mi pahalı mı aldığımı anlayacağım

hamis bence üzülecek bir durumun yok sende çok uyguna almışsın aslında ama bende uyguna aldım sanırım kalite farkından olmaz mı fark pakette verdikleri çatal kaşık daha uygun oluyor tencerede de bahama modeli daha uygun ben milanoyu beğeniyordum o fiyatta daha yüksek birde benim aldığımın hepsi sedef beyaz kulplu siyahlar daha uygun oluyor eğer seninkiler siyahsa detaylara girince fark oluşuyor ondan dır ama seninkileri de beğendim ben fiyatta gayet uygun güle güle kullan inşallah. ama benim aldığım çatal bıçağı 500 den aşağı alan varsa işte o zaman fiyatta iyi mi pahalı mı aldığımı anlayacağım

başaktanesi canım saplarının siyah olmasını ben istedim bahama modeli bana çok büyük ve ağır geldi gidip yerinde baktım sadece yemek takımı bone china olsaydı fiyat fark ediyordu canım diğerlerinde istediğin herşeyi seçebiliyordun çatal bıçak takımı 5 çeşit filandı işte ben bunları beğenmiştim vay be 6 ay olmuş bile :31:

canım bende çoğu şeyimi hisardan aldım dediğin gibi optima çbk takımının fiyatı diğerlerinden farklıydı benim çeyiz konumdan bakabilirsin bence güzel fiyat vermişler ama bikaç bayiden daha fiyat almanı tavsiye ederim hisarın yemek takımı da güzeldi ben kar tanesi modelinden aldım şuan bu takım 2000 in üzerinde ama ben çbk takımı tencere seti çaydanlık çay seti düdüklü cezve setini de alarak 3000 ödedim çok çok uygundu mercanlardan tibet mağazasından aldım eminönünden mutlaka fiyat al bunun haricinde orhun ithalat vardı sanırım diğer markalarında bayileri var bi git görüş istersen

Back
X